![]() |
#2101 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: Śląsk
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
|
![]() @Magson
Jak bym sharował to dawno dostał bym bana ^^ i nie pi****l ku**a że masz jakiś informatorów skoro nie grasz na Neranie ![]()
![]() |
#2102 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Magsonn
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: 250
|
![]() Cytuj:
Wiesz zbanować kogoś kto gra w 3 osoby na jednym kompie jest cholernie trudno, jedynie co można zrobić to poprosić gma i rzucić hasło, żeby sie zapytał o coś tam co, np. robił wcześniejszy owner o danej godzinie itp. |
|
![]() |
![]() |
#2103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: C-nów
Imię: Jotaesieka
Gildia: HAIl EF
Świat: Guardia/nerana
Poziom: 6
Skille: 80/80
Poziom mag.: 2
|
![]() ehh no i wybuchlo male zamieszanie
![]() @magson: wyobrazasz sobie taka sytuacje?: idzie sobie Zam...... podchodzi do niego GM i pyta gdzie expil na 60 lvlu on mowi ze na dragach a gm mu daje ssa jak jest na czyms tam czyms ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2104 |
Guest
|
![]() oooo magson na neranie pisze xd.... pamietam cie z dragow na edron zawsze albo ty stales i niemialem jak expic albo ja xd pamietasz moze Zuczek Druid??
hakli mnie i przestalem grac przez rok a tera powraca na nerane xd |
![]() |
#2105 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2007
Lokacja: Kielce
Imię: Stare dobre czasy
Świat: Candia
|
![]() Cytuj:
Nie grasz na Neranie, nie wklejasz ssów, nie komentuj @do tego Misterio czy jak mu tam i innych debilów Zam jako jedyny hlvl pokazywał nam swoje ssy, dziwie się że nie możecie tego uszanować. I dziwić się dlaczego dobrzy gracze nie wypowiadają się na forum, bo wystarczy że się czymś pochwalą to od razu znajdzie się kupa idiotów co będzie twierdzić że dzielą konto. To już się nudne... Magson jeśli masz dowody na dzielenie konta przez Zam Ziro to skontaktuj się z odpowiednimi osobami i udowodnij to. @Zam Ziro Mam nadzieje że dalej będziesz wklejał ssy i wezmą z Ciebie przykład inni gracze z Topa. Ostatnio edytowany przez Hu'Hu - 18-05-2007 o 11:24. |
|
![]() |
![]() |
#2106 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2007
Lokacja: Kielce
Imię: Stare dobre czasy
Świat: Candia
|
![]() Cytuj:
Nie grasz na Neranie, nie wklejasz ssów, nie komentuj @do tego Mefisto czy jak mu tam i innych debilów Zam jako jedyny hlvl pokazywał nam swoje ssy, dziwie się że nie możecie tego uszanować. I dziwić się dlaczego dobrzy gracze nie wypowiadają się na forum, bo wystarczy że się czymś pochwalą to od razu znajdzie się kupa idiotów co będzie twierdzić że dzielą konto. To już się nudne... Magson jeśli masz dowody na dzielenie konta przez Zam Ziro to skontaktuj się z odpowiednimi osobami i udowodnij to. @Zam Ziro Mam nadzieje że dalej będziesz wklejał ssy i wezmią z Ciebie przykład inni gracze z Topa. |
|
![]() |
![]() |
#2107 |
Użytkownik Forum
|
![]() Buhahaha rozbiłeś mnie, wiadomo, że specjalnie przekręcasz nick i chcesz mnie zdenerwować :S, ale mnie rozbawiłeś
![]()
#2108 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Lokacja: Polska
Imię: Asherinis
Gildia: Lolex Family
Świat: Guardia
Poziom: 60
Poziom mag.: 53
|
![]() @Misterio
Zamknij już ten swój głupi pysk bo to temat o zdjeciach i komentach do nich, a nie o tym czy ktoś sharuje czy nie! Ty pierwszy wyzwałeś Zama od idiotów więc to Ciebie powinno się bluzgać. Ty walisz takiego kozaka że czytać się tego nie da. Pokaż coś sam, a nie dowalasz się do innych!! I nie próbuj sprowokować mnie do dalszej kłótni z Toba, nie poniżam się aż tak bardzo... @Magson Prawda jest taka, że jeśli nie grasz na Neranie i nie wklejasz z niej zdjęć to prosze Cię bardzo ale opuść ten temat! Moderatora proszę o usunięcie wszystki postów tego użytkownika. @Zam Ziro Nadal wklejaj tu zdjęcia i nie przejmuj się opiniami kogokolwiek. Przypuszczam, że naprawde nie sharujesz ponieważ zawsze jak do Ciebie pisze to jest jakiś odzew z Twojej strony. Inaczej byłoby gdyby było 2 ownerów. Chyba że za każdym razem trafiam na tego samego. NVM. GL Zam~ ![]() BTW. Przepraszam za OFFa, wy wiecie, że ja czesto wklejam coś od siebie ![]() ![]() ![]()
Żyjemy tylko po to, żeby umierać 18:16 Slox on Nerana [97]: pger! ![]() Neostrada-Dostawca internetu, dla osób lubiących kupować Blessy. I to jest prawda ![]() Ostatnio edytowany przez Asher. - 18-05-2007 o 15:06. |
![]() |
![]() |
#2110 |
Użytkownik forum
|
![]() Na poczatku chcialbym pogratulowac wszystkim pieknych ssow i awnasow
![]() Mam nadzieje ze ja tez cos wrzuce jak wbije sobie do glowy ze miloby by bylo miec pare sskow ktore uwiecznia awanse mojej postaci (chyba to przyjemna rzecz) ![]() @all Milej by sie czytala ten temat gdyby niektorzy forumowicze nie obrazali siebie nawzajem.. to jest temat zeby pochwalic sie swoimi sskami ze swiata nerany ( wiem ze to oczywiste). Oczywiste jest ze dzielenie konta i uzzywanie roznego rodzaju cheatow psuje zabawe.. Poki co nie ma dowodow nie ma co go rozszarpwyac ![]() Mysle ze moze za jakis czas cos wrzuce Hail Nerana! |
![]() |
![]() |
#2111 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2007
Imię: Assains
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 20
Skille: 64/62
Poziom mag.: 4
|
![]() Srry double post mi wyszedl ;/
Jak tu bedzie jaki admin to prosze o usuniecie
17:52 **** **** [10]: mało gram ale duży lvl mam 17:52 Assains [18]: ale duży, aż 10 ooh <ironia> 17:52 **** **** [10]: ty takiego nigdy nie osiągniesz ......................... ![]() --------------------------------------------------- 14:56 ***** *** [16]: sell nuble armour 14:56 Assains [19]: nuble ? 14:56 ***** *** [16]: this is nuble armour 14:56 Assains [19]: noob armor ... 14:56 ***** *** [16]: srry 14:56 ***** *** [16]: sell noob armor ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Assains - 18-05-2007 o 18:00. |
![]() |
![]() |
#2112 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2007
Imię: Assains
Poziom: 20
Skille: 64/62
Poziom mag.: 4
|
![]() A ja dzisiaj mam fuksa. Potem dam screeny narazie ogladam itemy ktore znalazlem w bp (bp antidote, bag of amulety od trutki, 2 k , plate legs, dark hlemet, life ring, RoH, crown armor)
![]() Moze to i nie bogactwo ale ja sie ciesze z c arma Gz all screenow Zam dawaj dalej screeny bo są super ![]() Sorki za offtopa
17:52 **** **** [10]: mało gram ale duży lvl mam 17:52 Assains [18]: ale duży, aż 10 ooh <ironia> 17:52 **** **** [10]: ty takiego nigdy nie osiągniesz ......................... ![]() --------------------------------------------------- 14:56 ***** *** [16]: sell nuble armour 14:56 Assains [19]: nuble ? 14:56 ***** *** [16]: this is nuble armour 14:56 Assains [19]: noob armor ... 14:56 ***** *** [16]: srry 14:56 ***** *** [16]: sell noob armor ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Assains - 19-05-2007 o 11:03. Powód: Mały błąd ;/ |
![]() |
![]() |
#2113 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Taka wiocha
Stan: Niegrający
Imię: Zrywna Szkapa
Gildia: Sexy Team
Poziom: 176
|
![]()
Gz Moderatorów. ![]() 18:38 Goratel [172]: szkdoa ze to nei downie 22:48 Karo Inc [145]: RECON OUT Ej, nie uciekajcie misie :/ http://www.youtube.com/watch?v=HB0JcsIm4Ss |
![]() |
![]() |
#2114 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: Venore
Imię: Ethanamoz Lothardan
Gildia: ~Hail Naction~
Świat: Nerania
Poziom: 300
Skille: 17/31
Poziom mag.: 92
|
![]() @topic
gz all advow @Magsonn w 100% Cie popieram @ZamZiro po co sie wypierasz tego ze sharujesz jak na guild chacie i na priv oficjalnie sie przyznawales do tego (moze nie ty, tylko ktorys z ownerow) ustalcie chociaz wspolna polityke czy przyznajecie sie do share czy nie, inaczej troche bez sensu. POWTARZAM PONOWNIE. ZAMZIRO PRZYZNAL SIE DO TEGO ZE SHARUJE NA GUILDCHACIE GLIDII "Your Destiny". |
![]() |
![]() |
#2115 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: Śląsk
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#2116 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
Lokacja: Śląsk Wrocław
Świat: Galana
Poziom: 109
|
![]() Zam Ziro nigdy nie sharowal. Znam Go juz bardzo długo z innego servera i jak by dzielił konto to bym o tym wiedział. Więc skończcie juz z tym offtopem bo to już sie robi nudne.
![]() Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#2117 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Nieważne
Świat: Czekamy na New
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2118 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: Białystok
Imię: Bziqol
Profesja: Elder Druid
Gildia: Brave Gladiators
Poziom: 50+
![]() |
![]() nono gratz,ja niedlugo tez cos dam od siebie
![]()
#2119 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Na emeryturze
|
![]() W ogole wszyscy tutaj jestescie smieszni... Co kogo obchodzi czy Zam sharuje czy nie. Jezeli chcesz miec taki lvl jak on tez znajdz kumpla i graj we 2... Teraz malo kto nie sharuje, ze swieca szukac takich co graja sami i zaloze sie, ze polowa z tych co oskarza kogos o share sama gra w pare osob... Nie bronie Zama bo go nie znam, ale troche przesadzacie
Ja gram w 3 ![]() Sorry za offtop Zam wrzucaj ssy, bo jak widze, ze tutaj wiekszosc nizszych lvli zamieszcza zdjecia (nie, ze zle, ale milo patrzec na wyzsze lvle). Ja narazie za slaby lvl tu mam, zeby cos pokazac i ssy robi moj 2 owner ![]()
#2120 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Bodzio'Szajs
Gildia: Nerana Gods
Poziom: 223
Skille: 97/94
Poziom mag.: 9