|
Notki |
Iridia Wydarzenia ze świata Iridia |
Pokaż wyniki sondy: Jesteś zadowolony z przebiegu / wyniku wojny ? | |||
TAK |
![]() ![]() ![]() ![]() |
16 | 42.11% |
NIE |
![]() ![]() ![]() ![]() |
22 | 57.89% |
Głosujących: 38. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Imię: ګګ۞۞۞
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Iridia
Skille: ۞
|
![]() Prosze głosować , jestem ciekawy co sądzą inni ' iridijczycy ' , na temat wojny , o jej przebiegu i wyniku , zresztą nie wiadomo jak to jest i jak będzie , ponieważ część się wypłaciła , część ma zamiar się wypłacić i ogólnie jest BAJZEL ; )
Prosze komentować swój wybór. Ostatnio edytowany przez Trai'ler - 15-05-2007 o 22:37. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() A musze byc szczerzy? :<<<<< Chociaz to dla mnie i tak nie zaskoczenie, ale tak, jestem zadowolony. W ostatniej wojnie chcialem, zebyscie wygrali jednak to wy spowodowaliscie, ze tak nie jest. TAK, jestem zadowolony.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Ofc TAK, ponieważ ścierwo 'polaczkowate' wkońcu sobie nie pogra, bo wypłacą się na ile? tydzien? dwa? i potem znowu w pizde ahahahhahahaa
WONSZ I TAK WAS FSZYSKICH POKONSA /Phoenix |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | ||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
vast mowisz ' scierwo polaczkowe' , wiem o kogo chodzi , ale np. jak wyglada moja sytuacja ... otoz tak jestem polakiem - szwedzi mnie za to napewno nie polubią ... pleców u swe nie mam , wiec z gory jestem skazany na przegrana , i co teraz mam robic ; > ? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Puławy
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
|
![]() ![]() Tyle z tej waszej "wojny" jeśli mozna to nazwać wojną...
------------------------------------------------------ http://www.pajacyk.pl http://www.polskieserce.pl Kliknij, to cie nic nie kosztuje ![]() ------------------------------------------------------ Mazur |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Imię: Kielek Master
Profesja: Elite Knight
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Ehhh... no dobra, nej.
Ostatnio edytowany przez Kiełek - 16-05-2007 o 22:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() tak sie zapytam ciebie co slychac na szwederku , bo dawno nie bylem ![]() No i kieruje pytanie do wszystkich ... Za czym głosowaliście , bo głosy idą łeb w łeb , tylko ja i inni chcieli by wiedzieć , kto jakie ma zdanie ; ) pzdr |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2004
Lokacja: Ośno Lubuskie
Imię: Aristo Feles
Świat: Nebula
Poziom: 55
Poziom mag.: 52
![]() |
![]() Tak, gdyż pokazali tym brzytkim SWE (ironia dla niekumatych), że Polak "czasem" potrafi
![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Nisko
Profesja: Elite Knight
Poziom: 132
Skille: 100/98
|
![]() Głosowałem na: Nie. Uzasadnienie? Perfekcyjne pierwsze pierdolniecie. Potem myślałem, że choc troche wykaża ludzie zaangazowania i na równie wysokim poziomie będą sie starac coś zdziałać. Niestety. Ktos mnie tam poinformował wiekszość gra juz na Pandorii. Nie brałem udziału w tej wojnie wiec nie bedę krytykował, ale jak można zawieść ludzi (choćby takich jak Li'su). Tych co mimo "dobrego " ustawienia na serwie, chcieli pomóc. To tyle co do wojny...
No nie wiem z czym porównac rozczarowanie zmarnowania takiej szansy.Ludzie pzrestana w was wierzyc. PS: To tak jak nie wierza ludzie w Gołote, który miał sie odrodzić jak fenix, a tu masz widziałem walke w Tele expresie (chodzi o ta pierwsza z cyklu "powstania Gołoty")Teraz go każdy traktuje z przymrużeniem oka.
![]() Ostatnio edytowany przez Thoris... - 17-05-2007 o 20:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Oczywiście, że jestem zadowolony...
Anton Szandor Lavey - "BIBLIA SZATANA": Niech będą błogosławieni silni, albowiem do nich należeć będzie ziemia - niech będą przeklęci słabi, albowiem odziedziczą jarzmo! Niech będą po trzykroć przeklęci słabi, którzy poprzez swoja niepewność są niegodziwi, albowiem będą służyć i cierpieć!
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ
Imię: Berger on Iridia
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rookgard Masters
Poziom: 10
Skille: 15/16
|
![]() Nie jestem zadowolony.... I sie wyplacilem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: Reprezentacja Białystok THC
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
|
![]() Ta cała wojna to jedna wielka ŻENADA! Powiem tylko tyle ze w takim składzie jak Polacy walczą na każdej z ostatnich wojen to NIGDY jej nie wygrają.
~MaDuS
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 06 2007
Imię: napier~
Świat: Iridia of noobs
Poziom: ***
Skille: *******
Poziom mag.: **
|
![]() Hahahahahah "Czy jesteś zadowolony z wojny" <hahahahahaha> <muahhahahahahhahah>. 1sz rzecz żeby coś pokazać trzeba mieć jakie takie pvp i dobre zgranie a nie to co większość h lvl atakować od 20 do 50 lvl <muahahahahahha> najbardziej lubię jak Irydyjskie kozaki grzeją sobie pz. I jeszce pozdro dla pana Danthorra (lizi dupy :***). Wogule się po co koleś odzywasz? Pisz se na tibia.com albo innym forum ze szwedkami , bo ty "Polaczków" nie uznajesz to wypier**
Zapomniałbym , a co do wojny to se mogą w dups** wjeba* taką wojnę. Zatakowali raz i potem grzali ławe. Dobija mnie to nędzne cfaniakowanie a potem siedzenie w dp. Normalnemu człowiekowi zagrać nie dacie tylko "hunted" , a swe dupeczke lizać potrafcie. Nie będze się z nikim kłócił bo to co napisałem jest prawda , a jak komuś nie odpowiada ma pecha ![]() OFC NOPE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Napier - 16-06-2007 o 01:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Profesja: Knight
Skille: 70
|
![]() Cytuj:
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ![]() 01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2005
Lokacja: u cioci na imieninach
Stan: Początkujący
Imię: Naro Slayer
Gildia: United Forces