![]() |
#2 |
Guest
|
![]() wygasło.....
Ostatnio edytowany przez Parkourowiec - 01-01-2010 o 23:27. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2003
Stan: Niegrający
|
![]() Wiesz...ja nie wróżka i nie wiem co to za problem... Jakbyś podał przynajmniej jego treść to może ktoś by Ci pomógł.
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Cytuj:
Mógłbyś jakoś przybliżyć ten błąd? Bo to, że ci błąd wyskakuje zbyt wiele mi nie mówi... P.S. Nie graj w KO. Ostatnio edytowany przez Upierz - 15-05-2007 o 18:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Ruda Śląska
|
![]() Poszukaj na oficjalnym forum KO może ktoś Ci udostępni patcha i go ręcznie zrobisz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 06 2007
Lokacja: W pokoju
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Harmonia
|
![]() a ty ściągasz z oficjalnej czy z innych?, bo ja kiedyś z innych ściągałem i też miałem błędy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
|
![]() Powiem ci jedno... Straciles czas... Nawet jak uda ci sie zrobic tego patcha to i tak se raczej nie pograsz... KO to swietna gra, gralem w nia spory czas
mialem 40 asa No i pewnego dnia zadowolony chce wbic na serv... i co? Pisze ze tylko vipowie moga wbic na server... I tera c hyba caly czas tak jest... Probowalem miesiacami i na nic to caly czas to samo... Dobijalem sie caly czas i kicha ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 06 2007
![]() |
![]() patche sie sciagaje i dobrze dzialaja. potem otworz przez launcher. jak bedzie login server connecting failed czy jakos tak sprobuj znowu. mi podzialalo
Ostatnio edytowany przez Evain - 29-07-2007 o 15:20. |
![]() |
![]() |