Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Obsidia

Notki

Obsidia Wydarzenia ze świata Obsidia

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 15-05-2007, 19:25   #4781
DoSiaa
Użytkownik Forum

DoSiaa's Avatar

Data dołączenia: 21 08 2006

Świat: Obsidia
Domyślny

hehe ^^ kiroy jestes pewny ze suv wali w czlona ?? wiem ze to jeszcze dziecko i srednio rozgarniety jest ale zawsze jakos dawal rade . mozliwe ze mial lagi a teraz wogole nie gra. Co do errora asmit gdybys wtedy sie nie przypier***il to by nie bylo zadnego problemu -_- jedyne kogo mozecie winic to siebie za protekcje takiej mendy . Zgadzam sie z tym ze pozostawanie neutralnym jest bezsensu ale np van mowil wszystko otwarcie. Booka Jones szacunek dla niego , powiedzial ze to tylko gra i ze nie zalezy mu na wladzy , gral zawsze w cieniu a i tak mimo wsyzstko prawie dotarl do swojego celu ^^ pozdro dla niego . Podsumowujac kazde wyjscie jest dobre jezeli ciebie zadowala i nie dbaj o to co inni mysla !! make it fun
DoSiaa jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 15-05-2007, 19:33   #4782
Asmit
Użytkownik Forum

Asmit's Avatar

Data dołączenia: 07 05 2007

Imię: Asmit
Profesja: Elder Druid
Domyślny

Tak samo bronil bym innego czlonka Vanum....no ale jak ktos jest skonczonym asslickerem i nie zalezy mu na ludziach ktorzy caly czas mu pomagali to nie moja wina juz...
Asmit jest offline  
stary 15-05-2007, 19:49   #4783
DoSiaa
Użytkownik Forum

DoSiaa's Avatar

Data dołączenia: 21 08 2006

Domyślny

a co sie mowi ?? (magiczne slowo ) xD heh wpadnijcie w wakacje do krk napijemy sie ^^ z venisusem juz gadalem
DoSiaa jest offline  
stary 15-05-2007, 20:57   #4784
Guodek
Użytkownik Forum

Guodek's Avatar

Data dołączenia: 13 01 2007
Lokacja: Polska

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: nieznana :>
Świat: Obisida
Poziom: 40+
Guodek ma numer GG 6677995
Domyślny

19:41 Phoenix Xeno [41]: ls rzadzi xD
19:41 Phoenix Xeno [41]: kto wygrywa
19:41 Phoenix Xeno [41]: tak wogule

I rozumiem, że ten człowiek nie jest sławnym już "polaczkiem" bo was "popiera"?
A tak na serio to my tu mamy chyba inne pojęcie neutralności.. Jak na mój gust nie to co MYŚLĘ, a to co ROBIĘ świadczy o mojej neutralności, więc owszem dopóki nie dołącze do którejś z gildii bądź nie wezmę czynnego udziału w bitwie będe "neutralny", co nie znaczy, że od razu jestem za Ng, proste?

BTW za czasów Sobsów jebłem Dorpaza z sd, moge już być normalnym Polakiem?

Ostatnio edytowany przez Guodek - 15-05-2007 o 20:58.
Guodek jest offline  
stary 15-05-2007, 21:11   #4785
zielaq
Użytkownik Forum

zielaq's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004

Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
Domyślny

Dobrze wiedziec ze mamy Polakow i Polackow .
Ja szanuje takich ludzi , i jest mi milo kiedy 8 lvl napisze do mnie "woow pephy rox gl in war" albo gratuluje mi lvla lub mowi ze jestem jego idolem . dla mnie Polacksem nie jest osoba ktora sie nie zna ja wojnach jaki dales up , jest to osoba ktora mysli ze wei wszystko i zna wszystkich tak jak wiekszosc was na forum , bez obrazy ofc bo wy wiecie wszystko najlepiejwiecie ze suv nie ma lagow , wiecie jakie są spiski w gildiach , kto jest szpiegiem , nie dlugo bede was pytal czego nie wiecie , moze bedziecie ?moimi? doradcami i wtedy zwojujemy swiat wtedy bedzie cool nie ? Bo bez was jestesmy zli i brzydcy .
Fin'er ok rozumiem lubisz suva ale kurwa jego mac nie popadaj ze skrajnosci w skrajnosc , bo widze ze nie umiesz zachowac dobrego smaku przy pisaniu postów.
dokonce posta pozniej bo wychodze.
over but not out
zielaq jest offline  
stary 15-05-2007, 21:16   #4786
Qxwaaatz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 01 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Asmit Pokaż post
Czytalem ten temat od czasu, gdy kolega powiedzial mi, ze napisali cos o nas.
Czytam i czytam, a wy w kolko to samo...chcial bym powiedziec wam ze juz wiemy kto jest polacksem, pa'erem, botterem, thiefem, backstaberem, pkerem, kretynem, noobem, no liferem...wiec nie ciagnijcie tego tematu tylko zajmijcie sie czyms pozytecznym.

Vanum...zabilismy kogo zabilismy i tego nie odwrocicie, jedyne co zrobiliscie to posta na forum jacy to my zli jestesmy etc; nikogo od nas nie znacie a piszecie co wam tylko do glowy przyjdzie aby nas oczernic. Jedyna osoba, ktora nie zasluzyla na smierc byl Lucrus Xothic, Error the blade po prostu nas wykorzystal (on tu juz przyszlosci nie ma, czy wygramy czy nie). Prosze mi tu nie wyskakiwac, ze ktos jeszcze padl za nic, bo i tak wam nie uwierze. Gdy szlismy kogos zabic zawsze rozwazalismy to na TSie. Wiekszosc z was nie ma do mnie zalu tylko do innych czlonkow Vanum, tak mi sie wydaje.

Wg. mnie to jest wasz wybor, lubicie byc wykopywani z respow, lubicie byc ponizani, lubicie byc zabijani, lubicie byc wykorzystywani to sobie zostancie "neutralni", ja nigdy nie bylem neutralny (nie liczac poczatku mojej gry) i nie zaluje tego, przynajmniej nie bylem wykopywany z jednego respa na drugi, gdy tylko to sie komus podobalo.

Z tego co widze to Polacy gineli od NG, ale dalej sa neutralni i ich kochaja za to ze moga miec fajne napisy na stronie, no ale chyba nie zauwazyli ze cos takiego jak "Killed at lvl...." nie daje im nic dobrego, tylko straty w lvlu i skillach oraz ich godnosci.

"Have fun"
Asmit Respect dla ciebie 4ever
Qxwaaatz jest offline  
stary 15-05-2007, 21:21   #4787
Guodek
Użytkownik Forum

Guodek's Avatar

Data dołączenia: 13 01 2007
Lokacja: Polska

Profesja: Royal Paladin
Gildia: nieznana :>
Świat: Obisida
Poziom: 40+
Guodek ma numer GG 6677995
Domyślny

Cytuj:
Bo bez was jestesmy zli i brzydcy .
A my jesteśmy źli i brzydcy bo nie jesteśmy z wami xD Offtop: Jezu, ale ten świat jest pojebany

@edit
1
Dziwie się Kiroyowi, że potrafi pisać posty po pijaku, ja jeszcze nie opanowałem tej sztuki..
2
@pephy
Ja absolutnie nie uważam, że tamten typek jest gorszy odemnie bądź od kogokolwiek innego, bo nie widział fragów na stronce, po prostu nigdy nie rozumiem ludzi, którzy bez jakichkolwiek strzępków informacji, chociażby z tego forum potrafią komuś ślepo zaufać i drzeć się non stop, że jakaś gildia rządzi bez poznania jakichkolwiek racji, które tymi walczącymi kierują. Nie lepiej mieć za sobą 3 którzy wiedzą po co idą, jakie będa tego konsekwencje i mimo wszystko wybierają tą drogę, czy stado baranów idących bezmyślnie na rzeź?
3
@ogólnie
Przed chwilą coś do mnie dotarło: Jednym z poważniejszych oskarżeń min pod względem Mannowa jest to, że pomiata Polakami, Bośniakami etc Jak ktokolwiek może się temu dziwić skoro kilku z was (nas?) nawet swój własny naród dzieli na lepszych i gorszych (Polaków i Polacksow)?

Ostatnio edytowany przez Guodek - 15-05-2007 o 21:47.
Guodek jest offline  
stary 15-05-2007, 21:50   #4788
TheEvilEye
Użytkownik forum

TheEvilEye's Avatar

Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: stolica

Świat: obsidia
Pergamin Dzięki

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Asmit Pokaż post
Czytalem ten temat od czasu, gdy kolega powiedzial mi, ze napisali cos o nas.
Czytam i czytam, a wy w kolko to samo...chcial bym powiedziec wam ze juz wiemy kto jest polacksem, pa'erem, botterem, thiefem, backstaberem, pkerem, kretynem, noobem, no liferem...wiec nie ciagnijcie tego tematu tylko zajmijcie sie czyms pozytecznym.

Vanum...zabilismy kogo zabilismy i tego nie odwrocicie, jedyne co zrobiliscie to posta na forum jacy to my zli jestesmy etc; nikogo od nas nie znacie a piszecie co wam tylko do glowy przyjdzie aby nas oczernic. Jedyna osoba, ktora nie zasluzyla na smierc byl Lucrus Xothic, Error the blade po prostu nas wykorzystal (on tu juz przyszlosci nie ma, czy wygramy czy nie). Prosze mi tu nie wyskakiwac, ze ktos jeszcze padl za nic, bo i tak wam nie uwierze. Gdy szlismy kogos zabic zawsze rozwazalismy to na TSie. Wiekszosc z was nie ma do mnie zalu tylko do innych czlonkow Vanum, tak mi sie wydaje.

Wg. mnie to jest wasz wybor, lubicie byc wykopywani z respow, lubicie byc ponizani, lubicie byc zabijani, lubicie byc wykorzystywani to sobie zostancie "neutralni", ja nigdy nie bylem neutralny (nie liczac poczatku mojej gry) i nie zaluje tego, przynajmniej nie bylem wykopywany z jednego respa na drugi, gdy tylko to sie komus podobalo.

Z tego co widze to Polacy gineli od NG, ale dalej sa neutralni i ich kochaja za to ze moga miec fajne napisy na stronie, no ale chyba nie zauwazyli ze cos takiego jak "Killed at lvl...." nie daje im nic dobrego, tylko straty w lvlu i skillach oraz ich godnosci.

"Have fun"
Było minęło. Tylko teraz prowodyr śmiej się z nas wszystkich. Po tym poście zyskałeś w moich oczach Asmit. Jak widać nawet Vanum potrafi przyznać się do błędu, bo przez ostatnie strony na tym forum można jedynie wyczytać że ekipa z Nebuli to PK i PA.

Wszyscy Polacy mówią po polsku więc czemu nie możemy rozmawiać? Zawsze konflikty załatwiamy pięścią i wyzwiskami.

Jak mnie ktoś zbeszta albo powie że jestem "polacksem" czy kim tam mogę być to zignoruje to i nie będę się wdawał w tego typu dyskusje.

Przyjmuje przeprosiny, i życzę owocnej kampanii wojennej

/luc
TheEvilEye jest offline  
stary 15-05-2007, 22:17   #4789
Xao
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 05 2007

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

A tak odnosnie wojny to Evo dzisiaj padl. NG zrobilo mass loga.

[CHAR]Evo'Hawk[/CHAR]
May 15 2007, 19:57:39 CEST Killed at Level 103 by Dorpaz
and by Slajpan
Xao jest offline  
stary 15-05-2007, 22:23   #4790
.:Boixos:.
Użytkownik Forum

.:Boixos:.'s Avatar

Data dołączenia: 18 01 2005
Lokacja: Gdańsk

Domyślny

zielaq jak ty to ladnie napisales

a eva ponioslo xd
Trójmiasto do Lechii należy!!

Ostatnio edytowany przez .:Boixos:. - 15-05-2007 o 22:33.
.:Boixos:. jest offline  
stary 15-05-2007, 23:04   #4791
Kiroy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2005

Smutny

czasami najwiekszy wrog moze byc dla NAS pozniej wielkim przyjacielm np pephy lolik itd .... dla mnie :/

ostatni moj post tutaj na forum takze powodzenia na forum ...
Kiroy jest offline  
stary 15-05-2007, 23:11   #4792
Eos_Rododaktilos
Użytkownik forum

Data dołączenia: 10 05 2006

Profesja: Elite Knight
Gildia: Zero Degrees
Poziom: 101
Skille: 80sh
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DoSiaa Pokaż post
Booka Jones szacunek dla niego , powiedzial ze to tylko gra i ze nie zalezy mu na wladzy , gral zawsze w cieniu a i tak mimo wsyzstko prawie dotarl do swojego celu ^^ pozdro dla niego .
no zaraz sie rozplyne

dziekuje bardzo
Eos_Rododaktilos jest offline  
stary 15-05-2007, 23:25   #4793
Misterio
Użytkownik Forum

Misterio's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2005
Lokacja: Gorzów Wlkp.

Imię: Elvinuz
Gildia: Husaria
Misterio ma numer GG Napisz na pm
Domyślny

@Guodek
Ostatnie zdanie z pkt, 2 jest dobre, napisałeś to tak jak było na początku ET i LS.

@dzisiejszy dead evo
Zaczyna się dziać tak samo jak za czasów ET. PO kilku udanych akcjach ludzie czują się mocarzami. NG przycichło i atakuje ;s
stary 16-05-2007, 00:44   #4794
Wind
Użytkownik Forum

Wind's Avatar

Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Somewhere...

Poziom: 60
Poziom mag.: ~
Domyślny

Ostatnio w vip "Imhreey" co chwile mrugał, logowal sie i wylogowywal,i tak z 5 minut.... on jest jakiś nienormalny?
stary 16-05-2007, 01:00   #4795
Taer
Użytkownik Forum

Taer's Avatar

Data dołączenia: 22 04 2007
Lokacja: out of sight

Stan: Usunięty
Imię: Elvereth
Gildia: Whatever
Poziom: 73
Poziom mag.: 53
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Van007 Pokaż post
Nie wydaje mi sie,zebys byl osoba,ktora jest w stanie pojac cokolwiek.Nawet jezeli co nie co zostalo juz tutaj wyjasnione,Ty dalej i tak piszesz totalne brednie.Po drugie "strugasz" na tym forum jakiegos totalnego "kozacksa"(Wybacz,uzyczylem twojego stylu),a boisz sie podac swojego nicku w grze.A na koniec taka mala dygresja dla tych wszystkich,ktorzy w tym momencie
wychwalaja Last Sunrise & Vanum(Oczywiscie nie neguje tych gildii).

Szczerze mowiac stronie "Vanum" mam b. duzo do zarzucenia z doswiadczen wlasnych,i moich znajomych.Ale czy bedzie lepiej,czy gorzej to czas pokaze.
@Xevres,

O ile sie nie myle jestes polakiem,a wiec chcialem w tym miejscu,nie co uchylic rabka tajemnicy mojej wypowiedzi na Tibia.com
Dobrze zdajesz sobie z tego sprawe,ze 90% ludzi od was botowalo na larvach,rotach itd.Rownie dobrze zdajesz sobie sprawe z tego,ze nie mam dowodow w postaci cams,moje screeny zapewne sa zfakeowane

@Tina Gre~
Btw,wyzywajac kogos od s*****eli,matkojebcow,pedalow etc. pokazujecie tylko,ze do pewnych spraw nie dojrzeliscie.Nie wiem czy macie byc zamiar drugimi "Mentorkami i Casspami",bo obilo mi sie o uszy,ze b. tanio pacce realizujesz 100-130k.Ponadto delikwent "zmuszany" jest do zaplaty,lub "CALE VANUM & LAST SUNRISE CI NA******** GNOJU"
ps:Tylko nie robcie mi wlotu na chate czarna beta plx.
Taerem botowalem od 1 do 33 lvl na rotach przyznaje, ale zawsze bylem przy kompie. Gdy ktos do mnie napisal nawiazywalem z nim rozmowe. Nie dalo sie po mnie poznac ze botowalem. Tak samo jak botowalem najtem, 2x mnie GM nawiedzil poniewaz ktos powiedzial ze botuje (co bylo prawda, ale gdy GM przyszedl odrazu mnie przeprosil za zaklocanie mojej sfery intymnej i po chwili milej rozmowy znikal) (mam nawet 2 ss z tej akcji, moze ktos chce?). Nie mozesz zarzucic 90% naszej gildi, ze botowala. Dlaczego ? Nie wielu z nas mialo bota. Nie znasz nas to nie oceniaj, nie wiesz jak wyglada u nas przecietny dzien na ventrilo (dawniej team speaku). Jak chcesz, mozemy wbic (all vanum + ty) do nas na team speaka jesli chcesz, pogadamy o tym i o tamtym. Dlaczego ludzie pisali o tym ze my pk/pa ? Dlatego, ze czasem sami nie zachowuja sie lepiej. Jak ktos padnie za dobry reason (takie bylo nasze zalozenie, nie popuscimy nikomu (swe nie swe, polak nie polak) oby bylby dobry reason). Lucr padl nieslusznie za s*****ela errora. Ale juz mysle ze knaak wszystko wyjasnil co potrzebne. Casspari padl na hydrach za notoryczne wyzywanie atavanda. Najpierw to ignorowal, ale po tygodniu spamowaniu mozna bylo sie lekko w*****c. A to ze jego ex gildia (juz nie pamietam nazwy miala do nas problem dlatego ze sabagust i casspari padli to juz ich problem. Te dwa przydupasy i tak nie pograja juz tu. Jedyny fakt, ktory mnie martwi to to, ze wbilem deleta wlasnie na takiej mendzie jak mentor, i uwierzcie mi zaplaci za to ; ) Jesli jakis anty-fan badz fan vanum chce pogadac z nami wszytkimi na team speaku zostawcie wiadomosc tutaj, dam wam IP.

Pozdrawiam : )

ps. 80% ludzi botuje, mam wyjebane na to czy ktos botuje, niech to robi ale niech siedzi z dupa przy kompie. Zreszta, moj nowy char do 33 lvl tez byl botowany ; )

Ostatnio edytowany przez Taer - 16-05-2007 o 01:01.
Taer jest offline  
stary 16-05-2007, 02:37   #4796
zielaq
Użytkownik Forum

zielaq's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004

Imię: Pephy
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
Domyślny

na wakacjach co ja boterow pozabijalem xD
zielaq jest offline  
stary 16-05-2007, 09:11   #4797
Misterio
Użytkownik Forum

Misterio's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2005
Lokacja: Gorzów Wlkp.

Imię: Elvinuz
Gildia: Husaria
Misterio ma numer GG Napisz na pm
Domyślny

http://hunted.pl/2007/05/15/ls-vanum-vs-ng/ < dla poprawienia humoru ;p
stary 16-05-2007, 10:17   #4798
Enverox
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 04 2007

Enverox ma numer GG 8773250
Domyślny

Ok, ok... nie będę się już czepiał takich ludzi jak np. Suv czy Van ( bo wg Vana "gówno wiem") więc powiem tylko tyle, że Ty, Vanie, nie możesz mi zarzucac że jestem "kozacksem" i "polacksem" bo bardziej się zasłużyłem dla "lepszej Obsidii" i wiem chyba więcej, co się dzieje na servie, niż Ty
Tak pozatym jedynymi osobami, które piszą z sensem, są Zielaq, Boixos, Asmit, Taer, Ryba i Kiroy

Aaa i bym zapomniał ! Czemu Wy, forumowicze, zawsze tak bronicie ludzi neutralnych, skoro to są wasze 1-2 chary, gracie ok. 1 roku i ( za przeproszeniem ) gówno wiecie o wojnach, PA i prawdziwej lojalności ? Jeśli kogoś uraziłem to bardzo przepraszam

Ostatnio edytowany przez Enverox - 16-05-2007 o 10:22.
Enverox jest offline  
stary 16-05-2007, 10:49   #4799
Taer
Użytkownik Forum

Taer's Avatar

Data dołączenia: 22 04 2007
Lokacja: out of sight

Stan: Usunięty
Imię: Elvereth
Gildia: Whatever
Poziom: 73
Poziom mag.: 53
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Enverox Pokaż post
Ok, ok... nie będę się już czepiał takich ludzi jak np. Suv czy Van ( bo wg Vana "gówno wiem") więc powiem tylko tyle, że Ty, Vanie, nie możesz mi zarzucac że jestem "kozacksem" i "polacksem" bo bardziej się zasłużyłem dla "lepszej Obsidii" i wiem chyba więcej, co się dzieje na servie, niż Ty
Tak pozatym jedynymi osobami, które piszą z sensem, są Zielaq, Boixos, Asmit, Taer, Ryba i Kiroy

Aaa i bym zapomniał ! Czemu Wy, forumowicze, zawsze tak bronicie ludzi neutralnych, skoro to są wasze 1-2 chary, gracie ok. 1 roku i ( za przeproszeniem ) gówno wiecie o wojnach, PA i prawdziwej lojalności ? Jeśli kogoś uraziłem to bardzo przepraszam
<sex>

Czemu sie tak tym przejmujesz ? Sprawa wyglada tutaj podobnie jak na nebuli. Kiedy przegralismy wojne z gildia VU, kochana gildia VU zaczela rzez na nebuli. Pada kazdy neutralny, nawet niektorzy Ci ktorzy walczyli razem z gildia VU przeciwko nam. Ludzi nie obchodzi ich przyszlosc, wola stracic calego chara niz 4 lvle podczas wojny ale pozniej cieszyc sie wolnoscia. Podczas wojny na nebuli stracilem 99 ms, ale poznalem dobrych kumpli z ktorymi sie trzymam do teraz. Poszedlbym za nimi wszedzie (w sensie ze bic sie itp). I oni wiedza to, ze moga na mnie liczyc w kazdej sytuacji. I to jest dla mnie lojalnosc. Jak van nie chce pomagac niech nie pomaga. Jak suv nie che pomagac niech nie pomaga, ale jak im sie pozniej oczy otworza gdy beda padac od NG to juz sily na rewolucje nie bedzie.
over and out.
Taer jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania