|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2722 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2007
|
![]() A ja mam zamowienie
![]() z góry thx ;P |
![]() |
![]() |
![]() |
#2723 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2007
Stan: Niegrający
|
![]() prosze o:
- Sciany - góry płaske czyli w sensie jak zamek - i pustynne podlogi i sciany Z Góry THX |
![]() |
![]() |
![]() |
#2725 |
Użytkownik Forum
|
![]() Do znawcow ,,Naruto" ;p potrzebuje Neji'ego Hyuuge ;p
@down zamknij twarz spamerze...sam jestes plagiatorem nigdzie nigdy nie plagiatowalem ani nie dawalem cudzych prac na forum...chyba ze susuke turoka i naruto kopera... ale to tez moje outy losiu bo to ja zamawialem je -.- wiec jak ktos wykonuje czyjes zamowienie to chyba znaczy ze zrzeka sie praw autorskich dla zamawiajacego losiu -.- dobra ty tez cos sobie zamowisz ja ci zrobie ale nie bedziesz mogl uzywac bo to ja bym zrobil... pomysl zanim cos powiesz bo chyba nawet nie znasz znaczenia slowa plagiat -.- Ostatnio edytowany przez Zeberek - 09-05-2007 o 18:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2727 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2007
Lokacja: Łódź City
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Już nie istnieje :(
Świat: Zanera
Poziom: 31
Poziom mag.: 35
|
![]() up & 2up
Zeberek naucz się czytać ze zrozumieniem on napisał Cytuj:
a tak wogóle to z takimi sprawami pogadajcie na PW ![]() Down: Zedytować też umiem...
![]() Ostatnio edytowany przez SiR_DragO - 09-05-2007 o 19:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2728 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up LOL?! napisalem o tym ze na zadnym innym forum nie plagiatowalem -.- wiec mowie o tym co on ... to ty lepiej czytaj ze zrozumieniem...
top: odswiezam zamowienie @ up x3 @down : hehe ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Zeberek - 09-05-2007 o 20:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2729 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
![]() |
![]() @zebra
HAHHAHAHAHAHHAHAAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHH! Dales na 2 forach mojego itachiego i mowiles ze to twoj... ASHESHESHE Zeby nie bylo ze off top to chce outfit babki citizena.(bialy) Ostatnio edytowany przez _Omega_ - 09-05-2007 o 22:39. Powód: zly nick w odpowiedzi ;P |
![]() |
![]() |
![]() |
#2730 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() @2up
Kur*a, zrozum, że mówisz że te outy SĄ TWOJE, TWOJEJ "ROBOTY"! To jest plagiat! Zresztą nie wiem, ale już chyba dostałeś ostrzeżenie nie?
![]() |
![]() |
#2731 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#2732 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2006
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2733 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
![]() |
![]() @up
Tak, to ta. Dzieki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2734 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiem ze nie tu ale
wszystkie rodzaje podloz od piachu po beton a out to jakas ladna kobieta!
![]() |
#2735 |
Użytkownik Forum
|
![]() Potrzebny mi outfit szarowlosego czlowieka. Czarne ubranie, moze byc z naramiennikami ale nie czaszki ani kolce.
I musi miec czarne skrzydla. W rodzaju takich jak kruk , nie z lusek smoczych. Potrzebny mi tez inny out, wlosy szare i fryzura jak u Kakashi'ego. Kto temu sprosta dostanie bardzo ladna, pozytywna notke. ;d Z innej strony mam nadzieje ze ktos da rade :/
![]() |
#2736 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: Śrem
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() @up
Zrobilem tego ze skrzydlami, wiem brzydki, aha, skrzydla mialy byc czarne, zrobilbym, ale niewidacby bylo pior czy czegos tam: ![]() Jesli sie podoba to powiedz, jak nie to trudno Ostatnio edytowany przez ARESS15 - 11-05-2007 o 11:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2737 |
Użytkownik Forum
|
![]() szczerze mówiac to nawet bardzo, jest taki jakiego chcialem ( skrzydla mialy byc inne ale te pasuja)
![]() |
#2738 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2007
|
![]() Proszę o jakieś cele do łuku i manekiny
oraz jakieś luki i jeżeli ktoś ma tarcze proszę jak najszybciej zrealizować zamówienie thx NOWE: Prosze o 2 hunterów z lukiem jak mozna a jak nie to bez, pierwszy hunter inne kolory i drugi hunter inne kolory i 1 Warriora obojetne kolory jakies ciemne lepsze byly by Ostatnio edytowany przez Soveelis - 12-05-2007 o 14:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2739 |
Użytkownik Forum
|
![]() na wopie (http://wop.tibianetwork.net/modules/...?category_ID=9) sa fajne luczki
a tu kukly do strzelania ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2740 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 05 2007
|
![]() zrób mi atomat z coca-cola
moze to nie jest outfit - ale kto wie... |
![]() |