|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() jednym słowem <lol>
stary outfit jaka jest fabuła? "Cienisty klon Jutsu" rox xD jak na prolog 5/10 a, że pierwszy fake to niech będzie 6/10 ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wtf?cieniste klon jutsu? bo mi sie to kojarzy z ta zjeb*** jetixowa wersja... ale tak wogole to hehe naruto eh?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111111 1111111111111111oneoneoneoneoneoneone
Uciekaj! Już! Nie każ mi ogladać następnego kiczu zrobioengo przez dzieciaka który się naoglądał naruto na jetix!
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Stan: Niegrający
|
![]() LOL (po prostu pokładam się ze śmiechu)
Nie dość że fake denny to jeszcze "miszczowska" wersja Naruto na Jetix, cienisty klon jutsu- buahahahaha. (Miszczowska- oczywiście specjalny błąd) @down To ma być kolejne? O FUCK!No more please, don't kill us. Ostatnio edytowany przez predalien - 19-05-2007 o 19:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ale dzienki że mnie wyręczyłeś. @Topic: Nie za dużo Naruto na Jetix?? Grafika: <cry> nie wiem jak to powiedzieć zatkało mnie. Czy mi sie wydaje czy to JPG? A może to tylko brud na moim monitorze xd I czy większych obrazków sie nie dało? Fake: Zryty jakich mało.... nie dość że kaleczysz Naruto to jeszcze.... CO!? niedługo następne?! #$#^%&%#@(*!^%(#@$@~!# <cry> Nie dawaj next part nie proszę nie, ja tego nie zniosę <Cry>
![]() Ostatnio edytowany przez Zuma - 19-05-2007 o 19:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Kolejny denny fake na podstawie z Naruto -.-
do samego Naruto nic niemam^.^ 1/10
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Na planecie Ziemia
Profesja: Druid
Świat: Secura
|
![]() to ma być fake??????
to ***** daje 1/10 1.umm. gdze ja jestem?? 2.<zabił tygrysa> 3.ide do miasta 1.nie wie gdze jest 2.zabił tygrysa i nie napisałeś po ile go biłeś 3.idze do miasta a napoczątku nie wie gdze jest Boże genialne Ostatnio edytowany przez Ujo - 19-05-2007 o 21:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
![]() |
![]() Ekhm...wsiądź do pociągu byle jakiego (ewentualnie windą do nieba). I nie wracaj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Daleko od rzeczywistości...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Nie... błagam, powiedz mi, że to żart! JPG? Powielenie? SuperHero(TM)? KILKA SCREENÓW, KTÓRYCH ZAWARTOŚĆ BEZ TRUDU BYM ZMIEŚCIŁ NA JEDNYM?!? BOŻE! To MUSI być żart! NIKT takich fake już nie robi...
Aż żal patrzeć... ja też z początku idealny nie byłem, ale TO już przegięcie. Naprawdę. Albo weź do serca to, co tu piszemy, albo wyjdź i nie wracaj...
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Kolejny bachor co sie naoglądał durnych bajeczek i sie chce popisać. To sie powoli nudne, albo dzisiejsze bajki tak ogłupiają, że dzieci zamykają się w swoim świecie, gdzie uważają się za super bohatera, a potem to materializują ipokazują innym, albo poprostu są tak bezmózgie, że to co zobaczą w TV miesza im sie ze światem realnym, a co dalej z tym robią to już wiecie.
Może sprubujecie pooglądać starsze, bezpieczniejsze bajki jak: Scooby-Doo, czy Tom & Jerry?
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Cytuj:
Scooby-Doo? Już widzę masę puszystych dzieci, które by pomyślały, że można tak jeść ;P Ja się raczej zastanawiałem nad Reksiem, Bolkiem itp. ... Fake? Nie widzę.
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2006
Lokacja: Katowice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pewukut
Profesja: Knight
Świat: Morgana
Poziom: 14
Skille: 50/50
Poziom mag.: 2
|
![]() słabe...
3/10 BIAŁY OUTFIT!!! "Cienisty klon jutsu" - bruehuehuehuehuehueheuheuehuehueh
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Ostatni druidus
Świat: Grimera
Poziom: 27
|
![]() syf ;/ 2/10 dzieci jetixu pfff :< cieniste klon jutsu brzmi brzydko...jetix na smieci
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Przyjaciel naoglądał się na Jetixie Nasuto i teraz robi o tym fake. Fajnie.
Czemu nikt jeszcze nie zrobił fake'a o Włatcach Móch? Podejrzane. Śmieszą mnie strasznie cwaniaczki, które odzywają się w tym temacie, i mają coś z Nasuto. Nie wmówicie mi, że przypadkowo odkąd leci polska seria oglądacie w oryginalnej wersji? Jasne. Ja wiem swoje - Atomówki koszą konkurencję. Oraz Foster's Home For Imaginary Friends. Ostatnio edytowany przez Nadrill - 20-05-2007 o 14:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() @up
Nadrill...to ty zyjesz ![]() @offtop ..Zrobili juz taki fake z wlatcy moch ![]() Eee.. cos jeszce XD.
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
|
![]() @up. To chyba ja xD
@topic. Cienisty klon Jutsu.. O Rany rany rany ![]() |
![]() |
![]() |