| 
 | |||||||
| Notki | 
| Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  19-05-2007, 13:28 | #1 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 14 01 2007 Lokacja: Dębica Posty: 12 Stan: Aktywny Gracz Imię: Zyrler Saos Profesja: Knight Gildia: Hell Fighter Świat: Secura Poziom: 35 Skille: 68/66 Poziom mag.: 4 |  Dl Mam pytanie ale najpierw powiem, zeby nie bylo takich tekstow jak " Byl taki temat, szukaj!" lub "nie karmic trolla". Wiem ze sa takie tematy ale to troche jest inne wiec prosze sluchac: Gdy mam 35 poziom magic level 4 to czy dal bym rade zblokowac dragon lorda jednego na klate. Bylo by 2 shoterow i jeden ED ktory mnie na wypadek exuruje. Moje skille 68/66. Mój ekwipunek: Warrior Helmet Platinum amulet Golden Armor Crown legs Vampire Shield Bright Sword Giant Sword Leather Boots i 4 bp uh's. Więc prosze Was o szybka odpowiedz. | 
|   |   | 
|  | 
|  19-05-2007, 13:32 | #2 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 19 06 2006 Lokacja: Bochnia Posty: 186 Stan: Zbanowany Imię: Small Mike Profesja: Master Sorcerer Świat: Titania Poziom: 32 Skille: 18/22 Poziom mag.: 41 |   tak mysle ze od 500hp+ można blokować na legalu dobrze unikając fire wave nawet na mniejszym hp | 
|   |   | 
|  19-05-2007, 13:33 | #3 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 21 10 2006 Lokacja: w Thunder Bluff xDD Posty: 136 Stan: Aktywny Gracz Imię: W Tibii: Gone xDD Gildia: Undead Family _/ Świat: Nagrand // WoW Poziom: 63 |   Blokować możesz, ale czy przeżyjesz, czy padniesz zadecyduje "humor" dla. Z łapki będziesz dość mocno obrywać, bo skille na blokowanie DLa nie są zbyt komfortowe. A więc blokowanie na tym lvlu to loteria  BTW. Na twoim lvlu i skillach blokuj z BS'em i tarczą  Chyba to oczywiste ale wolałem napisać xP 
				__________________  Cytuj: 
 Ostatnio edytowany przez SERnik - 19-05-2007 o 13:34. Powód: dopisek xP | |
|   |   | 
|  19-05-2007, 16:47 | #4 | 
| Użytkownik forum |   Osobiście odradzam Ci bloczenie DLa na tym levelu, z kilklu powodów: -DL może się przerzucić i wybuchnie ogólna panika i chaos -Jak wcześniej nie bloczyłeś DLa to jest bardzo duża szansa że padniesz, musisz pamiętać że przy DLu wszystko wkoło się pali i każdy krok to 20 obrażeń -jeśli nie idziecie na resp gdzie jest tylko jeden DL, to może się przyplątać jeszcze jakiś drag a wtedy już nie macie żadnych szans. Polecam Ci wbić 45 level i bloczyć hydry są bezpieczniejsze, a szansa na lota dużo większa  | 
|   |   | 
|  19-05-2007, 16:59 | #5 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 13 05 2007 Lokacja: Gdańsk Wiek: 31 Posty: 419 Stan: Na Emeryturze   |   Jeśli wiesz jak to robić, a DL nie będzie "wściekły" to zbloczysz. Pytanie jednak brzmi: Chcesz pokonać JEDNEGO DLa, czy więcej? 
				__________________ Jeżeli lubujesz się w klimatach Fantasy, chciałbyś uczestniczyć w sesjach RPG, pragniesz wcielić się w: kochającego przyrodę Elfa, mieszkającego w górach Krasnoluda, lub silnego Człowieka? Nie czekaj dłużej, dołącz do naszej "Tawerny RPG"! Stwórz swoją oryginalną postać i dołącz do świata Fantasy - podróżuj ze swoją drużyną, zabijaj orków, ratuj miasta przed smokami, lub stań po stronie zła... | 
|   |   |