![]() |
#1841 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2007
Świat: Selena 4ever
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() No to wydarzenia prosto z seleny, 22 maja Djinn de'Moon bedzie bez rs ![]() Już sie niemoge doczekać Pozdrawiam was wszystkich ![]() |
||
![]() |
|
![]() |
#1842 |
Użytkownik forum
|
![]() @djin~
Huj to kogo obchodzi.... ![]() |
![]() |
![]() |
#1843 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moze i kogos tam obchodzi
![]() A co do tego ze to jest forum "wydarzenia ze światów" to prosze bardzo piszcie co sie dzieje z tego co przeczytalem to wiekszasc postów dotyczy wrzucania na innych (chyba nie o to tu chodzi ![]() Niech kazdy napisze o sobie ile ludzi zabil ![]() Napisałem postac ze 22 maja znika mi rs a tu ktos wyjezdza z tekstem zamieszczonym w cytacie ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez 4drian - 12-05-2007 o 15:23. |
![]() |
![]() |
#1844 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kirshna/Kiirr
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vea/Homerun
Świat: Titania/Selena
Poziom: 121
![]() |
![]() Ale mozna to napisac raz a nie powtarzac w kazdym poscie...
03:18 Zumoni [114]: u dont count as a polish ur to sekzi |
![]() |
![]() |
#1845 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Scroop, Ty grasz Widakeyem? Ile zaplaciles?
|
![]() |
![]() |
#1846 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Kirshna/Kiirr
Gildia: Vea/Homerun
Świat: Titania/Selena
Poziom: 121
![]() |
![]() Gram. Zaplacilem za co? Masz na mysli wyplacenie sie z wojny? Nie, jestem w wojnie caly czas. A jezeli chodzi Ci o chara to chara kupilem z kumplem jak mial jeszcze 40 lvl dawno temu za jakies 250 zł
![]()
03:18 Zumoni [114]: u dont count as a polish ur to sekzi |
![]() |
![]() |
#1847 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() btw. Character Information Name: Eisblut Sex: male Profession: Elite Knight Level: 110 World: Selena Residence: Edron Guild membership: Ambassador of the Defender of Hell Last login: May 06 2007, 19:15:02 CEST Comment: Tibia is my rl life, plz no hurt me :/ I R LOYAL TO MY VIRTUAL FRIENS BLZ Account Status: Premium Account xDDDD ![]() pozdro, Xyriela P.S. Kisses for Eisblut :***
Speeecial Ed, his momma dropped him dropped him on his head, now he's not so bright instead he's a little bit special!!!! BLAAAA ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Channel saved at Mon Sep 03 00:36:44 2007 00:12 Master Macavelli [108]: chcesz to mozesz zaplacic 300k 00:12 Master Macavelli [108]: i dolaczyc do nas 00:13 Master Macavelli [108]: z tym, ze dajesz nam passy ************************************ Dżaper rox |
|
![]() |
![]() |
#1848 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: Bielsko-Biała _/
Stan: Niegrający
Imię: Maciek
Świat: Prawdziwy
Poziom: Co?
Skille: Wtf??
Poziom mag.: o0
|
![]() Ofc,
Maron :*********** Khoda :**************** Robin :************* Moja gulid :*********** Btw, co to rl life? o.o To coś pomiędzy komputerem kuchnią/kiblem? :\ @Down; Lepiej bym tego nie powiedzał! xD! Ostatnio edytowany przez Ushka - 12-05-2007 o 20:13. |
![]() |
![]() |
#1849 |
Użytkownik Forum
|
![]() "No to wydarzenia prosto z seleny,
22 maja Djinn de'Moon bedzie bez rs Już sie niemoge doczekać Pozdrawiam was wszystkich" Boze jaki NiÓ$ , czlowieku zrob sonde ile osob sie cieszy z tego ze schodzi ci rs, a ile z tego powodu rozpacza ![]() Wez sie czasem zastanow co piszesz bo te twoje posty ukazuja w 100% jakim jestes noobem. Up@ Tak real life ogranicza sie do Komputera/kuchni/Wc ![]() Ostatnio edytowany przez Ezh - 12-05-2007 o 20:10. |
![]() |
![]() |
#1850 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2007
|
![]() Cytuj:
Po drugie to noobem dalej jestes. A po trzecie bardzo glupio wyglada publiczne lizanie dupy w kazdym poscie. ~Tyle na Twoj temat. @Off Topic Xyriela, nie lubie cie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1851 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 04 2005
Świat: Selena
Poziom: 139
Poziom mag.: 71
|
![]() @scroop
pogadam z keinenm ale jak wróce do warszawy teraz mam "praktyki" w szkole i mam miesięczne w wakacje gdy inni zapierdlają ![]() Widziałem tu posty na temat rozmów mały lvl duży lvl... Ja osobiście nie przywiązuje wagi do lvl już prędzej do wieku w rl bo to jednak robi dużą różnicę. A co do xyrieli kiedyś za nią bardzo nie przepadałem ona wie dlaczego ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkich , i szczególne pozdrowienia dla poprzedniego ownera Ethiellanta (dzięki za winko) xD Voyant/Ethiellant. |
![]() |
![]() |
#1852 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? |
|
![]() |
![]() |
#1853 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Kazdy interpretuje posty na swoj sposob ![]() ![]() ![]() Może i jestem noobem ale z zasadami i (teraz to juz mniejszym) Niewiem ile macie lat ale szczeze to zachowujecie sie jak dzieci ... Jak to powiedzial Suk Suk nieliczy sie lvl w grze tylko wiek w rl Cytuj:
![]() Niejest to za duzo ale wystarczajaco zeby kogos polubic. AhA !!! POWTARZAM KOLEJNY RAZ, ZE NIKOMU NIELIZE DUPY BO NIEMAM POCO GDYBY XYRIELA MNIE NIEPOLUBILA OD POCZATKU TO TERAZ BY NAWET ZE MNA NIEGADALA (a nawet jak by tak bylo to co was to obchodzi -.- ) |
||
![]() |
![]() |
#1854 |
Użytkownik Forum
|
![]() "Mialem juz prawie 22 lvl jak bys dobrze poszukal to bys wiedzial"
O Boze, koles 22 lvl to ja wbiam w 12h jak nie szybciej to naprawde miales duuuuuzo czasu zeby poznac kogos ![]() A co do lvl i lat na real to mnie bardziej interesuje lvl i dojzalosc intelektualna bo czlowiek moze miec 50 lat a zachowywac sie ja 5 latek ![]() |
![]() |
![]() |
#1855 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: Bielsko-Biała _/
Stan: Niegrający
Imię: Maciek
Świat: Prawdziwy
Poziom: Co?
Skille: Wtf??
Poziom mag.: o0
|
![]() A JA MIALEM 320 LVL TYLKO DALEM CHARA KOLEDZE!!! CHE CHE CHE!!
Powiem tak, who cares? ![]() Znam wiele ludzi co mają ~20 lvl i mają plecy większe niż nie jeden 50 lvl, a wiecie czemu? Bo chodzą na siłke!! CHE CHE CHE!! _/ Wiem jestem pojebany ![]() Aha i bym zapomniał; Pzdr kofaniutcy :** Ostatnio edytowany przez Ushka - 12-05-2007 o 23:36. Powód: Aew. |
![]() |
![]() |
#1856 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Zaczelem grac niepamietam dokladnie ale kolo 10 marca czyli juz troche czasu minelo (wystarczajaco) No chyba ze dziadek mialby jakiegos downa ![]() ![]() ![]() Ale niedokonca tak jest jak mowisz choc jest cos prawdy w tym ![]() Pozdrawiam Djinn de'Moon ------------------------------------------------------------------------- Wiadomosci z seleny ![]() Coraz bardziej rozpowszechnia sie pkowanie na selenie ![]() Całe teamy teroryzuja miasto ![]() A tak juz serio to mniejsze lvl UWAZAJCIE ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1857 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1858 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2007
Poziom: 150
Poziom mag.: 75
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1859 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 05 2007
Imię: Van Heller
Profesja: Paladin
Świat: Selena
Poziom: 8+
Skille: 10+/10+
Poziom mag.: 0+
|
![]() Witam..
Czytam ten temat chyba już pół roku.. albo i dłużej. Pomyślałem żeby coś skrobnąć tu, w końcu gram tylko na Selenie. Nie zawsze zgadzam sie z tym co piszecie ale nie będę teraz wyciągał tego. Powiem tylko, że jestem rozczarowany działaniami Polaków w grze.. To tylko gra ale niektórzy chyba naprawdę nie wiedzą gdzie jest ich miejsce. Każdy ma wolną rękę ale wydaje mi sie, że przez ten bałagan jest nie najlepiej. Granie na Selenie to sztuka przetrwania.. |
![]() |
![]() |
#1860 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2007
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |