![]() |
#521 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() >Chrzanu
Podejrzewam, że odpowiedź nie ma nic wspólnego z tymi "równaniami. Zest lubi zwodzić we wszystkie strony, szczególnie w bonusach. >edit No. 27 to ten szyt? No fakin' way ;\ Ostatnio edytowany przez Bastash - 22-05-2007 o 14:56. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#522 |
Guest
|
![]() a czy mógłby mi ktoś pomóc przy 19? męczę się i męczę przy tym i nic nie moge wymyślić. próbowałam już chyba 248421 kombinacji -.-. nie wiem z czym powiązać tego $ u góry, a antysolucja zbija mnie kompletnie z tropu, bo jakoś tak moje pomysły nijak sie z nią wiążą... o.O'
|
![]() |
![]() |
#523 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2003
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
Guest
|
![]() fajna strona dzieki za link
|
![]() |
![]() |
#525 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 11 2006
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#526 |
Zbanowany
![]() |
![]() >Natalia & Dark wujek
Jeśli dobrze pamiętam to 19 jest połączeniem kilku poprzednich zagadek. Popatrzcie uważnie. Jakie zagadki tam widzicie? Jakie są dla nich kluczowe słowa? I jeszcze to. ; ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Lokacja: Nosgoth
Stan: Na Emeryturze
Imię: Fill~
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
![]() |
![]() O.o nowe zagadki w zeście ;P
Ja potrzebuje jakiejś podpowiedzi do 33 ;P męczę się już pól roku ale miałem przerwę więc jakiś miesiąc ;P @down Napisz do mnie na GG po postaram się pomóc ;P
W kategorii "Najbardziej Denerwujący Użytkownik Roku 2006" zwycięża Filthy. Użytkownik ten jest zbanowany na zawsze, więc pewnie w tym temacie jego nick pojawia się po raz ostatni. OWN3D Ostatnio edytowany przez FilthyVampire - 18-05-2007 o 22:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
Zbanowany
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#529 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Po wieku jak patrze to na 10000000000000000% tego sam nie zrobisz. Mój hint? Kup książkę to liceum do 1 klasy i poszukaj w rozdziale "Logika". Bo to Akurat jest logika, ale ci nie pomogę bo z niej mam klepe xd @down Saz zamknij się bo naprawdę ciebie mi żal pot ym jak słyszałem że ci cytuje "napletem jeździli po zębach" to żal mi ciebie... Tak ciebie Lope i Adik traktują a ty dalej z nimi trzymasz naprawdę głupi jak but jesteś... Skompromitowałeś się na celesta.pl teraz tutaj?? Leave noob! Sam pewnie nie wiesz co to logika dziecko.... A jak nie wierzysz, że doszedłem do NO.33 to mogę ci powiedzieć co jest w tej zagadce. Ale ty pewnie stoisz jeszcze na NO.2. Dzieci....
W kategorii "Najbardziej Denerwujący Użytkownik Roku 2006" zwycięża Filthy. Użytkownik ten jest zbanowany na zawsze, więc pewnie w tym temacie jego nick pojawia się po raz ostatni. OWN3D Ostatnio edytowany przez FilthyVampire - 19-05-2007 o 19:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#530 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
hahahah bo znalazles spoila idioto. sam jestes za glupi na to. wszystko ci filthy powiedzial. ty nie umiesz poprawnie jednego zdania po angielsku zbudować. a ich historie sa zajebiste xD tobie lepiej robili Ostatnio edytowany przez Spectro - 20-05-2007 o 17:45. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#531 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: w worku ^^
Imię: ^^
Świat: Astera
Poziom: 39
Skille: 73/73
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Jakieś hinty do no.43? ^^ Wiem, że laska nazywa sie alice i wiem, że coś jak kostka rubika tutaj funkcjonuje ale nadal nie wiem jak to wykorzystać
\../^.^\../ |
![]() |
![]() |
![]() |
#532 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Z imienia tej laski to przypomina mi się taka jedna wcześniej zagadka gdzie pisało "I'm in love with alice" był winamp... coś takiego może to ma powiązanie z tym ;s
![]() |
#533 |
Zbanowany
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#534 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() #43
Ukryty tekst:
Aktualnie #85, część E. Tak na marginesie: Zest został ukończony, dwa dni temu uruchomiono ostatni, 101 riddel ;p
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. Ostatnio edytowany przez Aval'yah - 20-05-2007 o 14:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2004
Lokacja: Opole
|
![]() Kurde nie wiem jak przejsc 1 zagadke :/ Tam w tej kratce pisze "deeb" ale nie wiem czy to jest rozwiazanie bo jak wpisuje /deeb.htm to wyskakuje blad
![]() ![]() ![]() Co do tego zdjecia zielonego: <=> to oznacza "wtedy i tylko wtedy" "v" a to chyba lub albo "albo" ![]() "^" to bodajrze "i" ![]() Serio ale nie daje za to glowy ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() p.s sorki za brak polskich znakow i szyk przestawny, w niektorych miejscach ![]() W tej kratce nie pisze ani "deeb", ani "deep", kurcze nie wiem co robic ![]() Oooo udalo sie ![]() ![]() ![]() ![]() 2 jest strasznie wykrecona ![]() ![]() Ale jazda juz jestem na 3 zagadce ![]() Ostatnio edytowany przez TaH - 23-05-2007 o 21:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
Prezes Supportu
Data dołączenia: 14 09 2005
|
![]() Tam na pewno nie pisze "deeB"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2006
Profesja: Sorcerer
Gildia: Outlaw Alliance
Świat: Eternia
![]() |
![]() @2 up
To jak juz wiesz to nie musisz spoilowac -.-
“There is a voice.. It screeches in my head. It tells me to kill, kill everyone.. When I try to stop it screams even louder. I'm cursed, damned and banished from the rest of the world.. But we are united in our fate. Our fate is to kill. We were not born this way, we chose it out of our own free will! But it was a decision of no return…” Mój film o gildi Outlaw Alliance - http://www.youtube.com/watch?v=YdtwXZOpVso |
![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2007
Lokacja: Szczecin
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Skille: XXX
![]() |
![]() Jestem No.0 ;// i nie wiem oco chodzi ;/
@edit juz se poradzilem ;p Ostatnio edytowany przez Jimmy456 - 27-05-2007 o 01:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#539 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 03 2007
|
![]() A ja jestem na no.52 = =;;;
wszystkie kraje mam, miasta, stolice też... I co dalej? Żadne sensowne słowo się z tych liter nie układa... i po co ciąg liter pod obrazkiem? O.o Hiiilfeee... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
Użytkownik Forum
|
![]() OMG, nie mogę numerka 7 zrobić
![]() Ostatnio edytowany przez Poprostu Pitbul - 13-06-2007 o 23:16. |
![]() |
![]() |