Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Furora

Notki

Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 13-05-2007, 22:32   #261
Velvecik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 03 2007
Lokacja: Łódź

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Furora
Domyślny

Też uważam, że już niedługo skończy się hegemonia Vision.
Velvecik jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 13-05-2007, 22:33   #262
QuanChi
Użytkownik Forum

QuanChi's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2007
Lokacja: Miasto Spotkań

Gildia: Inshon
Domyślny

Kiedyś na serwie był ład i porządek, teraz mamy syf.
Przejrzyjcie sobie najstarszy zachowany tu temat o Furorze, posty w stylu "Na PoH jest koleś xxx, wygania mnie i bije" i odpowiedzi ludzi z Dusk, że "Zaraz ktoś go ściągnie" etc
Było Wam wtedy źle? Mi się grało świetnie...
Wczoraj pod dp w Thais lata Zwidek na postaci Master Siatka z 2x FE, pomaga mu Ima i robią rozpierduchę jak małe dzieci. Żadnych zasad, jakby nikt poza nimi nie istniał, dla nich nikt inny się nie liczy. Za panowania Dusk takie incydenty nie miałyby miejsca.
BTW co do tego wczorajszego pekingu, Ima załapał przynajmniej 2 unjusty, na Gra'aw bo się złapał na deathliste, i na Lolek Show, 6lv knight... żal?

Co do sytuacji w Vision:
50 osób z czego 30 to popierdółki które nic nie znaczą i myślą, że dzięki temu że są w tej gildii spokojnie sobie pograją. Jeśli w końcu pojmą, że nic dla nikogo nie znaczą, może w końcu odejdą bo i tak ch*ja robią i stanowią tylko mięso armatnie.
Chodzi tu o osoby, które mają rangę Anita w Vision, i o połowę osób z rangą Rita.

Tyle.
QuanChi jest offline  
stary 13-05-2007, 22:56   #263
Kumulus
Zbanowany

Data dołączenia: 24 11 2004
Lokacja: Płock

Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
Kumulus ma numer GG 3105321
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Velvecik Pokaż post
Wybacz Igorku, nie wiedziałem Kiedy jedziemy nad jezioro jak rok temu?
wystarczy, że raz w roku na wigilie sie myjecie.
Kumulus jest offline  
stary 13-05-2007, 23:04   #264
Smerfu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Bielsko-Biała

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Sunblade
Poziom: 147
Poziom mag.: 74
Domyślny

Hehe tak sobie czytam to forum i odrazu mi sie wesolo robi, nawet juz takiego offtopa nie ma kiedy wybanowali z forum Vision,

co to postow typu "dlaczego Dusk nic ine robi"

odpowiedz jest prosta, po co mamy cos robic skoro Vision to robi za nas, odkad natluklismy im troche osob noobami prawie nikt z Vision nie expi, jedyne co teraz robia to kluca sie, zabijaja miedzy soba i sciagaja paymentsy z kazdego kogo spotkaja.

Dlaczego Draco nie jest w Vision? bo ma w ***** Furore, pozatym nie odszedl tylko zostal wyrzucony za zrookowanie Qel.

My mamy czas, nam sie nigdzie nie spieszy, w Dusk zostala zgrana paczka, teraz dokladnie widac kto za kim stoi , mamy lvle, mamy kase a czas dziala na nasza korzysc. Niech sobie Vision troche porzadzi serwerem, zobaczymy kiedy ci ktorzy tak pa tygodni temu byli za Vision zmienia zdanie.

Jakos przez 2 lata gdy Dusk rzadzilo na serwerze nie widzialem na trade ani razu msg typu "sell protection", za to kazdy kazdego znal i grlao sie w miare spokojnie.
Teraz kazdy w Vision sprzedaje protekcje szkoda tylko ze ejst ona gowno warta i chroni tylko przed tym zeby nie zginac od osoby ktora nam jej udzielila, stuknelismy troche osob ktore za taka protekcje zaplacily i w zadnym przypadku nikt z Vision nie przyszedl pomuc spekowanemu biedakowi, ba za to czesto widze ludzi protected by ktos tam z Vision ale wpisy w death liscie od 3 innychmembersow Vision maja widac zeby grac teraz spokojnie trzeba placic kazdemu w Vision z osobna i do tego unikac Duskow bo dla nas sprawa jest jasna, placisz Vision=pomagasz im=oberwiesz od nas=]

Ciekawi mnie tylko za ile zostanie wprowadzona pricelista a za jej nieprzestrzeganie poleca hunty, wtedy na kazdego 20+ znajdzie sie powod do ubicia Zreszta to juz nie to Vision ktore bylo pol roku temu, czesc charow jak Rhaziel czy Venz juz sprzedane, z tego co wiem kolejne 2 chary sa na sprzedaz, za to 30 osob to mieso armatnie ktore nie ma pojecia ani o wojnie, ani tym bardziej o rzadzeniu serwerem i robi dla nas za free fragi bo swrod "elity Vision" i tak zadnego respektu nie maja, niech taki nubek ktory ledwo tam dosedl nie zejdzie z Expa Imargamowi to bedzie kolejny wpis od "kolegow z gildii".

Pozatym zbliza sie koniec roku szkolnego/sesja i my akurat wolimy przejsc do nastepnych klas niz wbic 100k expa, przyjdzie czas ze sie ejszcze zabawimy
Smerfu jest offline  
stary 13-05-2007, 23:04   #265
Smerfu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Bielsko-Biała

Gildia: Sunblade
Poziom: 147
Poziom mag.: 74
Domyślny

sry podwojna

Ostatnio edytowany przez Smerfu - 13-05-2007 o 23:05.
Smerfu jest offline  
stary 13-05-2007, 23:05   #266
Velvecik
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kumulus Pokaż post
wystarczy, że raz w roku na wigilie sie myjecie.

Mam się śmiać, czy płakać nad Twoim niedorozwojem?

Ps: Sorry za karmienie trola.
Velvecik jest offline  
stary 13-05-2007, 23:11   #267
sallceson
Użytkownik Forum

sallceson's Avatar

Data dołączenia: 11 01 2007
Lokacja: Łowicz

Domyślny

chcialbym aby dalej trwala aktywana wojna jak kiedys... mozna bylo popatrzec na piekne akcje Vision... i mam wrazenie ze piekni sa oni tylko podczas takiej wojny bo teraz po prostu woda sodowa strzelila do łbów :/

szkoda dobrej gildii ktora sie zeszmaciła swoim zachowaniem chociaz dalej mam nadzieje ze cos sie zmieni
stary 13-05-2007, 23:18   #268
Grzegol
Użytkownik Forum

Grzegol's Avatar

Data dołączenia: 30 06 2005

Król

Myślę że Vision[ów] już nic nie zmieni Jedyne co można teraz zrobić to wziąć się do pracy i przywrócić równowagę niegdyś tak wspaniałemu serwerowi jak Furora
stary 13-05-2007, 23:21   #269
Gelt
Da Old school.

Gelt's Avatar

Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica

Gelt ma numer GG 4445444
Domyślny

No właśnie... Vision może i jest dobre w pvp... Ale tylko w tym ;/

Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie.

Poradnik "Jak dojść do Demony"
Gelt jest offline  
stary 14-05-2007, 00:22   #270
Fefin
Użytkownik Forum

Fefin's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Smerfu Pokaż post
Hehe tak sobie czytam to forum i odrazu mi sie wesolo robi, nawet juz takiego offtopa nie ma kiedy wybanowali z forum Vision,

co to postow typu "dlaczego Dusk nic ine robi"

odpowiedz jest prosta, po co mamy cos robic skoro Vision to robi za nas, odkad natluklismy im troche osob noobami prawie nikt z Vision nie expi, jedyne co teraz robia to kluca sie, zabijaja miedzy soba i sciagaja paymentsy z kazdego kogo spotkaja.

Dlaczego Draco nie jest w Vision? bo ma w ***** Furore, pozatym nie odszedl tylko zostal wyrzucony za zrookowanie Qel.

My mamy czas, nam sie nigdzie nie spieszy, w Dusk zostala zgrana paczka, teraz dokladnie widac kto za kim stoi , mamy lvle, mamy kase a czas dziala na nasza korzysc. Niech sobie Vision troche porzadzi serwerem, zobaczymy kiedy ci ktorzy tak pa tygodni temu byli za Vision zmienia zdanie.

Jakos przez 2 lata gdy Dusk rzadzilo na serwerze nie widzialem na trade ani razu msg typu "sell protection", za to kazdy kazdego znal i grlao sie w miare spokojnie.
Teraz kazdy w Vision sprzedaje protekcje szkoda tylko ze ejst ona gowno warta i chroni tylko przed tym zeby nie zginac od osoby ktora nam jej udzielila, stuknelismy troche osob ktore za taka protekcje zaplacily i w zadnym przypadku nikt z Vision nie przyszedl pomuc spekowanemu biedakowi, ba za to czesto widze ludzi protected by ktos tam z Vision ale wpisy w death liscie od 3 innychmembersow Vision maja widac zeby grac teraz spokojnie trzeba placic kazdemu w Vision z osobna i do tego unikac Duskow bo dla nas sprawa jest jasna, placisz Vision=pomagasz im=oberwiesz od nas=]

Ciekawi mnie tylko za ile zostanie wprowadzona pricelista a za jej nieprzestrzeganie poleca hunty, wtedy na kazdego 20+ znajdzie sie powod do ubicia Zreszta to juz nie to Vision ktore bylo pol roku temu, czesc charow jak Rhaziel czy Venz juz sprzedane, z tego co wiem kolejne 2 chary sa na sprzedaz, za to 30 osob to mieso armatnie ktore nie ma pojecia ani o wojnie, ani tym bardziej o rzadzeniu serwerem i robi dla nas za free fragi bo swrod "elity Vision" i tak zadnego respektu nie maja, niech taki nubek ktory ledwo tam dosedl nie zejdzie z Expa Imargamowi to bedzie kolejny wpis od "kolegow z gildii".

Pozatym zbliza sie koniec roku szkolnego/sesja i my akurat wolimy przejsc do nastepnych klas niz wbic 100k expa, przyjdzie czas ze sie ejszcze zabawimy
101% racji!!!
Podobnie sesja sie zbliza, kilka osob z dusk ma maturki, przedmioty do poprawy w liceach,technikach a Vision niech sie troche pocieszy poki moze bo jeszce kilka tygodni i 3/4 furory bedzie przeciwko im i wtedy dusk z pomoca wielu graczy wkroczy do akcji i bedzie zbieralo laury i sytuacja bedzie znow wygladala jak kiedys

BB team!!
Fefin jest offline  
stary 14-05-2007, 00:41   #271
styl_nad_style
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 01 2007

Domyślny

@up

Tak wlasnie :>
styl_nad_style jest offline  
stary 14-05-2007, 04:41   #272
Fifti_elo
Guest

Domyślny

@Smerfu
Racja.

Jak nie wiadomo o co chodzi, TO CHODZI O RYŻ

Rice,Share and Bot.
Motta brazoli, czesto tez stosowane przez polakow ktorych sie nazywa Polskimi Brazolami.
Wygryzanie z dupy sobie ryżu itp.

Elo cze rap czas spac Joł

stary 14-05-2007, 09:18   #273
neutral.forum.fighter
Użytkownik Forum

neutral.forum.fighter's Avatar

Data dołączenia: 11 03 2007

Poziom: 170
Skille: 20/27
Poziom mag.: 75
Domyślny

"I nadejdzie czas kiedy zaplaczecie nad brakiem guildi Duskiness"

no i nadszedl

May 19 2007, 10:09:57 CEST Killed Imargam at Level 204 unjustified
Dec 12 2008, 20:45:52 CET Killed Mizdek at Level 225 unjustified
Dec 14 2008, 00:04:44 CET Killed Ymy at Level 203 unjustified
Dec 14 2008, 00:08:36 CET Killed Czipsu at Level 198 ok
Dec 21 2008, 01:23:32 CET Killed Taifun Devilry at Level 275 ok

10:45 Elite Rafal Furora [21]: daj 1cc
10:45 Elite Rafal Furora [21]: bd twoim murzynem ;p
neutral.forum.fighter jest offline  
stary 14-05-2007, 09:30   #274
Bigzone
Użytkownik Forum

Bigzone's Avatar

Data dołączenia: 25 09 2006

Świat: Isara/Harmonia
Domyślny ;]

Smerf ma absolutną rację, która nie podlega jakiejkolwiek dyskusji.
To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki
aby pomóc mu w zawładnięciu światem!!!
Bigzone jest offline  
stary 14-05-2007, 10:26   #275
Yiubhurden
Użytkownik Forum

Yiubhurden's Avatar

Data dołączenia: 15 03 2007

Imię: Yiubh
Domyślny

HYmm Fajne macie marzenia . Tylko Wy już pól roku + obiecujecie nam ze nas wywalicie z serva <przykre> ;].Vision jest jak plaga jej nie zwalczysz muuhauha
Yiubhurden jest offline  
stary 14-05-2007, 10:32   #276
Pavulon
Użytkownik Forum

Pavulon's Avatar

Data dołączenia: 21 02 2006

Domyślny

Ta plaga nie bedzie miala niedlugo co jesc i zje siebie nawzajem ,przynajmniej najslabsze ogniwa
Pavulon jest offline  
stary 14-05-2007, 10:42   #277
Fefin
Użytkownik Forum

Fefin's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yiubhurden Pokaż post
HYmm Fajne macie marzenia . Tylko Wy już pól roku + obiecujecie nam ze nas wywalicie z serva <przykre> ;].Vision jest jak plaga jej nie zwalczysz muuhauha
Tylko ze plaga jest sila w grupie a juz za jakis czas wielu was niepozstanie, nie badzcie pewni swoich szeregow bo bardzo duzo nie wiecie i w huja jestescie robieniW zamierzonym celutaktyka wzieta z brevheart-aWiec juz mozecie duskom dupy zaczac lizac!!!
Fefin jest offline  
stary 14-05-2007, 11:02   #278
Velvecik
Użytkownik Forum

Domyślny

A ja mam nadzieje, że tym razem Taifun nie popełni tego samego błędu z Imargamem.
Velvecik jest offline  
stary 14-05-2007, 16:41   #279
Milten
Użytkownik Forum

Milten's Avatar

Data dołączenia: 28 12 2006

Świat: RL
Domyślny

heh , żal mi się robi takich osób co teraz zobaczyły jak fajnie jest na serwie, a jakieś pól roku temu jak pierwszy raz padł Taifun, te same osoby pisały "Hail Vision" -.-
Milten jest offline  
stary 14-05-2007, 17:17   #280
Hellraiser
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 06 2005

Stan: Niegrający
Świat: Aurora
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Milten Pokaż post
heh , żal mi się robi takich osób co teraz zobaczyły jak fajnie jest na serwie, a jakieś pól roku temu jak pierwszy raz padł Taifun, te same osoby pisały "Hail Vision" -.-
Dokładnie. Cóż takie życie, i nasza mentalność,..
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41
Hellraiser jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania