|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#161 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2005
Lokacja: W jeleniej dziórze
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zafgos
Profesja: Knight
Świat: Thoria
Poziom: 30
Skille: 70/70
Poziom mag.: 5
|
![]() Dlaczego najpierw miałes 161 capa a później 70+??AHAHAHHAHA
CO?Śnieg podniosłeś!?I nie ściemniaj mi że wzięłeś z Yetiego bo dopiero co go otworzyłeś i wszystko w nim było...A tak pozatym to czemu nie widać ile waży mimo że stoiszw miejscu w którym da sie go otworzyć?Sam zabiłem Yetiego i wiem że pokazuje sięile waży..Tak pozatym na wiekszosci serwów jak pojawi sie Yeti to zbiera się tam cała chmara ludzi ale ty przecież się tam przeteleportowałeś i zdążyłes zabic go zanim ktokolwiek tam doszedł.Przestań dawać więcej takich żałosnych tematów bo przez takich ludzi jak ty te forum jest coraz gorsze -.- CO z tego że jest napisane że ten Yeti umarł?Ktoś go zabił ale tym kimś nie jesteś z CAŁĄ PEWNOŚCIĄ TY! Ostatnio edytowany przez Talron - 07-07-2006 o 09:05. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#162 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 07 2006
|
![]() 1. Czarna mapa.
2. Na 2 zdjęciu na 1 stronie nie ma on plecaka z Tiquandy ani sd. Na obrazku na 2 ma SD i plecak zTiquandy a nie ma strzalki zeby sie cofnoc do poprzedniego baga/backpacka. 3. Dziwne okno. 4.Co do wagi Yeti to komp mi podaje np. na cycu np. 4vol a nie 400oz. 5. Co to za typo tam leży? 6. Ten typo zo robił tego fejka ![]() LOL ALE NIEDOROBIONY FEJK;P! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Oprycznik - 07-07-2006 o 11:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Niech ktoś w końcu zamknie ten temat, bo teraz jeszcze pewnie z 50 ludzi powtórzy "argumenty" tych, którzy już pisali, że to fake, i będą się podniecać: "Ale amatorski fake. Nie nabierzesz na to takiego mastaha i eksperta jak ja"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Guest
|
![]() Lol!To są zdjęcia ze starej Tibi ściągnięte z jakijś stronki.Napewno nie ubiłeś yeti.
|
![]() |
![]() |
#165 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2005
Lokacja: Żabno
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Brus Gran
Gildia: Bunch of Brothers
Świat: Harmonia
Poziom: 148
Skille: 97/94
Poziom mag.: 8
![]() ![]() |
![]() "Powiem jeszcze że to groźna bestiai z pewnością z bliska zadałaby hit combat wynoszący około 500 HP"
Po 1... hit "combat" ??????? a jaki hit jest nie combat???????? Po 2... z kad wiesz ze zadalby okolo 500 hp skoro 1 raz na oczy yeti widzisz? po 3... NIE MA SZANS na hit powyzej 300... po 4... Fake po 5... Lopatka siteczko i bawic sie w kopanie po 6... Bye xP Ostatnio edytowany przez Edier Master - 20-04-2007 o 19:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 11 2006
Lokacja: Thais
Imię: Elfo del Bien
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: High Cavaliers
Świat: Valoria
|
![]() Jest szansa, kiedys widzialem filmik jak najt 100+ bil yeti, z najlepszym mozliwym eq hity to albo dymek albo 100+
|
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2006
Lokacja: Soest
Imię: Ksizniczka klejnotow
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 26
Poziom mag.: 29
|
![]() Ludzie,zrobcie to jak ja.Przetestujcie to na rl Tibii.Sprawdzilem to z ekranem i defaultem i to sie zgadza,musze zobaczyc to z PZ.
PS:Ale jak bylo wczesniej pisane Yeti jest Bossem,wiec jego nazwa bylaby pisana przez"Y" a nie "y". Z ta mapa probowalem ny czyms dragonie.Nie stalbys chyba w walce jak slup. Nie wiem co myslec,chyba,ze Fake ;P |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
Stan: Na emeryturze
Poziom: 106
|
![]() Pop******o was archeolodzy jebani?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 03 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() ja pierdole,archeolodzy jebani -.-'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2007
Lokacja: Gdzieś w Polsce....
Gildia: A bo ja pamiętam?
Świat: Eternia
Poziom: 21
Skille: 60/60
|
![]() Characters
Name 1. Steel force Xantera http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters ta strona nie gryzie ![]() Name Stalowka kedlav Aurea ciekawe jak mogles na Aureże rozmawiać z kims z Xantery ![]() i dlaczego na 2 obrazku na mostku jest krew a na 3 jej nie ma?? Ej chyba 3min nie ubijales Yeti?? Na moje fake bo jak byś: 1. Nawalal z SD to byś nie ubijal 3min 2. Niema krwi na mostku 3. Po co zamazywać godzine? Jak sie boisz to jak zabijesz zwiewaj do dp i puść screena na Forum 4. Jakoś mi sie nie wydaje ze dostal byś hunta za nick z czaszką w Vipach 5. Od fake jest inny dział i nie zasmiecaj tego 6. Prawie nikt z tego forum ci nie wiezy co też jest wykladnikiem
Utani gran hur " Świzdu gwizdu lece w pi**u Utani hur " I jusz mnie nie widzicie Nas nie dogoniat " a przynajmniej nooby nie Lubisz mnie?? bo ja ciebie nie !! ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Draconianin - 21-04-2007 o 12:33. Powód: Chce dodać coś jeszcze |
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2006
Świat: Xerena
Poziom: 40+
Skille: xx/22
Poziom mag.: 40
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A czy wiesz ze... Created: Feb 23 2006, 16:21:15 CET Ten char został stworzony pol roku po napisaniu tego tematu? A ty jestes totalnym... xD zeby odswiezac taki stary temat.... zall ^.^
![]() |
#172 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 04 2007
Imię: Sorcer Sobol
Gildia: Dark Rose
Świat: Astera
Poziom: 35
Skille: 19\19
Poziom mag.: 36
|
![]() hmmm bardzo ciekawe ale dlaczego nie widac mapki ?? a po 2 to jeszcze nie spotkalem tego yetiego na mohjej drodze nigdy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 10 2006
Lokacja: Złotów
Imię: Diabelex
Gildia: nie pamietam, ale fajna :D
Świat: Aldora
Poziom: 51
Skille: duuzee
![]() |
![]() ![]() też mam fotke yeti ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: non-pvp
Poziom: 33
Skille: 70/55
Poziom mag.: 15
|
![]() Kto bedzie to bedzie, pacc sux...
![]() |
#176 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 11 2006
Lokacja: Thais
Imię: Elfo del Bien
Gildia: High Cavaliers
Świat: Valoria
|
![]() Hahahahaaha Dobijaja Mnie Takie Wypowiedzi, Bo Nie Masz Go I Co Zazdroscisz? To Sux Najlepiej Powiedziec Buahaha Zal Mi Ciebie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2007
Imię: Pogromca Grzmot
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 143
|
![]() moze wklej ssa jak yeti padlo, jezeli to nie fake to gratz, tez bym chcial go spotkac
|
![]() |
![]() |