|
|
#1882 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2005
Lokacja: 100lica
Stan: Na Emeryturze
Imię: Wolan of selena
Profesja: Knight
Gildia: Corent
Świat: Selena
Poziom: 50
Skille: zjebane
Poziom mag.: 5
|
Cytuj:
![]()
"Jeśli wyraziłeś swoją opinię - zamknij się; Jeśli nie udało Ci się wyrazić opinii - zamknij się; Jeśli nie masz opinii do wyrażenia - nawet nie zaczynaj". Ostatnio edytowany przez Wolan - 13-05-2007 o 22:38. |
|
|
|
|
|
#1883 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2006
Lokacja: Gąbin
Imię: Sir Kominho
Profesja: Paladin
Poziom: 50
|
@Xyriela
Sciagalem dzisiaj kilka filmikow z tibicam i o to, co zobaczylem ![]() Na szczescie nie padłaś, ale pikawa pewnie była, co? :s Ile wtedy mialas hp? 30?
|
|
|
#1884 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 05 2007
|
Najnowsze nowosci z seleny iomer to ****
a frat~jak zwykle walczy dla lepszej seleny... ciekawe tylko lepszej dla kogo bo chyba tylko dla nich. Nawet jak nie moga wyjsc z dp swoimi mainami to pkuja noob charami. Mam nadzieje ze wojna szybko sie zkonczy i wyjebia ich z serva. Pozdro Pafel~ |
|
|
|
|
#1885 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 05 2007
|
Ja moge oglądać filmików bo mi debug wyskakuje :/
|
|
|
|
|
#1886 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2007
Lokacja: Gorzow
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sellemon
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 110
|
Cytuj:
szybko to dostrzegacie ..zwrodzcie uwage kiedy ja to napisalem...wtedy nikt mi nie wierzyl zostalem zbluzgany ze sie boje i wyplacilem z wojny ...Niestety ja wiedzialem to juz dawno...moze mnie teraz zrozumia co niektorzy bo napewno nie wszyscy...inni nigdy tego nie dostrzega... |
|
|
|
|
|
#1887 |
|
Użytkownik forum
|
@ selle~
Kiedys az tyle nie pkowali albo ja nic o tym niewiem ale tera to juz ciezko jest niezauwazyc ;p Btw. Cetas to macavelli?? Ostatnio edytowany przez Pafel - 13-05-2007 o 23:33. |
|
|
|
|
#1888 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Niegrający
|
@Pafel, sellemon;
Lol, jak zwykle każdy pisze dla swojej korzyści. Jak jemu lepiej. A Cruo~ może swoimi noobami nie pkuje/pkowalo :|? Na dodatek podawali się za członków Fraternity omg. Nikt nie walczy dla CZYJEŚ lepszej Seleny, tylko dla własnego dobra -.- Nie rozumiecie tego omg ? EDIT; Btw. Pafel: 'Najnowsze nowości' A jakie to stare nowości ? To chyba już nie są NOWOŚCI no nie ? Czy tylko mi się tak zdaje o.o? Ostatnio edytowany przez KubaGuzikkk - 13-05-2007 o 23:36. |
|
|
|
|
#1889 |
|
Użytkownik Forum
|
to co robilo cru~ a to co robi frat...to wydaje mi sie jednak roznica...FRAT robi to na taka skale ze szok
May 13 2007, 21:18:45 CEST Killed at Level 117 by Pikal'Nah Tal and by Hyli Kuryn prosze bardzo swiezy frag ...Fereron trap venore....powiedzcie ja za czasow cru nie spotkalem sie z takim czyms ...jeszcze jak gralem tu piko'shadarem ...pay boh bylo lepsze bo zawsze spierdoliles...a teraz wpada Ci w 10 i c*** lecisz...co najlepsze nikt nie kiwnie palcem...wtedy oni mieli wladze i poza 10 osobami moze nikt nie robil PA a teraz wolna amerykanka 12210212 ludzi leci leje nie wazne kogo ...ten swiat umiera ..i nie maron nie masz racji...nie liczy sie tylko moje dobro ..ale dobro rowniez moich przyjaciol ...dziekuje |
|
|
|
|
#1890 |
|
Użytkownik forum
|
@KubaGuzikkk
nie wiem o co mi chodzi :| @iomer i reszta fra~ wiecie ze juz przegraliscie wojne i temu pkujecie, czy temu ze nie macie juz hajsu na blessy i aole?? w sumie po tylu dedach to ciezko miec hajs :< |
|
|
|
|
#1891 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Poziom: 102
|
A niech se pekują, kto im broni!
|
|
#1892 |
|
Użytkownik forum
|
@behi
nikt i w tym problem :| Edit swiezy frag Alphor May 13 2007, 21:59:22 CEST Killed at Level 105 by a fire elemental of Pirreus Ostatnio edytowany przez Pafel - 14-05-2007 o 00:06. |
|
|
|
|
#1893 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Niegrający
|
@Sellemon;
No więc jestem Twoim przyjacielem czy nie ? o.o Bo z tego co wiem to raczej bede miec przypal od Cruo~ jak wygrają ale sram na to bo i tak nie gram ^^ A co do dobra innych lubie Fererona i duzo innych ofiar Frat~. Tu mnie Jomer kinda w*****l, ale jak juz ktoś inny napisal JAK NIE CHCECIE ŻEBY WAS ZABIJALI TO IDŹCIE NA NON-PVP. Pk to część tej gry chyba no nie :|? Tyle mam do powiedzenia na ten temat. @Pafel HAH PSIE JUŻ WIEM KTO TY XD! |
|
|
|
|
#1894 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
...ale nie w takich ilosciach wiadomo ze komus sie zachce kogos ujebac...ale bez przesady ... Ps ..doszly mnie sluchy ze bronie xyrieli i djinn de'moon na forum ...nie nie robie tego jestem poprostu obiektywny ^^ |
|
|
|
|
|
#1895 | |
|
Użytkownik Forum
Świat: Selena 4ever
|
Cytuj:
1. Koncowka de'Moon od mojej strony niepochodzila od Alucarda, ja zaczynajac gre wogule niewiedzialem o co kaman. 1 Chara zrobil mi kolega, ktory znal Alucarda i niewiem dlaczego dal mi rtaka koncowke jak mnie sie pytal jak chce miec to moja propozycja byla samo Djinn Oto cala historia. Niemoja wina a chara niezmienie przywiazalem sie xd (aha a pozatym to Alucard za to dal mi hunta ale chyba sie wyjasnilo)2.Co do wieku to mam 17 lat rocznik 90 3. Co do tego to juz wczesniej pisalem, ze niechce ani sie niepodlizuje poprostu polubiala mnie i po co mialbym to robic I widzisz sama jestes przykladem wyrazania uczuc na tym forum tylko ze ja bylem ZA a Ty jestes PRZECIW ![]() Ja juz wyluzowalem Pozdro, Djinn de'Moon |
|
|
|
|
|
#1896 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Stan: Początkujący
Imię: Iomer Sworddancer
Profesja: Elite Knight