|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#322 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2006
|
![]() Mowisz o mnie..??
Przeczytaj kilka tematow o furorze i obadaj tresc moich postow od grudnia... Hail BB |
![]() |
![]() |
#323 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jakbym pisal do ciebie to bym zacytował twoj post.. jezeli pisze posta i nie cytuje, nie pisze tez do kogo to kieruje to znaczy ze pisze do osoby z postem nademna lub ogolnie do tematu.
Peace ![]() |
![]() |
![]() |
#324 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Stan: Niegrający
Świat: Aurora
|
![]() Cytuj:
Bo raczej nie piszę i nie pisałem "Hail Wyżyna", "Duzki Sugz" i odwrotnie, innych form raczej też nie stosowałem,.. Może raz zbluzgałem Vision i Dusk że robią battle kiedy w TV, lecą naprawde dobre filmy, a tak to możesz zlookać moje posty jeśli mi nie wierzysz,.. Chyba że naprawde, sam nie dostrzegam tego?
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 |
|
![]() |
![]() |
#325 |
Użytkownik Forum
|
![]() Eh niechce ciebie tutaj przesluchiwac ani tymbardziej osadzac ale poczytaj swoje posty, chociazby te z kwietnia, marca... pamietam jak kiedys sie zaliles na forum ze cie zwidek lal (o ile mnie pamiec nie zawiodla) a potem on padł na DL i ty sie z niego smiales na forum.. potem jak patrzylem na twoje posty to az sie dziwilem, ciagle tylko cieszyles sie visionami a ganiles duskow ;p
Ja odnosilem wrazenie ze robisz tak bo wyczules sytuacje na serwerze i chcesz sobie zapewnic dobra przyszlosc na furorze, ale to tylko moje odczucia i jezeli tak nie jest to nie krzycz na mnie ![]() pzdr ;] Ostatnio edytowany przez wrogonastawiony - 15-05-2007 o 19:07. |
![]() |
![]() |
#326 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
"Czwidek" mnie nigdy nie bił, i się tu nie żaliłem ![]() ![]() Ale Ok, nie będe się gniewał na Ciebie ![]() Chill mate, chill,..
|
![]() |
![]() |
#327 |
Użytkownik Forum
|
![]() Troche mi to zajelo bo chcialem sprawdzic i znalazlem tylko to..
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p=1311347&postcount=4431 To twoje "fajnie" odnosi sie do wczesniejszego posta w ktorym ty ALBO ktos inny (bo tego nie znalazlem) pisal ze zwidek puscil w niego spama ue i napisal mu "fajnie?". To nie byles czasem TY ?! ;P |
![]() |
![]() |
#328 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Yhm nie wiem jaka jest różnica za kim był, ale jeżeli cie to irytuje, przeszkadza bądź uraziło w jakimś stopniu to jest taki dział na forum jak "O wszystkim i o niczym" gdzie możesz sprobować rozwinąć ten temat
![]() ![]()
#329 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Furora
|
![]() Nie rozumiem jednego z Waszych wypowiedzi... "Furora without Vision"... Nawet jak Duski się pozbierają i przejmą znów kontrolę, to i tak ludzie z Vision zostaną i będą dalej utrudniać Wam grę, więc niewiem na co liczycie za bardzo.
#330 |
Użytkownik Forum
|
![]() @wrogonastawiony
"Link mi nie wchodzić" Te "fajnie" nie pamiętam, może teraz pamięć mi szwankuje,lecz jednak to nie byłem chyba ja ![]()
![]() |
![]() |
#331 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 11 2006
Lokacja: w krainie gdzie ŁKS GINIE !!!
Imię: huj wielki 3 morelki
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: nie ma
Świat: nie ma
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() Thellion opuscil szeregi vision
![]() |
![]() |
![]() |
#332 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Świat: RL
|
![]() Cytuj:
![]() May 13 2007, 00:43:58 CEST Killed at Level 9 by Katrila and by fire więc już drugi raz zabijają jego, znowu pingowali xd? |
|
![]() |
![]() |
#333 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ale spokojnie Roger Sunrise expi, już ma chyba 11 lvl, więc zawsze to fakt robienia PG.
|
![]() |
![]() |
#334 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2007
Lokacja: Miasto Spotkań
Imię: Deca Durobolin
Gildia: Inshon
|
![]() To "fajnie?" było wypowiedziane po spamie ue w Ankh przez Zwidka do Xaveloth Do'Urden. Kiedy szedł do Jina spylić towerkę. Nie zabił go. Coś jeszcze? : P
People all grow up to die. Killed Katrila at Level 246 ok Killed Vilshion at Level 187 unjustified Ostatnio edytowany przez QuanChi - 15-05-2007 o 21:32. |
![]() |
![]() |
#335 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2007
|
![]() Znobieni
![]() May 15 2007, 20:18:58 CEST Killed at Level 118 by Zwidek zal.pl co teraz bedzie z moim zyciem? o,O nie no ja przeciez nie Imargam ![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 04 2007
|
![]() zal mi visionow a dlaczego?
Wracajac z lb do thais przed statkiem ujzalem 3 lizydupow z niedzwiadkow i sauronussa czy sauronossa nie wiem jak sie ta zdzira nazywa ;] czekali na 2 kolesi z in flames wiec postanowilem isc. Gdy zszedlem na dol zaraz pognali za mna "lizydupowie" i boss sauronuss i zaczeli mnie atakowac. Oczywiscie zgraja noobow blokowala dp. Na szczescie jakis normalny sie znalazl i przesunol jednego z noobow dzieki czemu moglem wejsc do dp ;] Na pytanie zadane przezemnie do sauronussa za co? on odpowiedzial za HAIL DUSKIN czego nigdy nie mowilem ale nie ukrywam tego ze mowilem ze jestem za duskami. A wiec chyba szanownemu MASTER NOOBOWI SAURONUSOWI skonczyla sie kaska i nie ma za co uszkow kupic ;] A ja ci odpowiem odemnie ani 1 gp nie obejzysz ;] i dlugo sobie mam nadzieje tez nie pograsz bo mysle ze duskin wezma sie za robote i takich smieci jak ty i inni uprzatna migusiem ;] pozdro vision :*:*:*:* <lol2> |
![]() |
![]() |
#337 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
|
![]() Ja raczej bym teraz podyskutował o tym, co napisał Atahun
Vision ubywa memberów, tak więc jest coraz ciekawiej ;] |
![]() |
![]() |
#338 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: stąd
Imię: nie rozumiem
Profesja: Sorcerer
Gildia: kiedys Ormo
Świat: Arcania
Poziom: 5+
Skille: nie
Poziom mag.: 1
|
![]() patrzta:
20:32 Matthew Jackson [7]: DRUGIE IMIE ZWIDKA TO ZAL 20:32 Zwidek [176]: ale ty gupi ... 20:33 Matthew Jackson [7]: a moze tak nie jest? 20:33 Zwidek [176]: twoja stara 20:33 Zwidek [176]: mi wczoraj cos robila 20:33 Matthew Jackson [7]: gimnazjum rox 20:34 Zwidek [176]: dobra jurz koncze bo jestes glupim nobem mowie od razu ze to nie ja z panem zwidkiem rozmawialem, byl to moj kumpel
#339 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2007
Lokacja: Łódź
Profesja: Royal Paladin
Świat: Furora
|
![]() A czego się po Zwidku spodziewacie? Tak to jest, jak zamiast normalnego mózgu jest sraczka, zmieszana z tłuszczem i Tibią.
|
![]() |
![]() |
#340 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 04 2007
|
![]() no taka prawda ;] w jego wieku siedziec tyle przed kompem i wpieprzac ciagle paczki i kibel mic kolo kompa byle by nie zmarnowac czasu na expienie na dobre mu nie wyjdzie ;] przeciez on zycia rl nie ma tak jka 3\4 vision ;] ciekawe co robili gdy byly kicki lub serwer byl off xD
|
![]() |