![]() |
#162 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2006
Lokacja: Sopot
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir Lordun
Profesja: Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 53
Skille: 79/59
Poziom mag.: 14
|
![]() Heh, zgaduje że nie ma co liczyć na najmniejsze przecieki, sprit'y itp... ;'(
Jakby kto coś ciekawego znalazł, to niech da znać, strasznie intrygujący wydaje się być ten updt.
R A D I O H E A D - M Y L O V E . 16:04 Zamak Saio [6]: Moj kumpel to moothonost i nikt mnie niezabije bo jak zabije to mu powiem i tego co mnie zabije on zabije jego! |
![]() |
![]() |
#163 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2005
Lokacja: Warszawa
Imię: Boroth Flam
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Legends Of Arcania
Świat: Arcania
Poziom: 166
Skille: 102
Poziom mag.: 23
|
![]() No człowieku tu mnie rozbiłes miałes może kiedys 80 mastera ^.-, bo jakos nie widze ze wiesz ile on moze expa wyciagnac na d lair, no chyba ze ty nie umiales nim kompletnie expic, albo wiesz to od kolegis ktory bił 1/5 dragow na d lair. Z tego co slyszałem od kumpla 80 ed wyciagal on ~90k expa lekka reka na dragach na edron wiec nie wiem skad ci sie wzielo 50-60k. Widac ze albo jestes jakis glupi albo ciagle usilujesz innym wmowic ze sorc nie jest najszybciej expiaca profesja -.-'. Btw nie wiem co oznacza sformulowanie d lair bez ludzi? U ciebie na serverze d lair jakiekolwiek edron czy venore to jest public place? Bo z tego co widze na swoim servie to wystarczy sobie zajac respa i masz d lair bez ludzi.
#164 |
Guest
|
![]() ogólnie jak najbardziej przyda się ulepszenie palków i knightów.. bo na wyższych lvlach sorkowie i druidzi lekką ręką robią tyle expa dziennie że knight musiałby 3-4 dni expić non stop.
|
![]() |
#165 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2007
Profesja: Elder Druid
Świat: Xerena
|
![]() Cytuj:
... Powiem Ci jedno a czy ty aby przypadkeim nie jesteś z Polski? Może jest kilka osób żebrających ale nie przekreślaj każdego Polaka bo sam nim jesteś więc powinenś się inaczej zachować... A dupy to ja juz nie powiem kto tu może dać... Cytuj:
Cytuj:
Jeżeli sugestia z "plax terenki 4 facc, k?" jest do mnie to wyobraź sobie nigdy tak nie piszę... a napisałem tak ponieważ pisze, że wkońcu ta gra jest darmowa! jak już to niech napiszą prawdę ( "free game mmrog version demo " ; when you have a PACC you have full version this game. ) - czy coś w tym stylu ( sory jeżeli coś w tym po angielsku będzie źle gramatycznie ![]() P.S Jeżeli już tak tibia bardziej tą grę przestawia na PACC to niech chociaż obniżą płatności za niego... edit : Cytuj:
A tak na marginesie Cipsoft powinien robić jakieś nowe rzeczy też dla FACC bo to tylko doda Ci chęci gry, a to, że PACC ma wszystko a Ty wielkie g***o to zniechęca wieć to jest też w ich interesie... Ostatnio edytowany przez ElynAlvia - 14-05-2007 o 15:25. |
||||
![]() |
![]() |
#166 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Lunara
![]() |
![]() Nie wiem kolego dlaczego uważasz, że powinni obnizyć płatność skoro to nawet nie wychodzi złotówka dziennie. Wystarczy, że zrezygnujesz z 5 piw albo paczek fajek w miesiącu i masz na pacc. Proste.
#167 |
Użytkownik Forum
|
![]() wybacz "kolego" lecz nie palę ani (jak narazie) nie pije xD wiec... no ale mogli by obnizyc np do 60 zł...
|
![]() |
![]() |
#168 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
Świat: Lunara
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#169 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#170 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
|
![]() LOl wy nawet nie wiecie ile to jest dla niemcow 20 Euro to jak u nas 20 zl !!!
wiec nie przesadzajcie =.=
![]() |
![]() |
#171 |
Użytkownik Forum
|
![]() eee, Cipsoft bez kasy?
![]() @up to u Niemców nie u nas :/ |
![]() |
![]() |
#172 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() Cytuj:
widac ze nie miales nigdy pacc i to mi sie w pacc podoba ze jak napiszesz list to ci nikt nie wlazi tylko 1 na 10 zdazy sie co wlezie i to jest wlasnie pacc a facc ?? 10 ludzi na jeden cyc d lair jest na facc arena ale moze byc wolny jak bys wstal o 4 rano to watpie czy ktos tam bedzie moze jedna osoba a ed to nie ms wiec moze byc ruznica expa ja na 64 levelu tez bym tyle wyciagna bo co za problem nawalac z run i mort huruw tylko waste jakie Ostatnio edytowany przez Albertus - 14-05-2007 o 19:08. |
|
![]() |
![]() |
#173 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Poziom: 60
|
![]() A to ich wina, że w Polsce 20 euro to fortuna? Nie. Nie sądzisz zatem, że dla jednego, niewiele znaczącego państewka nie będą obniżać ceny?
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
![]() |
![]() |
#174 |
Użytkownik Forum
|
![]() czy aż tak małonieznaczącego to nie... wkoncu Mateusz jest z Polski tak jak i reszta świetnyh graczy... dużo Polaków gra w tibie
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Guest
|
![]() pomyslcie przyszlosciowo na start gry kazdy facc by dostawal 30 dni pacca a potem 90 dni pacca by kosztowalo 60zł a jak by pacc kosztował przynajmniej 60 zł to duzo wiecej ludzi by kupilo pacca ni z teraz trza troche pomyslec
teraz 7% graczy z tibii ma pacca o wartosci 90zl a jak by kosztowalo 60zł to by mialo 57% graczy pacca i to jest roznicas barzdzo duza az 50% wiecej ludzi z paccem ![]() Ostatnio edytowany przez horyniec2 - 14-05-2007 o 19:58. Powód: czekam na odpowiedzi ;p;p;p;p;p;p ide cya |
![]() |
#176 |
Użytkownik Forum
|
![]() A kumasz dziecko, że dla reszty świata 20euro to nie jest nie wiem jaka fortuna? I tylko z powodu Polski nie będą obniżać jego ceny? Zresztą to nadal jest 1zł na 1 dzień. W porównaniu z WoW'em to taniocha. Wystarczy odpuścić sobie dziennie dwie fajki/batona albo coś w ten deseń i już można uzbierać.
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
![]() |
![]() |
#177 |
Guest
|
![]() jak ty palisz to nie pal i se zbieraj ja mam 14 lat i nie pije anie nie pale ani nie biore narkotykow mam 90 zl na pacca ale dla mnie to jest za drogo ;p
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Użytkownik Forum
|
![]() I dlatego CIPSoft ma obniżać ceny? Bo małpka nie chce banana kupić, bo za drogo? To chyba jednak jest problem małpki, nie?
![]() |
![]() |
#179 |
Użytkownik Forum
|
![]() Omg .. uptade uptade .. i ciekawe czy dadza te servy pvp czy te syfiaste non pvp .. Padlo kilka wypowiedzi ze po co pvp jak jest ich pelno .. A no bo to bo one juz sa stare i ludzie sie powybijali robia PA a low lvle sa tylko pionkami .. Na starych servach jak nie sharujesz i botujesz to ciezko ci raczej jest sie wybic .. Taka juz jest ta gra xD
|
![]() |
![]() |
#180 |
Guest
|
![]() kto malpka ten malpka niech dadza dla faccow na start 30dni pacca
to wtedy bedzie duzo ludzi testowalo pacca i beda kupowac a pacca ja chyba kupie w 2012 roku za 20euro bo bede mial euro ;p albo za tydzien kupie za 85 zeta ;p;p;p ![]() ![]() ![]() ![]() |