![]() |
#2041 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2006
Lokacja: WroceK
Imię: Calh Mand'ik
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() @August
Omg ale z Ciebie ciota. Po 1. z tego co wiem to Cela jak mialaby nie dolaczac do wojny to by wyszla z Vu i nie zabilaby Redeo. Po 2. wbijamy w to czy odbije czy nie, liczy sie frag, zeby pokazac klase. Po 3. jakbys nie zauwazyl to z tego co mowisz "nawet jak dolaczy do was sw, ordo to nie bedziecie mieli szans" nie prawda, popatrz na to ze jezeli nawet by dolaczyli to bedzie kolo 50 osob w tym z 20+ sorców kazdy walnie sdka 200+ i wtedy bysmy sie przekonali kto ma szanse na battle.
![]() |
#2042 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2007
|
![]() Śmieszni jesteście. Cale olecko musi wyleciec z tego serwa przykro, Celandia ma ownerów z olecka wiec też wyleci. haha
|
![]() |
![]() |
#2043 | ||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2006
Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 142
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
a frag na Celandii ma znaczenie bardziej moralne. Nawet jak sie polaczycie z SW, ORDO, chuj wie kim to i tak was rozjebiemy.[/quote] Ok, to chodz sie bic na edron! Oooooooops, brak PACC-a ;-( Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
06:06 Castor Gay [123]: Utani hur Sorry, you need premium account to cast this spell. |
||||||
![]() |
![]() |
#2044 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kapitan-Chrupek
Profesja: Elder Druid
Gildia: Viribus Unitis
Świat: Nebula ofc.
Poziom: 666
Skille: 666/69
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() Teraz tylko czekam aż Aldixy do was dołącza (może masa :O) i reszta starego ordo mam nadzieje ze wygracie ... Tylko co będzie jak TO WY zaczniecie propagować PA =\ wtedy coś czuje ze nie bedzie ratunku xDDD
"Jeszcze raz powtarzam macie moje slowo ze nie bedzie tepienia przegranej strony, oczywiscie My jako VU mamy troche wieksze prawa i tak jest Hidek na kazdym servie, ale jak ktos sie wyplaci to jest normalnym graczem. Wiec jak ktos chce to zapraszam z powrotem na nebule starych ludzi ktorzy kiedys zalapali hunta" |
![]() |
![]() |
#2045 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2006
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 142
|
![]() U nas w gildii tylko 1 osoba do tej pory robiła PA, wiec o nas sie nie martw, zapewniam Cie ze bedzie o niebo lepiej niz z VU.
|
![]() |
![]() |
#2046 |
Guest
|
![]() August zal mi Cie jak czytam twoje posty to sranie mnie cisnie... pisales nie dawno ze masz wyjebane na ta gre a teraz widze ze Cie pizde sciska jak szalonego 16 latka
//Mr.Xelimo |
![]() |
#2047 |
Guest
|
![]() Dokladnie...wszyscy na poczatku pierdolili "o kurwa ale te ordo bedzie robilo pa etc jak wygraja...hail vu,hail vu,hail vu" a zaraz potem musieli placic za free .__.
Mam nadzieje ze nastepny bedzie Kepso.Po tym co wczoraj widzialem smiac mi sie z niego chcialo xdd Gosc po prostu ma za duzo wladzy i niezle przesadza... "dawaj na rl" xdddd Tak wiec mam nadzieje ze do AA dolaczy sw i inni i wyjebia te jebane VU to moze wroce ![]() |
![]() |
#2048 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2006
Lokacja: U babci kolo Poznania
Imię: Master Freeq
Profesja: Sorcerer
Gildia: Złodzieje
Świat: Nebula
Poziom: 6
Skille: 11
|
![]() Cytuj:
Teraz sytuacja jest taka: 49% ludzi na nebuli hunted przez "kazia protected by sqeensy", drugie 49% ludzi hunted by "kepso". Pozostałe dwa procent to VU + Guildia Vury. I nikt nic nie zrobi bo po co? Wszyscy jak to mowia maja "wy*ebane na to". Wojna o buty trwa.... To pisałem ja Zygmunt. |
|
![]() |
![]() |
#2049 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2006
Lokacja: warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Amakuza
Profesja: Rookstayer
Poziom: 39
Poziom mag.: 45
|
![]() @August żeczywiście ciota z ciebie... jesteś pewny siebie, twierdzisz, że jeden frag to NIC, a to bardzo dużo! patrz nawet jaki jest klimat na tym forum (anty VU). A to znaczy że coś jest nie tak.
Całe vu, to jedna wielka bujana,myślicie,że jestescie nikt wam nie naje*ie, RZEBYŚCIE SIE NIE PRZELICZYLI!!! |
![]() |
![]() |
#2050 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Lokacja: Białystok
Imię: Kapitan-Chrupek
Profesja: Elder Druid
Gildia: Viribus Unitis
Świat: Nebula ofc.
Poziom: 666
Skille: 666/69
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() Pytanko mam. CO z xaemusem? z kim on trzyma? czy ma zamiar cos zrobic postawic sie po ktorejs ze stron??
"Jeszcze raz powtarzam macie moje slowo ze nie bedzie tepienia przegranej strony, oczywiscie My jako VU mamy troche wieksze prawa i tak jest Hidek na kazdym servie, ale jak ktos sie wyplaci to jest normalnym graczem. Wiec jak ktos chce to zapraszam z powrotem na nebule starych ludzi ktorzy kiedys zalapali hunta" |
![]() |
![]() |
#2051 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2052 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czekamy...
Podniecacie sie ze Sunze wbil lvl Tana Max 100k expa ![]() Zabiliscie Celandie Gz Tylko Cela prawie odbila lvl a inni wbijaja troche wiecej niz 100k expa/tyg ![]() PoZdR ![]()
#2053 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
16:03 xxx[yyy]: 16:03 Lord Arcticus[156]: exiva xaemus~ 16:10 Xaemus Serigimox[142]: The murder of Sir'Bandar was not justified. |
|
![]() |
![]() |
#2054 |
Guest
|
![]() @malczan
Dokladnie.Mam takie samo zdanie o Kepsie i pewnie ten czlowiek jeszcze ostro sie przejedzie... Btw ten temat juz dawno nie mial takiej frekwencji. |
![]() |
#2055 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Dębica
|
![]() Cytuj:
BTW [CHAR]Sir'Bandar[/CHAR] May 13 2007, 16:09:22 CEST Killed at Level 107 by Xaemus Serigimox and by Vura Soth [CHAR]Vukios[/CHAR] May 13 2007, 16:09:22 CEST Killed at Level 107 by Xaemus Serigimox and by Vura Soth |
|
![]() |
![]() |
#2056 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 05 2007
|
![]() a przez kogo tak naprawde padl celandia?? wlasnie przez ludzi typu castor kepso itd ktorzy odwalali nonstop PA bo z tego co wiem celandia niebyl zamieszany w zadne zbieranie characzy i wydawal sie byc dosc wporzadku no chyba ze sie myle (przynajmniej nieslyszalem zeby sie w to bawil)
|
![]() |
![]() |
#2057 |
Użytkownik Forum
|
![]() Vukios
May 13 2007, 16:09:22 CEST Killed at Level 107 by Xaemus Serigimox and by Vura Soth A ten frag najbardziej mnie cieszy xD Pokozaczyl juz sobie xD W commentach ma Hacked tylko ciekawe czy serio hacked czy zaraz po dedzie walnol na comment zeby sie nie splamic ze sie dal takim palkiem poskladac ![]() |
![]() |
![]() |
#2059 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Profession: Royal Paladin Level: 100 May 08 2007, 18:38:50 CEST Killed at Level 102 by Xaemus Serigimox Name: Sir'Bandar Profession: Royal Paladin Level: 107 May 13 2007, 16:09:22 CEST Killed at Level 107 by Xaemus Serigimox and by Vura Soth Obydwa fragi nie maja nic wspolnego z "wojna" Pierwszy padl za wysylanie keylogow, drugi bo taki jest los zdrajcy.
![]() |
#2060 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław
|
![]() Zdrajca w twoich oczach, w moich zwykły gracz, który znalazł sie w nieodpowiednim miejscu o nieodpowiednim czasie
![]()
![]() |