Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Aurea

Notki

Aurea Wydarzenia ze świata Aurea

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 21-05-2007, 09:19   #741
Tomorro(Sarloon madex)
Użytkownik Forum

Tomorro(Sarloon madex)'s Avatar

Data dołączenia: 01 02 2006

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aurea
Poziom: 82+
Skille: 87
Poziom mag.: 18
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nodin_Cord Pokaż post
@Feliex
Ale cóż każdemu mała wpadka może sie zdażyć byle nie cały czas
Dokładnie to chciałem własnie napisac
Tomorro(Sarloon madex) jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 21-05-2007, 10:42   #742
Bartasss
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 03 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Feliex1 Pokaż post
zal to ty jestes nie zrobilem pz umyslnie tylko zszedl jakis nub z rs na te samo kratke gdzie byl tam chyba wyvern juz nawet nie pamietam nacisnąlem i trafilo na tego rs a nie na monstera wiec zamknij ryj jak nie wiesz jak bylo tak nawiasem jak ty sie znalazles w fagu skoro sam kurwa expiles w dzien cwianiaku podczas wojny i dlatego padles zal.pl n/c itd pasi ?
Powiem Ci jedno wy*******aj do szkoly, bo tibia nie jest dla ciebie stworzona,
powiedz mi kiedy expilem i padlem ?? plx szybko bo musze sie dowiedziec, moze wtedy mialem hacka
Bartasss jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-05-2007, 10:55   #743
Dadi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 08 2005
Lokacja: Krk

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nova/Aurea
Dadi ma numer GG 1217584
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Robin_Boot Pokaż post
moja sugestia jest taka: zainwestujcie w mass logi, zadna openka nie jest tak pewna jak niespodziewany atak...
Takowe trzeba jeszcze potrafic organizowac
stary 21-05-2007, 11:46   #744
Issytarus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Warszawa

Domyślny

@FAG
Ladna popisuwe walicje kazdy po sobie jedzie pierwszo bartass po feliexie pozniej na odwrot teraz jeszcze raks sie dolonczyl widac co z wa za gildia .. nie dziwie sie ze ciagle przegrywacje
pamietam jak jeszcze wczesniej sting jechal po eldero i po wszystkich nowych osobach w fagu pozniej na odwrot i jeszcze wogle bylo takich sprzeczek troche nie rozmumiem was wogle, wy wiecie wogle ze jestescie gildia?
i co z tego wynika macie sie wspierac a nie dolowac?
i to jeszcze na publicznym forum no zal na maxa jak dla mnie
no i co z tego ze feliex zrobil pzta i padl? no zrobil go nie umyslnie kazdemu moze sie zdarzyc tak samo padl przez kicka i co to jego wina? taki bartass na 69lvlu to by bez kicka padl w tyle czasu co feliex na kicku do tego swoim najtem tez ciekawe jak by sie spisal bo nigdy nie widzialem jakiegos nadzwyczajnego pvpa bartasa na knightcie czy na sorku.
aa bartas odnosnie tego tam twego deda to moze dla feliexa chodzilo o to ze kiedys tam na d lairze jakims expiles i cie zajebali pamietam cos w tym stylu ze bylo czy to moze od dragona juz z reszta malo wazne ale w kazdym badz razie os takiego mialo miejsce
a teraz dalej co do tego pojazdu po sobie lapiecje to ze jak tak piszecie to taki kidler, doneq i zevs beda to nakrecac abyscie sie bardziej sklucili ?
kurwa ludzie pomyslcie troche
@Ninja squad
no znow teoria kogos tam sie potwierdza jak sie wypowiada jeden to zaraz reszta ninja pewnie to jest tak siedzicie se na vento i
raks" siema sting napisalem dzis posta moglbys napisac tez i ty odnosnie mego posta aby udac ze jestem fajny"
sting"no jasne ale pozniej i ty tez masz napisac posta jak bedzie trzeba zeby z kolei ja tez byl niby fajny"
raks" no ok ale czy to nie teraz kolei jojo ninja? "
sting" no moze juz nie pamietam , ee wyjdziesz za godzine mi dupe wylizac"
rask " no jasne"

jak zaczelismy temat kto znubil w czym to sting pamietasz wogle ze ty hara zrobiles we 2-3 osoby? gral tam garo, bekas i ktos chyba jeszcze czy to nie jest nubienie ze samemu nic nie osiognoles, za czasow jeszcze kiedy gralem znalem feliexa , ciebie i wogle troche tych ludzi znalem, feliex przynamniej nigdy nie sharowal a ty?
nie zebym kogos bronil ale takie sa fakty i nic tego nie zmieni

btw przestancie jechac po sobie bo napisze do modkow i kolejny temat wam skasuja

Ostatnio edytowany przez Issytarus - 21-05-2007 o 11:47.
Issytarus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-05-2007, 12:26   #745
Issytarus
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sting_Ninja Pokaż post
HAHAh ja nie wiem skad cieciu jebany takie info dostajesz. Ale zadne gamy wafle nie graly nigdy na moim charze. Jedyna osoba ktora miala passy przez bodajze 3 dni jak dobijalem 100 lvl to byl moj rl Ryin~.
A feliex z tego co wiem nie gra sam I powiedz mi mr. wszystko wiem o Aurea czy jak zrobil pzta i go pizgali juz to by 100 najtem uciekl jakby kicka nie mial?
Pierdolisz 3 po 3 a chu*a wiesz.
~~Co do jezdzenia po eldero czy feliexie.
Niepomyslales ze to ze jedziemy swoich ziomow z gildi to moze byc czescia naszej gry na forum? Niektorzy nie zostali obdarowani mozgiem Szkoda.
nie no teraz to na maxa mnie rozwaliles, jedna osoba ma pasy do stinga tak ? uime to bardzo prosto i najlagodniej jak potrafie HAHAHAHAHA
co do feliexa nie mam pewnosci w 100%-ntach ale musialby to niezle ukrywac ze nie gra sam poniewaz znalem go dosyc dobrze i na vento jesli ktos siedzial pod name feliex to tylko jedna osoba
co do tego ze na 100lvl ek nie dalby rady uciec to by sie okazalo mial pzta tylko na 1 min a nie na 15 takze mialby szanse po za tym feliex zrobil te setke bardzo szybko biorąc pod uwage ze jest najtem i ze gral sam zeby dali mu troche dluzej poexpic na pewno w mik by wbil duzo wyrzszy lvlek bo lubi robic pg : )
dam taki przyklad gdy feliex mial jeszcze 60lvl dark mort mial 75~, solidbaka 95~, gruzin 100~, nokis 90~ a jakies 3-4 miechy temu gdy jeszcze feliex nie mial hunta lvle wyglądaly mniej wiecej tak feliex 100ek, dark mort 90~, solidbaka 104~, gruzin 105~rp, nokis 110~ i przypominam ze jeszcze wtedy takze dark mort, nokis, solid nie mieli hunta wiec dla mnie chlopak potrafi grac i kto go zna na pewno nie powie ze to jakis pajac ...
stary 21-05-2007, 12:38   #746
Sting_Ninja
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 04 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Niegrający
Imię: Sting
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Issytarus Pokaż post
nie no teraz to na maxa mnie rozwaliles, jedna osoba ma pasy do stinga tak ? uime to bardzo prosto i najlagodniej jak potrafie HAHAHAHAHA
co do feliexa nie mam pewnosci w 100%-ntach ale musialby to niezle ukrywac ze nie gra sam poniewaz znalem go dosyc dobrze i na vento jesli ktos siedzial pod name feliex to tylko jedna osoba
co do tego ze na 100lvl ek nie dalby rady uciec to by sie okazalo mial pzta tylko na 1 min a nie na 15 takze mialby szanse po za tym feliex zrobil te setke bardzo szybko biorąc pod uwage ze jest najtem i ze gral sam zeby dali mu troche dluzej poexpic na pewno w mik by wbil duzo wyrzszy lvlek bo lubi robic pg : )
dam taki przyklad gdy feliex mial jeszcze 60lvl dark mort mial 75~, solidbaka 95~, gruzin 100~, nokis 90~ a jakies 3-4 miechy temu gdy jeszcze feliex nie mial hunta lvle wyglądaly mniej wiecej tak feliex 100ek, dark mort 90~, solidbaka 104~, gruzin 105~rp, nokis 110~ i przypominam ze jeszcze wtedy takze dark mort, nokis, solid nie mieli hunta wiec dla mnie chlopak potrafi grac i kto go zna na pewno nie powie ze to jakis pajac ...
Gruzin to char sprzedawany z 10 razy i zawsze jest w wojnie wiec sie nie dziwie ze nic nie expi. Soldbaka, dark mort, to nooby w chuj. Widze ze masz sie na kim wzorowac
Wojna to wojna
Lubi robic Pg? Czy nie ma zycia rl? Bo to jest roznica

Ostatnio edytowany przez Sting_Ninja - 21-05-2007 o 12:39.
Sting_Ninja jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-05-2007, 12:40   #747
Issytarus
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Gruzin to char sprzedawany z 10 razy i zawsze jest w wojnie wiec sie nie dziwie ze nic nie expi. Soldbaka, dark mort, to nooby w chuj. Widze ze masz sie na kim wzorowac
Wojna to wojna ))
podałem tylko kilka przykładów ale ogólnie takich osób było duzo ktore mialy wiekszy lvl od feliexa a pozniej lataly na podobnych lub mniejszych ale dobra to malo wazne co do gruznia mial szanse expic gdy suave, piraty i rom wygraly wojne ale cos slabo sie do tego przylozyl
stary 21-05-2007, 13:20   #748
Bartasss
Użytkownik Forum

Domyślny

@Issytarus
Niewiem skad ty wiesz tyle, ale wiekszosc to bzdury, za duzo podsluchujesz noobow z thais...
a co do Felixa to jakby bral czynny udzial w wojny to by wiedzial ze nie mamy wychodzic z pz, ale on jakos nie bieze i jeszcze na zadnym open battle nie widzialem
stary 21-05-2007, 13:34   #749
Raks Ninja
Użytkownik Forum

Raks Ninja's Avatar

Data dołączenia: 05 04 2005
Lokacja: Szczecin

Profesja: Royal Paladin
Poziom: 190
Domyślny

@Issytarus

Przykro mi ze pojechalem twoje kolege ale jestem uczulony na debili i to wlasnie przez takie osoby jak Feliex FAG ma na ta chwile takie morale jakie ma. A co do tego ze Feliex wbil szybko 100 lvl, jezeli oceniasz ludzi po lvlu to jest mi ciebie zal a Feliex wlasnie pokazal jaki on jest ogarniety po tej akcji.
Raks Ninja jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-05-2007, 13:40   #750
Feliex1
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 01 2007

Imię: Feliex
Profesja: Elite Knight
Poziom: 139
Skille: 90/85
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bartasss Pokaż post
@Issytarus
Niewiem skad ty wiesz tyle, ale wiekszosc to bzdury, za duzo podsluchujesz noobow z thais...
a co do Felixa to jakby bral czynny udzial w wojny to by wiedzial ze nie mamy wychodzic z pz, ale on jakos nie bieze i jeszcze na zadnym open battle nie widzialem
nie bralem bo zanim weszłem do fagu padlem 2 razy ale mimo to chcialem brac udzial w wojnie ale folari wkurzyl mnie ta objetnoscia wobec nowych mememberow FAG'u na tamten czas wiec uznalem ze dalsza gra nie ma sensu, krotko mowiąc przestalem grac w tibie na okolo 3 miecha no i teraz wracam do gry i mialem zamiar wziasc udzial w wojnie ale taki peszek
Odnosnie tego ze bylo mowione aby z pzta nie wychodzic to po takiej przerwie chialem chociaz troche poexpic na pohu odrobilem lvl no i mialem zamiar przestac expic bo ciagle ktos z romu przylazil i zevs, piaty, gruzin i cervik zaczeli robic na mnie mass logi ale zawsze jakos udalo mi sie ich wyczuc/uciec wiec przestalem praktycznie expic, co do tego mego deda mowilem juz ze przez przypadek tego pzta zalapalem no ale jak ktos nie czai to jego problem, aktualnie jestem wkurzony gleba w taki sposob i dam se spokoj z gra znow na jakis czas ale tym razem na kilka dni i wtedy prawdopodobnie zaczne uczestniczyc w wojnie

@up
ogarnjecie z mojej strony w tym przypadku nie mialo znaczenia bo to byl ulamek sekundy zanim ktos z rsem zszedl w dol w tym samym momencie kiedy naciskalem na monstera wiec nie pierdol ze przezemnie morale FAG'u spadaja

@Jssytarus
napisz mi na priv kim ty wogle jestes

Ostatnio edytowany przez Feliex1 - 21-05-2007 o 13:48.
Feliex1 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-05-2007, 13:46   #751
Slide_Aurea
Użytkownik Forum

Slide_Aurea's Avatar

Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Zza Krzaka

Domyślny

Cytuj:
znalem feliexa , ciebie i wogle troche tych ludzi znalem, feliex przynamniej nigdy nie sharowal a ty?
Cytuj:
dla mnie chlopak potrafi grac i kto go zna na pewno nie powie ze to jakis pajac ...
Znasz Feliexa napewno

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Feliex1 Pokaż post
@Jssytarus
napisz mi na priv kim ty wogle jestes

Coś jescze dodać??
Slide_Aurea jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-05-2007, 14:23   #752
NaTA90
Użytkownik Forum

NaTA90's Avatar

Data dołączenia: 02 04 2007

Domyślny

Cytuj:
Wojna to wojna
Lubi robic Pg? Czy nie ma zycia rl? Bo to jest roznica
Zamknij sobie pysk pajacu ! Noob to sobie mozesz to raxa powiedziec jak ci pozwoli. Nie znasz ich to nic nie pisz. Jak to sa "nooby" to ty jestes lamus i pizda
Woli sie wzorowac na solidbace niz na tobie

NIE PISZ WIECEJ NA TYM FORUM BO SIE BLAZNISZ TAK SAMO JAK RAKS.

Ps. Gdzie twoi rodzicie cie znalezli, w lesie ?
NaTA90 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-05-2007, 14:46   #753
Losari
Użytkownik Forum

Losari's Avatar

Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Żagań

Stan: Początkujący
Imię: Noname
Profesja: Sorcerer
Adres Jabbera do Losari
Domyślny

Nata nie chcial bym mowic ale zazwyczaj glupie dzieci jada po starych, co do soli~ i tego 2giego to pajace jakich malo -.- Co do Feliexa to ja nie wiem jak ale widze ze jestes w chuj zdolny, robic missclicki na typach nie wiem jak Ty zaznaczales tego moba ze zaatakowales typa gz just gz -.-
PS. Raksu jestem fajniejszy zalozylem konto miech wczesniej niz Ty haha xD

Ostatnio edytowany przez Losari - 21-05-2007 o 14:47.
Losari jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-05-2007, 14:51   #754
Bartasss
Użytkownik Forum

Domyślny

@Nata aka endrox

za to ty ich znasz ?? chyba od strony dupy, bo widze ze duzo lizesz szwedom
( chodzi mi o Gruzina~)
stary 21-05-2007, 14:56   #755
Barrek
Użytkownik Forum

Barrek's Avatar

Data dołączenia: 17 09 2006

Imię: Barrek
Domyślny

Cytuj:
@Nata aka endrox

za to ty ich znasz ?? chyba od strony dupy, bo widze ze duzo lizesz szwedom
( chodzi mi o Gruzina~)
Od kiedy Gruzin~ to szwed =)?
stary 21-05-2007, 15:15   #756
NaTA90
Użytkownik Forum

NaTA90's Avatar

Data dołączenia: 02 04 2007

Domyślny

Losari Nie jade mu po rodzicahc tylko pytam gdzie go znalezli
Bartas powiedz mi co ja mam wspolnego z gruzinem. Nie znam go i nie wiem czy bede chcial poznac. Dupie to ty komus mozesz wylizac zal
NaTA90 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-05-2007, 15:32   #757
Soldas
Guest

Domyślny

Siema

Lol wegorzycy forum Losek co ty tu robisz. xDD
  Odpowiedz z Cytatem
stary 21-05-2007, 15:37   #758
Bartasss
Użytkownik Forum

Domyślny

@Barek
po 1. jakbys byl domyslny chodzilo mi o rom
po 2. niewiem na huj sie jeszcze udzielasz...
po 3. ciebie sie nie pytalem

@nata
Hahaha powiedz ze nie lizesz dupy romowca? huauhahu
btw wytlumacz mi slowo "DUPIE"
stary 21-05-2007, 15:40   #759
Russ'el
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 03 2007
Lokacja: Dynów

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

@ up
Drogi Bartasku a Ty nigdy się nie przeliterowałeś ??
02:11 Dynoviak [31]: armor
02:11 Dynoviak [31]: or you'll die
02:11 Lazard Ulan [20]: i m not armor
JcB?
Russ'el jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-05-2007, 15:46   #760
Barrek
Użytkownik Forum

Barrek's Avatar

Data dołączenia: 17 09 2006

Imię: Barrek
Domyślny

Cytuj:
@Barek
po 1. jakbys byl domyslny chodzilo mi o rom
po 2. niewiem na huj sie jeszcze udzielasz...
po 3. ciebie sie nie pytalem
yyyy nie rozumiem ludzi co zamiast pisac Rom, pisza szwedzi...
Przeciez w Romie nie tylko sa szwedzi o.O
A co nie moge sie udzielac ;>?

Użytkowników czytających ten temat: 2 (zarejestrowanych: 0, gości: 2)

Zasady postowania