|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
|
![]() |
#82 |
Guest
|
![]() Bueheh a to dobre
![]() Czemu myślisz że jak ktoś Cię zabije bo masz skulla to jest jakimś chorym psychicznie dzieckiem? ![]() |
![]() |
#83 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Bo umiejetnosci gry nie mierzy sie skillem ( zreszta nigdy sie nie mierzylo ) tylko gruboscia portfela i kupionymi charami.
#84 |
Zbanowany
|
![]() Vil skoro już tu jesteś oceń mój pomysł na rozwój palka ...str. 7...
@down mialem dopisać żebys Ty ocenił no ale oceniłeś wcześniej więc good. To nie jest poradnik tylko "jedna z możliwości" zrobienia palka więc... Ostatnio edytowany przez alkoOholik - 10-01-2007 o 20:45. Powód: buu |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Vil, UMIEJĘTNOŚCI mierzy się skillem, a WARTOŚĆ gracza mierzy się tym, co wymieniłeś. IMO ofc.
@alko~ Mnie o ocenę nie prosiłeś, ale ocenię: Poradnik jest ok, chociaż bezsensownie prowadzi za rączkę i jakby nie uwzględniłeś różnych możliwości na danym etapie rozwoju. Słowem nie wspomniałeś o dragach, które w Ank można klepać od 40~ lvla spokojnie. Ale ogólnie rzecz biorąc - w taki sposób palka można zrobić. Ostatnio edytowany przez ripper - 10-01-2007 o 20:42. |
![]() |
![]() |
#86 | ||||||
Zbanowany
Data dołączenia: 14 12 2006
Lokacja: Liberty Bay
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: PvP
Poziom: 90
Skille: po co??
Poziom mag.: 56
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez goburu - 12-01-2007 o 16:57. |
||||||
![]() |
![]() |
#87 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Oswiec mnie gdzie ty w tej grze potrafisz znalesc skilla ? Po umiejetnosci expienia czy latania grupa podczas wojny ?
#88 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Stan: Niegrający
Świat: Astera
|
![]() Ja zaczynałem na infernie(e pvp) palkiem i nie było aż tak źle.Wykołowałem
miejscówke z trollami,biłem je bronią aż uzbierałem kilka spearów,później tymi spirami lałem te trolle,a jak spiry się skonczyły,to znowu bron w łape.Dzięki temu na 14 lvl mialem 50 dista i 45 shielda,lol ![]() @Goburu:Tibia wcale nie jest taka łatwa jakby się to zdawało i wymaga też myślenia,nawet jeśli chodzi o expienie;d. |
![]() |
![]() |
#89 | |||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
|
|||
![]() |
#90 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Wpadłem także na pomysł fajnego signa: http://img409.imageshack.us/img409/4281/signyi2.jpg |
|
![]() |
#91 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 05 2007
|
![]() Opcja jest taka
pierwsze chwile po rooku to kupujesz jakąś słabą broń i lecisz ciskasz trole przy tym spokojnie wbijesz 10 lvl i zbierzesz ze 100 spear i z 600gp kasy dobrze jest juz na rooku sie z kims zapoznac bo to zawsze moze zaprocentowac w przyszlosci ... jezeli jest to znajomosc dosyc dobrze sie zapowiadajaca (znaczy na tyle zeby nie kradl ci spear podczas trenienia) to spokojnie mozesz go poprosic o to rzeby z toba potrenil ![]() plx o komentarz xD |
![]() |
![]() |
#92 |
Zbanowany
|
![]() Jak dla mnie mało, krótko, słabo i z błędami. Mianowicie zbieranie 100 spear na new servie jest totalną głupotą! Co do expowiska na Ghostlandzie sie nie wypowiem bo nie expiłem tam nigdy :| Na PoHu może być troche za trudno jeszcze na 15lvl... jak każdy wie jest tam troche shitu więc jak to się wszystko zbierze...
@edit - i robienie amunicji też jest głupotą... lepiej expić i zarabiać na ammo... Ostatnio edytowany przez alkoOholik - 15-05-2007 o 23:57. Powód: ezofagogastroduodenoskopia |
![]() |
![]() |
#93 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
|
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 10 2006
|
![]() Owszem waste tam trudno mieć, ja na ghostland expilem tylko na ghoulach na lev 15-20 i bylo swietnie ale potem poszedlem odrazu do kopalni kolo kazz na guardki(poziom same guardy i soldy,guardy) i tam byl napewno lepszy zarobek niz na ghostland i napewno lepszy exp, przed wejsciem dawalem list i tez mi nikt nie wchodzil.
|
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Stan: Na Emeryturze
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() @Alkoholik
0 sensu... New pvp... 35 dist tarpit -1 20 lvl przez noc... później KUPUJEMY promocje, wkońcu szybciej bijemy mlvl i regenerujemy zycie+wiecej many (vita) 55 dist 24~~ lvl Wysepka -1 guardy bp bolts na glebe siedzimy 4h wracamy z lootbagiem 60 dist 30 lvl to samo tylko ze postman + paradox... 35 lvl 65+ dist... Labi/Hell/Wysepka 2 poziomy... chociaż na hellu można utknąć ![]() 40 poh kupujemy boszki za 60k od kolegi sorca i jazda na ofie, piraty też lalki kupujemy, shadow tomb -2 spx... Temple+dragi+gsy na pohu od 45 biłem na thori, na poczatku serwera.... 50 lvl d lair edron 75+ dist gsy na pohu tarpit -3 piraty shadow tomb guardy... 60 lvl... sam już powinieneś wiedzieć...
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S |
![]() |
![]() |
#96 |
Zbanowany
|
![]() Xzinixek tam jest sens. Każdy miał dodać swoje przemyślenia... no a że lubie nieraz pofantazjować
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2006
Lokacja: Złotów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sanchineq
Profesja: Paladin
Świat: Silvera
|
![]() Pall 8lvl, prosto z rooka, ~800gp (600+sprzedaż eq na rooku). Na początku radzę kupić scale armor (ok. 100gp), brass legs (też tanio), dwarven shield (50-100gp) i iść z mace (tania, można zabrać z rooka) na trolle (miejscówę sami sobie znajdziecie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zbanowany
|
![]() @up
Kompletnie 0 sensu... Na new servie bardziej opłaca się zrobić quest na Brass Legs, który znajduje się na edron na trollach. Wątpie czy ktoś sprzeda Ci Dwarvenke za 50gp, jak już to jakis Twój kumpel drut/sorc, który ma wyższy lvl i expi na soldach. Roty to też shitowe expowisko a robienie samemu arrows to już w ogóle... Ostatnio edytowany przez alkoOholik - 18-05-2007 o 09:13. Powód: 40 stopni w cieniu |
![]() |
![]() |
#99 |
Zbanowany
|
![]() O nie patrzac na posty debili jestem noobem...:< ,nie mam 800 gp jak wyjde z rooka tylko nie to :<<.Ludzie ja wole w godzine na bugach zrobic ten 8 lvl niz bic monotonnie te trolle 2 dni. A jak sie gra palladynem to w tych czasach juz trzeba miec doswiadczenie(albo byc debilem i kupywac kase na allegro) zeby sobie poradzic bo pol ludzi grajacych tibie to exp thiefy, nooby i kretyni z rozgami na cycach w thais . Tak jeszcze dodam ze ludzie co expia na cycach w thais i sa uzaleznieni od tibi to idioci mowia ze tibia jest dobra gra a nie znaja jej zalet... nie masz zamiaru kupywac pacc nie graj w tibie ,bo to nie gra bez pacc tylko denerwowanie ludzi.
|
![]() |