|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1142 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Jastrzebie Zdroj
Imię: Kadreyy
Profesja: Royal Paladin
Świat: Shivera
|
![]() Owszem, w wiekszosci przezucilismy sie na tamte forum. Tu juz nie wpadamy. Powod prosty, tu jest jeden temat do zdjec, tam sa kategorie dyskusji, mozliwosc robienia tematow i dyskusji na kazdy z nich. Jednak to miejsce - tutaj jest szczegolne... Zawiera niezly kawalek historii naszego servera, jest tez jego oficjalna galeria. Proponuje wiec przezucic sie wszystkim na tamte forum, a lepsze zdjecia powrzucac tez tutaj... by podtrzymac tradycje i kontynowac tworzenie naszej galerii. Niech zaczne:
-------------------------------------------------------------------------- ![]() -------------------------------------------------------------------------- ![]() -------------------------------------------------------------------------- ![]() -------------------------------------------------------------------------- ![]() -------------------------------------------------------------------------- Yours, Jakub. Ostatnio edytowany przez szeliga - 11-05-2007 o 15:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1143 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 02 2007
Lokacja: B-stok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dawko Zawodowiec
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Flash of Anger
Poziom: 68
Skille: **/25
Poziom mag.: 59
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1146 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2006
Lokacja: Włocławek
Imię: Evil Hades
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 100
Skille: 80+ 80+
|
![]() Kiedy ja niedodawalem zdjec
![]() Niemialem czasu i ostatnio mniej expie wiecej padam ![]() bYL ANHILATOR ALE SIE NIEUDAL I JESZCE NIAMA SS-A :d BLOCZYLEM ALE COS SIE ZACIELO I OVNED ![]() 108 LVL ![]() 109 LVL ![]() 100 LVL ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1151 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 05 2005
|
![]() YoYo
Jak w temacie mam do sprzedania konto na shiverze oczywiscie znajduje sie knight 59 lvl ze skilami 85 84 w sworda. Jego eq: Dragon Scale Mail, Golden Legs, Royal Helmet, Boots of haste, Demon shield, Bright sword, Giant sword, Amulet of lost. w DP znajduje sią się c legi, p amulet i o knife. Dlaczemu sprzedaje postac? Hmm ide do szkoły średniej postanowiłem się wziąść za nauke w nowym roku ![]() GG: 1480898 pisać jak coś. Prosze nie zagadywać mnie a potem z tekstem typu "dał byś mi pierwszy pass bo sie boje", "dasz mi juz pass to se pogram bo sie nie moge doczekac" co to ma byc ludzie kto na to pujdzie ;P Aha i jeszcze jedno postać nie ma żadnych huntów ani długów tylko grać grać i grać ![]() ![]() ![]() http://img62.imageshack.us/my.php?image=knightrn9.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#1153 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2007
|
![]() jebac to!!!
![]() |
#1154 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
Imię: Areozin
Profesja: Knight
![]() |
![]() pfffffff
ja wiem lookne co to jest zreszta mam program od wyjebywania keyów ![]() Ostatnio edytowany przez Ognisty Mag - 11-06-2007 o 19:06. Powód: wrong window |
![]() |
![]() |
![]() |
#1155 |
Guest
|
![]() Kupie knajta na shivera najchetniej 40 lv moze byc tez 30 lv ktos chetny to pisac na gg 4415619
|
![]() |
![]() |
#1156 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2006
|
![]() widzie jak zaczelismy mieć war to juz nikt ssów niedaje ?? WTF !!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1157 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
#1158 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 08 2006
Lokacja: Bialystok
Świat: Nerana
Poziom: 95
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Wez halagorn nie spamuj forum wklejajac naraz 50 swoich sskow tylko daj screena z ostatniego 1-2 advance i starczy a nie wszystkie screeny od 28 do 40 lva no bez jaj:S
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1159 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: W-wa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Silver Seth
Gildia: ----
Świat: Mythera
Poziom: +
Skille: +
Poziom mag.: +
|
![]() Bardzo Ladne SS'ki
GZ 4 all , mysle czy by nie zaczac grac tam ^^
![]() |
#1160 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2006
Lokacja: Włocławek
Imię: Evil Hades
Świat: Guardia
Poziom: 100
Skille: 80+ 80+
|
![]() Omg Nawet niepamietam kiedy ostatni raz dodawalem zdjecia
![]() Podam Ostatnie 2 ss-y z ktorych jestem dumny xD Oto One 8 LVLM ![]() Oraz moj addonik ![]() (Sredniej Jakosci Ale zawsze lepszy niz nic ) ![]() Bede sie staral na bierzaco dodawas ss-y teraz xD |
![]() |
![]() |