|
Notki |
Elysia Wydarzenia ze świata Elysia |
Pokaż wyniki sondy: Na kogo obstawiacie kto wygra war ? | |||
Wri & Hk |
![]() ![]() ![]() ![]() |
43 | 39.81% |
GiPO & CVG |
![]() ![]() ![]() ![]() |
65 | 60.19% |
Głosujących: 108. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#201 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2005
|
![]() w jaki niby sposob sprzedal polakow ??
|
![]() |
#202 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
1. Zobacz jakie Ty robisz błędy, a nie wytykasz innym. 2. Jestem dumna z syna. Chcesz wiedzieć dlaczego? Chodzi do LO i się bardzo dobrze uczy, jest uczciwy, sumienny itd. 3. Od mojej wnuczki też się odczep nic Ci do niej !!! |
|
![]() |
![]() |
#203 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Widzę, że jesteś kłamcą! Lan był huntowany i jego tatuś nie mógł się pogodzić z tym faktem i zaczął straszyć Gimebe, że będzie ją zabijał jak Bax nie przestanie go huntować! I przy okazji powiem Ci jak nie wiesz, że Lanem grał Marcin, jego tata i siostra!!! I to właśnie jego tata nie wytrzymał i wydzwaniał do Baxa z pogróżkami itd. Jeden taki tel ja odebrałam i powiedziałam, że nie życzę sobie żeby dzwonił i nie mieszał życia realnego z grą! Dla niego to Tibia jest życiem realnym tak mi powiedział więc..... Po prostu zabrakło mi słów, że ktoś może tak się uzależnić od gry! Chciałeś wiedzieć jak było, więc już teraz zaspokoiłam Twoją ciekawość!!! A Ty jesteś żałosny wypisując takie bzdury! |
|
![]() |
![]() |
#204 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 05 2007
|
![]() jezeli wygra WRI to polacy moga isc na new server jezeli wygra gipo bedzie p.a
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#206 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2006
Lokacja: Białystok
Profesja: Knight
Świat: Elysia
|
![]() Cytuj:
yhy napewno :d Tak bylo zal.pl |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#208 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Użytkownik Forum
|
![]() ^ jemu chodzi o to, że nie walczy razem z polakami tylko przeciwko nim, niestety takie domniemania ma większa część polaczków i nie mam zamiaru tego komentować bo to sie mija z celem
![]()
? Ostatnio edytowany przez Kafes - 21-05-2007 o 16:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#211 | ||
Użytkownik forum
|
![]() Ta wojna się nie skończy. Nawet jeżeli GIPO wygra to WRI ma tyle kasy że będzie pekować do końca elysii. Chyba że nastąpi coś w stylu wykupienia się Lowe jak w Noctum vs Grinders, wtedy Tras od nowa zacznie pa. Narodowość nie ma tu nic do rzeczy
Cytuj:
Cytuj:
Kim ty jesteś by obrażać osoby od siebie o wiele starsze. Zastanów się. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() @Elaro:
"wez wyslij baxa do szkoly i zabierz mu komputer bo zamiast wnukow to bedziesz miala nowego uhmakera.." Na ścianie to sobe napisze chyba, haha. @Topic: Przesadzacie mówiąc, że sprzedał Polaków, bo to tylko gra i każdy może trzymać z kim chce, jednak w wypadku Kafesa, którego pewnie pierwszym słowem nie było "mama", tylko "gas chamber", mam wątpliwości czy wogóle chodził do szkoły na historię i wie kim był Hitler, a wiedze zdobywa od zagranicznych kolegów. @Bax: Jeżeli nie padłeś na OB to znaczy, że grał tobą Hicham albo cały czas trzymałeś się 4 ekrany od miejsca walki. Nie mów, że nie, bo dobrze pamiętam, kiedy zabiliśmy Cię raz, a potem w Ab~ odpaliliśmy bombę, która nie dość, że miała tylko 7 charów, to jeszcze tylko 4 wypaliły z siła 50-70, a ty zamiast nacisnąć vitę, zacząłeś spamować grany. @Mama Baxa: Gratuluję syna, jeszcze tylko druid i knight na 100 lvlach i będzie mógł to sobie w CV wpisać.
![]() |
#213 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#214 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#215 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ty jesteś głupią idiotką dorotka;D po pierwsze mój ojciec nie dzwonił do angela cfela, tylko ja zadzwonilem ze mu wjazd zrobie, a bylas na tyle glupia i dalas sie nabrac ze jestem z gazety i robie wywiad o graczach i dalas mi twoj adres. POtem widocznie sie obsralas i wyslalas sms do mnie ze zobaczymy sie w sadzie ![]() ![]() Z pozdrownieniami Lan. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#216 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
1. Nie życzę sobie, żebyś mnie obrażał i mojego syna! 2. Twój ojciec ma nie źle namieszane pod sufitem, żeby płakać do aparatu telefonicznego i błagać o nie huntowanie! hi hi hi 3. Przez cały dzień na zmianę z ojcem i kolegą napierałeś na syna tel, aż w końcu jak Ci powiedział, że Tibia Ci w głowie pomieszała to się odgrażałeś! A późnym wieczorem To co Twój ojciec wygadywał przez tel nawet nie skomentuję po prostu żal mi Was...... 4. Marcin to, że masz adres nasz to wiem doskonale Bax Ci go dawał jeszcze na samym początku jak zaczynałeś stawiać pierwsze kroki na Tibi, ale pewnie zapomniałeś kto Ci cały czas od samego początku pomagał! Też napewno zapomniałeś, że Bax ma Twój adres;p 5. Piszesz z konta Colliosa, co Twoje zablokowane za .... Na podsumowanie powiem Ci tylko tyle: JESTEŚ FAŁSZYWYM MAŁYM CHŁOPACZKIEM!!! |
|
![]() |
![]() |
#217 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Lokacja: Góra
Stan: Niegrający
Imię: Zlobinski
Profesja: Sorcerer
Poziom: 20
Poziom mag.: 11
|
![]() Na temat rodzin grających w Tibię był fajny film na Youtubie (Wywiad z Tibiarzem), ale został usunięty albo wygasł link
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
powtarzam ci poraz kolejny, że tibia to tibia a rl to rl kapiszi ?
? Ostatnio edytowany przez Kafes - 21-05-2007 o 19:51. Powód: . |
|
![]() |
![]() |