![]() |
#2022 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
![]() |
![]() Narazie niegram w tibie, bo mi sie niechce. Moze i sie przejade wyjebane mam w to : )
|
![]() |
![]() |
#2023 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 05 2007
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Veri'tas
Profesja: Knight
Świat: Saphira
Poziom: 69
Skille: 10/10
![]() |
![]() Co prawda specjalnie nie śledzę wydarzeń na Nebuli, ale co do sw jest lekko "pokręconą" (no offence) gildią. Wśród członków jest kilku świetnych graczy jednak nie widać specjalnej współpracy między całą gildią. O ile Juroqu ma zdolności do organizowania składu na questy, o tyle długodystansowe plany jak na przykład gildia mu już nie wychodzą.
Co do ciekawszych wydarzeń dnia wczorajszego można zaliczyć hack Lipka. Co do Manhattanu - na szacunek należy sobie zasłużyć, a używanie botów na pewno nie jest drogą do jego zdobycia. Kazz słynęło z paru ekip, które żerowały na kopach jednak to co można zobaczyć teraz to farsa. Proponuję odłączyć ng i spróbować sił na ts. Ogólnie rzecz biorąc kazz z miasta, które dawno, dawno temu kojarzyło się ze spokojem i porządkiem zrobiono chlew podobny do Carlin czy Thais. Tyle. Edwin Bloodhand. |
![]() |
![]() |
#2024 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2006
Imię: Arthlig
Profesja: Royal Paladin
Świat: Obsidia
Poziom: 82
Skille: 85/49
Poziom mag.: 17
|
![]() Cytuj:
najfajniejsze jest to ze nie moglem dokonczyc rookowania bo mi kumple zablokowali account ;] |
|
![]() |
![]() |
#2025 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 05 2007
|
![]() Co wam sie tak niepodoba w tej gildi SW?? .. kilku ludzi ktorzy graja tu chyba od samego poczatku zrobilo gildie moze z nudow moze zeby organizowac razem qesty, niespotkalem sie zeby ktos z tej gildi robil PA czy zaczynal jakies bezsensowne wojny wiec niewiem ocb
.. a to ze nie zaczynaja wojny z vu.. to chyba ich sprawa i nikt niepowienien sie im w to mieszac |
![]() |
![]() |
#2026 |
Guest
|
![]() @lipek
hahahahaahaha dobre, najlepsza wymowka jaka moze byc <lol2> ![]() ![]() @niewiemjaki............. tez nie spotkalem sie aby gildia SW robila PA, była i jest to jedna z najporzadniejszych gildi na servie, |
![]() |
#2027 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2006
Imię: Arthlig
Świat: Obsidia
Poziom: 82
Skille: 85/49
Poziom mag.: 17
|
![]() @malczan
heh, smiszne jest to ze nie mozesz pojac ze ktos wyłamuje sie z nalogu w ten sposob ;p ci ktorzy mnie znajda, rozmawiaja ze mna na ts, vencie wiedza ze to prawda, tobie nie musze tego udowadniac skoro jestes zbyt ograniczony zeby to pojac. a co do Sw to jest to gildia tak normalna ze az nudna, flaki z olejem..... -nie robia pg, ok to dobrze z ich strony, szanuje ich za to -pomagaja graczom, super z ich strony -sprzeciwiaja sie PA ( czyt. wiekszosc Vu ) tylko dlaczego nie sa zdolni do zrobienia niczego, sa tak obojetni ze nie obchodzi ich tak naprawde to co dzieje sie na swiecie bo boja sie stracic swoje "kofane durze lefele" na ktore tak duzo czasu poswiecili. byl czas ze Juroqu plakal na forum co drugi dzien w zwiazku z Pa od Vu a mimo to nie kiwnal palcem w tej sprawie, nawet dead heiksa nie zmienil nic. nie rozumiem postawy tej gildii, gdyby dolaczyli podczas pierwszej wojny byla by szansa na przejescie serva, a teraz gadki w stylu ze heiks i tinti to zbieraja ekipe i lada moment dolacza sa poprostu smieszne bo nic nie zrobia. wiec niech celandia dalej leveluje, Morrderca robi Pa a Sw przyglada sie i trzyma swoich imo. DZIWNYCH zasad. ja mam wyjebane na ta gre ;p |
![]() |
![]() |
#2028 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kapitan-Chrupek
Profesja: Elder Druid
Gildia: Viribus Unitis
Świat: Nebula ofc.
Poziom: 666
Skille: 666/69
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() to pozycz 50k xDDD btw Sunze ma hunta czy nie ?? bo wbil 1 lvl czyzby oddal dla Vu swoje ukochane ulubione soft bootsy?
"Jeszcze raz powtarzam macie moje slowo ze nie bedzie tepienia przegranej strony, oczywiscie My jako VU mamy troche wieksze prawa i tak jest Hidek na kazdym servie, ale jak ktos sie wyplaci to jest normalnym graczem. Wiec jak ktos chce to zapraszam z powrotem na nebule starych ludzi ktorzy kiedys zalapali hunta" |
![]() |
![]() |
#2030 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Zabrze
Stan: Początkujący
Imię: Leo Eloon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Equimanthorn
Świat: Nebula
![]() |
![]() Celandia
May 12 2007, 20:00:51 CEST Killed at Level 191 by Redeo and by Tana Max Argenteum Astrum wbiło pierwszego poważnego fraga ;s ale jak dalej bedą tak bić że na 1 osobe zabitą 1 od nich pada to długo nie wytrzymają. |
![]() |
![]() |
#2031 |
Guest
|
![]() gz rede i tana zajebisty frag
![]() oby tak dalej gogo kill reszte cfaniakow z VU |
![]() |
#2032 |
Guest
|
![]() huhuhuh
![]() //MR. Xelimo |
![]() |
#2033 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2006
Lokacja: WroceK
Imię: Calh Mand'ik
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() co do Lipka to wiem ze nie mial hacka.
A co do fraga to zobacz ze cela 191 a tana 101 wiec mala roznica, tana by nie padl jakby nie jakis noob ktory zaatakowal go 40 sec przed koncem pz ![]() ![]()
#2034 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2006
Stan: Początkujący
Świat: Arcania
Poziom: 142
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Co do samego fraga na Celandii - może te 2kk expa, dosyć cenny loot i 50k na blessy wielkiej różnicy nie robią, za to frag ma duza wartosc moralna. Nasza ekipa jest teraz mocno podbudowana i wiara w zwyciestwo rosnie. VU wie, że nawet jak jest ich 25 online to możemy z dobrym skutkiem atakować, wiedzą, że możemy zabić każdą osobę od nich, a reszta Nebuli wie, że nie jesteśmy bandą noobów (no moze oprocz mnie) i warto do nas dołączyć. |
|||||
![]() |
![]() |
#2035 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gz fraga xD .. no ale celandia stracila 50k blesy itp i jeszcze jakby tego bylo malo to 2 lvl down :d GZ dla AA jedyna gildia no oczywiscie nie liczac Ordo <3 ktora postawila sie tak naprawde viribus i nie sra o swoje lvle .. Przypomina mi sie wojna z thori gdzie szwedzi pospadali po 6-8 lvli i dalej walcza o server ..
A co do Lipka to szacunek i potwierdzam to ze najlepszym sposobem zeby od tibi sie oderwac jest zjechanie sobie chara + ban xD Tez juz skonczylem z ta gra ale wszystkim moim rl ktorzy zostali na nebuli zycze powodzenia XD Polecam Contre na Pegasusa <3 .. to byly czasy XD |
![]() |
![]() |
#2036 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: Kraków
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2037 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław
|
![]() @starysiad
on sie raczej wkurzył bo ludzie na forum podniecają sie byle czym ![]() sadze ze VU jest zapewne siebie i potknie się tak jak kiedyś ordo
![]() |
![]() |
#2038 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
![]() |
![]() @Driger
A My przegrywamy? Jedna śmierć nic, a nic niezmieni! @starysasiad Nie wkurzylem sie tylko nie wiem czym sie podniecacie. Wszedzie posty OMFG>FG??A?A?!?! CELANDIA DJED!!A!?!?! a o tanie nienapiszecie? O tym jak Rede zdechl na parachmencie nienapiszecie? O tym jak Karbid umarl na bk tez nienapiszecie? I o tym jak Intertis umarl na pohu tez nic niema. Co z tego ze zabiliscie 191 lvl? Jakby od was ktos taki mial to juz by dawno lezal, ale niestety nikt niema. Idzcie dalej pisac posty -.-', albo stulcie pyski i chodzcie walczyc. |
![]() |
![]() |
#2039 |
Guest
|
![]() @August
Oj viribusowski cielaku. Ty nie raz pisales "ooo masa owned hura jejeje" a teraz sie w*****asz? Prawda koli w oko wiem ale musisz sie nauczyc przegrywac bo juz niedlugo to nastapi . Zobaczysz ze 2/3 nebuli nienawdzi vu za pa (wiem wiem pvp -.-). |
![]() |
#2040 |
Użytkownik Forum
|
![]() @August
A powiedzialem ze przegrywacie .. przeczutaj moj post raz jeszcze i tam pisze jak ja jeszcze nie osleplem przez te kilka minut ze "przegrywac trzeba umiec" i to sa dwie rozne sprawy XD a tak na chlopski rozum .. no chyba zes ty baba .. to popatrz na fragi i lvl .. czysta matematyka .. kto ma wieksze straty ? .. Oczywiscie wy .. od was padl wasz H lvl .. tak wiec wes sie zastanow zanim cos wystukasz |
![]() |