|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#301 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2006
Stan: Niegrający
Świat: Furora
|
![]() Dla mnie wojna mogła by trwać nadal gdyby nie to że coraz więcej osób jest mieszanych do niej, a ja myślałem że zajebiste PA robił Braniewo Team a tu się okazuje że nie
![]() ![]() Pozdro
![]() |
#302 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Świat: Aurora
|
![]() Ja też miałem pare razy DTX, a teraz nie chce mi sie grać z powodu sytuacji na serwerze i już tydzień się nie loguje,.. <kozak osiedlowy>
![]() @Last Topic I jak tam Anaboll, etc? Wie ktos coś więcej?
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 |
![]() |
![]() |
#303 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ale jaja ha!
Mam nadzieje że już PA nie wróci chociaż Vision to Vision... im tylko i wyłącznie żależy na tym żeby serwer był ich - a jeżeli to co pisze nirt to prawda to będzie ciekawie ;] |
![]() |
![]() |
#304 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2007
Lokacja: Miasto Spotkań
Imię: Deca Durobolin
Gildia: Inshon
|
![]() @Nirt
Tak o sobie napisałeś to info dla picu czy naprawdę jakieś rozmowy były? : >
#305 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak się traktuje nowych członków własnej gildi jako szmaty, to nie można się dziwić, że prędzej czy póżniej dostanie się kopa w dupe za to
|
![]() |
![]() |
#306 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Świat: Aurora
|
![]() Cytuj:
"Co się polepszy, to się popieprzy" Vision zbytnio to nie wiem, jak chce panować nad serwerem oni chybą chcą mieć coraz mniej osób online na serwerze, nastepnie tylko 50 +/- osób z gildi online, lecz póżniej i tak będą dąrzyć, do tego by wybić się doszczętnie, żeby została jedna osoba,..
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 Ostatnio edytowany przez Hellraiser - 14-05-2007 o 23:30. |
|
![]() |
![]() |
#307 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2007
Lokacja: Łódź
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Jedyną szansą dla tego servera jest zhakowanie i zrookowanie Imargama i spółki :s
|
![]() |
![]() |
#308 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Enjoy it...
![]() |
#309 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 11 2004
Lokacja: Płock
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Guest
|
![]() Vison Co takie Cwane 50 massloga na 1 Dlamnie Vison to slabi sa wpierdzielli kilka Filmow Na Yutube i co?
Rozmawaijac z kolesm z Furrory Dusk odpuscilo na Chwile Vison i juz sie mysal ze sa wiecy Power absure tera wszyscy chca wracac do Dusk maja Dosc Vison HAILD DUSK~ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#311 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2006
|
![]() W miescie jest nowy szeryf.
![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Guest
|
![]() We Roger sunreis Ahueahueh uwazaj bo jeszcze mass log i co? KUKU KURWA
![]() Ostatnio edytowany przez Fifti_elo - 15-05-2007 o 04:31. |
![]() |
#313 |
Guest
|
![]() Sorry Double Post.
|
![]() |
#314 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2006
Lokacja: Warszawa
|
![]() Nie oszukujmy się. Dobrze wiemy, że Imargam i jego rle chcą mieć Furore dla siebie, prędzej czy później zacznie sie wojna "domowa" jak już Duskiness odpadnie z wyścigu. Dlatego uważam, że każdy komu zależy, żeby nowi gracze i nie tylko mogli grać powinni dojść do In Flames, każdy nawet 40 lvl sorc,druid,pall może dużo zdziałać w grupie. Skoro już teraz jest takie PA, to wyobraźcie sobie jak będzie, gdy Duskiness już nie będzie chciało walczyć z Vision i poprostu sobie odpuszczą, to będzie najgorszy server jaki mógł powstać, a kiedyś to był chyba najlepszy "polski" server. A co do Braniewo Team, to byli bardzo ostrzy PA, ale w sumie ciesze się, że ta wojna ich wykluczyła prawie wszystkich. Wiadomo, że zawsze będzie Power Abuserstwo, ale nigdy nie było aż takiego ze strony Dusk, nawet jak był w nim Imargam, bo wtedy temperował go Taifun.
|
![]() |
![]() |
#315 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Imię: Drizer Mastah
Gildia: Wolny Strzelec
Poziom: 170
Skille: 20/27
Poziom mag.: 75
|
![]() Big GZ, chociaz ktos od nas expii ![]()
![]() May 19 2007, 10:09:57 CEST Killed Imargam at Level 204 unjustified Dec 12 2008, 20:45:52 CET Killed Mizdek at Level 225 unjustified Dec 14 2008, 00:04:44 CET Killed Ymy at Level 203 unjustified Dec 14 2008, 00:08:36 CET Killed Czipsu at Level 198 ok Dec 21 2008, 01:23:32 CET Killed Taifun Devilry at Level 275 ok 10:45 Elite Rafal Furora [21]: daj 1cc 10:45 Elite Rafal Furora [21]: bd twoim murzynem ;p |
![]() |
![]() |
#316 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 04 2007
|
![]() no to sie kur** przeliczyłem
Od zawsze myslalem ze duskin jest ta "lepsza gildia" az tu nagle wczoraj gdy szedlem ze statku do dp w ab napisal mi ktos zebym uwazal.Nagle 2 okolo 30 lvl mnie zaatakowaly po czym za chwile dolaczyl szanowny czlonek gildii in flames. Na szczescie udalo mi sie uciec z ich "trapa". Do lidera gildii in flames - proponuje zrobic jakies roszady bo niektotorzy czlonkowie z waszej gildii nie umieja postawic porzadnie mwalla ![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2006
Lokacja: Tychy
|
![]() To, że Xareta i jego koledzy wyszli z Vision nieznaczy, że sa "zwolnieni" z tej wojny. Swoje zrobili i płacić trzeba. Tak naprawde nikt z nas niewie jak do końca jest na prawde, dopuki nie zobaczmy wpisu kogos z Vision u Xarety.
@ Roger. Twoj post zrobił to, że na mojej twarzy zagościł uśmiech ![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2006
|
![]() Vison dlugo tym serwem nie bedzie panowac
![]() Za bardzo w klocki leca, kasa sie skonczyla, a dusk pewnie siedzi swoiimi noob charami pociuchutku, robia sobie runki,trzepia kase i pewnego pieknego poranka sie okaze ze Furora without Vision ![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2007
Lokacja: Łódź
Profesja: Royal Paladin
|
![]() @Up.
I bardzo dobrze. ![]() |