![]() |
#2681 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Runiczny Masakrator
Profesja: Elder Druid
Gildia: Undead Slayers
Świat: Luminera
Poziom: 72
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 59
![]() |
![]() @@
Siema All I Gz Adv~~ Co do Guildi to US<moja> nie jest noobowata ![]() Niekturzy z Tod Tez noobuja xD Niewzuce ss bo facc to nawet niema naco sie patrzyc ![]() ![]() Pzds Dla Despa |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2682 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 01 2007
Lokacja: Lidzbark
Gildia: Polish Warriors
Poziom: 51
Skille: 71/70
Poziom mag.: 49
|
![]() Przepraszam panowie mam pytanie morze i już takie było, ale czy kupno postaci na allegro.pl jest legalne???Niedawno pewien 100+lvl powiedział mi, że tak ponieważ płaci się od tego podatek i prowizję. A gdyby to nie było legalne to by allegro.pl już dawno zakazało sprzedawania w ich serwisie tego typu rzeczy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2683 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2004
Lokacja: Bogatynia
Imię: Magiczna Kinia
Gildia: Nosferatu of Celesta
Świat: Celesta
Poziom: 120
Skille: nvm
Poziom mag.: 70
|
![]() Krecik ładnie ciśniesz z levelkiem
![]() @up Sprzedawanie charów jest nielegalne tylko w świetle praw Tibijskich. Na allegro jest to normalna transakcja, i jest to całkowicie legalne na tym serwisie. Podobnie jest z przejmowaniem charów, sprzedanych lub kupionych poprzez allegro. Jest to najzwyklejsza kradzież, wiec lajtowo mozna chodzi na policje ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#2684 |
Zbanowany
|
![]() A sprzedasz Gp, itemków jest legalna???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2685 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Profesja: Elite Knight
Poziom: 90
Poziom mag.: 7
|
![]() @Lifter
mama Ci kase daje niby taki bogaty jestes a w takich bzdurach sie wypowiadasz, brzmi to jak bys zazdroscil... (moja kasa moja sprawa!) nie wiem co Ci do tego ze se wydaje na tibie.... bede chcial pojde na dziwki wydam i tez na forum napiszesz?? <lol> I nie wydalem 1000zl(chyba ze Ci sie snilo) tylko 500 i juz sie zwraca ^^ @Even thx za obrone... ![]() ![]() @ Eloszka thx za obrone... ![]() Sry ze bez foto..
![]() |
#2686 |
Zbanowany
|
![]() Tibian997 masz kase to wydawaj na co chcesz
A dziś wróciłem na najta i skilowalem trochę a oto efekt ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez RobertoIchi - 17-05-2007 o 13:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2687 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2006
Lokacja: Płock
Imię: Kruczyy
Gildia: Team of Darkness
Poziom: 141
Poziom mag.: 72
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() kto niby z ToD wbija sie na respa?:> fakt lair prawie zawsze zajete przez kogos od nas ale kto 1 ten lepszy prawda? ![]() chcesz to mnie gon ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2689 |
Użytkownik Forum
|
![]() cze xD
44 lvl ![]() Pozdro for Lucas~... gz, thx & bye |
![]() |
![]() |
![]() |
#2690 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
|
![]() Cytuj:
Najpierw zdaj do drugiej klasy gimnazjum <LOL> Jeśli chodzi o wydanie wg. Ciebie "500zł" to zaraz Cie podlicze (nie chciałem tego robić ale chce udowodnić): - PACC na Aeri Nemer (95zł) - Child of Honour + itemy (150zł) - PACC na Childa (95zł) - Jacek Jaca (200zł) - Pogromca Napaleniec (100zł) - 200k ode mnie (90zł) Wychodzi 730 zł. Jak doliczysz do tego koszt 120zł + telefon za Mefja <którego zamierzasz kupić>, to wyjdzie ponad tysiąc. Nie jestem pewien, ale za Jace i Pogromce dałeś więcej niż mówisz. I nie pierdol za przeproszeniem że Ci się zwraca, bo ani grosza na Tibii jeszcze nie zarobiłeś. @Desp, Even i reszta "thx za obrone" W dzisiejszych czasach trudno znaleźć prawdziwych kumpli, szczególnie w internecie. Dobrym sposobem jest tzw. "lizanie dupy". Polega na tym, że robisz wszystko aby się podlizać innym ludziom. Pogromca dał tego przykład. Jeśli o Despa chodzi... Powiem Ci jedno. Nie obchodzi mnie to, że zaraz wskoczy na mnie mnóstwo osób próbujących Ci się podlizać, bo masz trzy cyferki w nawiasie poprzedzone wyrazem 'Level'. Wole mieć ten swój 54 Level, zrobiony samemu, ciężką pracą, niż tak jak Twój 100+, zrobiony do setnego na sharingu. Tak samo ma się w moich oczach sprawa do kupowania postaci na Allegro.
![]() |
![]() |
![]() |
#2692 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2006
Lokacja: Rzeszów
Stan: Niegrający
|
![]() desp kupil chara ;O desp sharuje ;O pierwszy raz slysze... mnie tam na to nie wyglada
bez ssa bo mi sie nie chce wklejac ale wbilem 71 ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2693 |
Zbanowany
|
![]() @lifter znasz jakieś dobre miejsce do skilowania na slimach???Jak coś to moja ksywa w tibi to Dark Gandalf of Luminera zagadaj do mnie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2694 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2007
Imię: Cret'cik
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nebula
Poziom: 77
Skille: 94/82
Poziom mag.: 18
|
![]() @Lifter
hahahahaha nie moja wina chlopczyku ze kazdy kto potrafi wbic 500k+ w dzien to od razu sharing(haahahah) nie powiem Ci prawde ja lece na chetach(kupil mi pogromnca napaleniec za 350 zeta) dodaj do swojej wylicznki ![]() wpisuje cheta i mam 200k expa HAHAHAHA ale nie moge duzo razy zrobic bo sie skapna ![]() pozdro ![]() arena(100k/h) hydry(100-150k/h) dl poi(moje ulubione(250-350k/h) kochaniutki wiec "pomysl jesli potrafisz" :* |
![]() |
![]() |
![]() |
#2695 |
Użytkownik Forum
|
![]() 15:54 Sir Bordolum [54]: elo
15:54 Sir Bordolum [54]: czemu sie prosisz zebym Ci jechal na forum? :/ 15:54 Sir Bordolum [54]: ja chcialem tylko sprowokowac despika, a Ty sie w*******asz 15:54 Sir Bordolum [54]: powim tylko tyle, ze nie jade Ci juz na tym forum, ale jak cos napiszesz to oczywiscie odpisze 15:55 Sir Bordolum [54]: pokloce sie z despem-frajerkiem dla odmiany 15:55 Sir Bordolum [54]: bb Napisane 7min temu... @Lifter W DUPE MNIE POCALUJ... po huj zasmiecasz forum swoimi zazdrosciami?? <lol>
![]() |
#2696 | |
Użytkownik Forum
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Undead Family
Poziom: -
Poziom mag.: -
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#2697 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ehehehehe PzDr ;] chociaz trafil w dobre rece... jak co to szukam czegos 60+ ^^
![]() |
![]() |
#2699 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2007
Imię: Cret'cik
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nebula
Poziom: 77
Skille: 94/82
Poziom mag.: 18
|
![]() @kruczy
To ze Ciebie gonie to tylko taka przenosnia ![]() Szczerze mowiac to mi sie tez juz nie chce expic ![]() ale jak mnie najdzie chota to potrafie przyexpic ![]() Pozdro dla To ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2700 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Fajnych masz kolegów, bo to Pogromca mi powiedział że sharowałeś do setki. Więc albo to Pogromca jest idiotą i wymyśla sobie bajeczki (Gratuluje Kolegi z taką dojrzałością emocjonalną), albo powiedziałeś o tym niewłaściwej osobie (Gratuluję). @down Święta racja. Wybacz, ale jak się widzi takich idiotów to nie można wytrzymać, ale faktem jest że ta kłótnie do niczego nie prowadzi. Tylko chcę pokazać jaki Pogromca jest dwulicowy i durny.
Ostatnio edytowany przez Lifter - 17-05-2007 o 18:39. |
|
![]() |
![]() |