![]() |
#521 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 04 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Wielki Boorack
Profesja: Sorcerer
Gildia: Ghetto
Świat: Kyra
Poziom: 26
Skille: 14/21
Poziom mag.: 27
|
![]() kyra:
-glownie polacy, zdarzaja sie tez szwedzi i hiszpanie -kiedys byla cala masa PK, teraz jakos sie uspokoilo ale ciagle mozna sie na nick natknac -cany bardzo niskie ![]() plate armor- 500gp knight armor- 5k crusadeir helmet- 5-6k medusa shield- 6k demon shield- ~25k golden legs- ~150k bp uh- 3k bp sd- 5,5k ogolnie milo, zwlaszcza dlatego ze z kazdym mozna sie dogadac po polsku ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#522 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 05 2007
Lokacja: Tarnów
Imię: Van Sadhus
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Legends
Świat: Keltera
Poziom: 82
Skille: 87/68
Poziom mag.: 17
|
![]() Witam
Szukam fajnego serwera, malo pk, malo noobow, mila atmosfera. Serwer pvp, ludu nie za duzo.Chcialbym nabic cos kolo 40+lvl i zakupic pacc. Zalezy mi na serwie gdzie nie ma huntow czy wojen, nie dostaje sie w dupe za bycie Polakiem czy nabiciu ktoregostam lvla Co doswiadczeni mogliby mi polecic ????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#523 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 04 2007
|
![]() Morgana
-Serwer pvp pol,br,swe wszystko umiarkowanie ceny np.fs 4k,k arm 5k, plate legs 300-400 gp Spox serwer dla tych którzy lubią niskie ceny. -Jak w kogoś walisz w kazo to raczej nie ma osób które były by zainteresowane tym że ty próbujesz kogoś zabić. ![]() Pozdrowienia |
![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
Użytkownik Forum
|
![]() chciałbym powiedzieć że duża ilość polskich graczy to wada i tanie rzeczy też ... Może na początku wydaje sie super ale potem hunty sie nie zwracają więc najlepiej wybierać serwery z cenami średnimi i małą ilością polaków [no chyba że grasz w tibie a nie umiesz angielskiego na pdst poziomie...]Jak chcesz grać z polaczkami to szykuj się na mękę ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#527 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2006
Lokacja: Darashia
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Kings of Apocalypse
Świat: Celesta
Poziom: 27+
Skille: 15/22
Poziom mag.: 26
![]() |
![]() Cytuj:
JAK UMIESZ GRAC TO DO 25 lvla nie zaliczysz ani jednego deda. znam takich co do 40 lvla dedow nie maja.
![]() |
![]() |
#528 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Międzyrzecz
Imię: Zelker Xefrus
Profesja: Knight
Gildia: Street Fighter
Świat: Keltera
|
![]() Keltera Odp1. Przeważająca ilość Brazolów, których tak średnia ilość Polaków nienawidzi, a mała gartska HIszpanów ignoruje. Odp2. Z trzy razy mniej niż brazoli. Dużo low lvl Polaków a High Brazoli Odp3. ceny są jak patrze na inne światy małe (inaczej runy). pOdam przykłady: FS - 5k Knight armor - 5k Plate legs - 600 gp Crown armor - 14k Crown shield - 10k BOH - 25k - 30k Blue Robe - 30k - 40k BP of Uh( tutaj trochę drożej) - 3k Odp4. Hmm. Brazole nie nawidzą Polaków, Polacy nienawidzą Brazoli. Ciągłe PK'owanie przez Brazoli. Głównie polacy na tym cierpią. Brazol (nawet 10 lvl) znajdzie ci zawsze dobrego kumpla i juzmasz deada jak go zaczepisz. Odp5. PK jest dość dużo(Brazole), najwięcej jest w Thais i Carlin. Główne miasto Brazoli to Ab. Odp6. Serwer jest Normal. Polecam expienie między 5 rano a 15 po południu bo wtedy brazole mają noc i wczesny poranek. Później można skillować albo robić runy. Odp.7 Odziwo największa narodowość na Rooku to Polacy. Brazoli tam mało, więc można spokojnie expić. Odp8. Hmm. Dawno bym już zmienił serva lae miałę mjużna nim z 6 posatci i szkoda mi itemków po zatym mam tutaj PRO i kolegów, da się przyzwyczaić. |
![]() |
![]() |
![]() |
#529 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 04 2007
Świat: Askara
Poziom: 17
Skille: 52/51
Poziom mag.: 3
|
![]() A ja mam pytanie dotyczące askary... W jakim mieście jest najmniej pk?? Gdzie warto się osiedlić, żeby wieść możliwie najspokojniejszy żywot?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#531 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 8
Imię: Elder Yakoob
Profesja: Elder Druid
Gildia: Quanto
Świat: Guardia
Poziom: 19x
Poziom mag.: 8x
|
![]() Guardia:
Bardzo polecam serwer. Nie jest aż tak przeludniony jak inne serwery non-pvp. Sporo Polaków.Na niskich lvl trochę noobów typu"Kto mi zaufa dostanie xx" Sporo miłych graczy. Expowiska nie są aż tak zajęte jak na innych serwer. Średnie ceny itemów. |
![]() |
![]() |
![]() |
#532 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 03 2007
Lokacja: Pszów
Imię: Xmen
Świat: Ocera
Poziom: 55
Skille: 80/79
Poziom mag.: 6
|
![]() Gram tu od pond roku i nie jest tak źle ale...
> Ceny niskie (golden arm 30k, FS 5k, BOH 34-35k) > Ogółem na servie jest średnio ludzi( rano ok.100-150) a wieczorem ok 500-600, btw rekord wynosi ponad 950 osob ale byl to dzien ponad rok temu, jak server mial zaledwie z 3 tygodnie ![]() >Duuużo br, troche amerykanów, i zauwazylem ze coraz to więcej powoli przychodzi polaków do nas, ale to jeszcze zbyt malo :/ >Cavy zajmowane, ale wiadomo od rana do południa wszystko wolne dla nas polaków ![]() >PA dosyc sporo, w tym związku jest pelno i długich wojen brazoli, jedna zwalcza druga gildie bo to sa PA itp... bllala ![]() >W miare mało lagów To chyba wszystko, zapraszam chętnych na Ocere ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#533 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 05 2007
|
![]() nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooob
|
![]() |
![]() |
![]() |
#534 |
Użytkownik forum
|
![]() noooooooooooooooooooooooo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Użytkownik forum
|
![]() sadsadsadasdnoooooooooooooooooooooooo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2007
Lokacja: oława
Imię: Gart Trerkais
Profesja: Druid
Świat: Honera
Poziom: 24
Skille: ---/22
Poziom mag.: 28
![]() |
![]() HONERA
honera jest dobrym światem no-pvp kolejek-malo (gdzieś kolo 4-5 soł ale niewielkie) ![]() jest średnia ilość polaków malo osub przeszkadza przy skillwoaniu ceny nie sol wysokie f axe ok 8 do 10k f sword 6k bright sword 10-12k skull staf 6k ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2006
Lokacja: Wrocław
|
![]() Szukam serwera pvp , na którym są puste expowiska i dosyć średnie lub wysokie ceny (dlatego, że myślę o przyszłości). Wolałbym, żeby było jak najwięcej szwedów, amerykanów, itp, ponieważ każdy spotkany Amerykanin okazywał się dobrym kumplem i towarzyszem wypraw. A Polacy i Brazylijczycy... zazwyczaj urządzają niezłe pk.
No i żebym mógł w godzinach 10-22 znaleźć jakiś wolny respawn w okolicach kazzo, lub na terenach dla pacc (zamierzam kupić). Zależy mi również, żeby nie było kolejek i osób online nie więcej niż 600. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź. |
![]() |
![]() |
![]() |
#539 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2006
Lokacja: Wrocław
|
![]() Proszę o odpowiedź...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 05 2007
Lokacja: Tychy
Imię: Sharoun
Profesja: Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom: 14
Poziom mag.: 6
|
![]() Opisać jej nie bd, bo już była, ale chce powiedzieć, że Celesta jest jednym z lepszym serwerów, moim zdaniem. Najwięcej noobków wg mnie jest w większych miastach, trochę jest blokerów, dlatego nie afkujmy ;D. Pozdro ;]
|
![]() |
![]() |