![]() |
#61 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Iława
Imię: Kazuru / Kere amagorius
Świat: Azura / Obsidia
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2006
Lokacja: ToRuŃ
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Alcas Lidil
Profesja: Elite Knight
Świat: Xerena
Poziom: 86
Skille: 80\75
Poziom mag.: 7
|
![]() Co ta Tibia robi z ludźmi... Nie chce bronić ani osłaniać Marca ale każdy podejmuje swoje decyzje, za kim się jest, komu pomagać a komu nie. Marco przyłączył się do Tengu tak jak ***** do Wannabe. Zobaczymy jakie będą tego skutki. Nie bierzcie mnie za lizidupe .
PS: ****** -to imiona :}
Nie bój sie tego czego nie dotknołeś ![]() Ostatnio edytowany przez qatryk - 21-05-2007 o 21:00. Powód: ortografia |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
Lokacja: Parkowa
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 103
Skille: 92
Poziom mag.: 19
|
![]() ehh...Nie dziwi mnie gadanie Marca wie ze maja najlepszych sorcow itd. no ale dalej wola nas na openke widocznie mamy pare razy lepsze pvp jak tak postepuje bo co to za przyjemnosc zabijac duzo slabsza ekipe;D
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2004
Lokacja: Konin
Gildia: Anima/Anima/Tengu
Świat: Aldora/Xerena
|
![]() Ja bylem w Tengu zanim zaczeliscie tam grac. Rotfl smieszycie mnie xDDDD
@WLodek a ty?xd
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Master Bonczek
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 113
Poziom mag.: 66
|
![]() Marco, jedyne co zrobiłeś w tej wojnie to padłeś i tylko dopisujesz zdobyte fragi na forum, a więc stfu... taki cwaniak jesteś na openki byś latał jak macie takich sorców to użyj mózgu kto by wygrał -.- wczoraj jakoś wybiegliśmy i co? cofaliście się jak pipy... fartem tylko Koruna zabiliście a byli od was wszyscy najlepsi sorce... żebyśmy mieli równe lvle to byś zobaczył co to znaczy open battle -.-
![]() |
#66 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
Poziom: 10
Skille: 15/15
Poziom mag.: 10
|
![]() @All ktorzy tak bardzo kochaja marca ^^
Wy myslicie przed pisaniem posta? hah kurwa all mowia ze to zdrajca , ja pierdole wy macie najebene w tych glowkach, KTO MOWIL ZE TO WOJNA KRAJOW ? ![]() haha jak by to byla wojna Swe- PL to zobaczcie jakie byly w sklady... Samek(111ek) i Marco(118ek) byli by w PL a w Swe byli by Gladast(127),Degarn(109rp),Helluxzii(148ms),Siicko (102rp) i pare innych osob czyli jak by bylo tak jak wy myslicie ZE TO WOJNA KRAJOW to bysmy mieli lipnie ![]() A wiec panowie zostawcie Marca i Samka w spokoju to ich sprawa z kim sa ![]() Relax, take it easy. Pozdrawiam ![]() Ostatnio edytowany przez Tek - 21-05-2007 o 21:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2005
Stan: Początkujący
Imię: Berserker Ostrzy
Profesja: Elite Knight
Gildia: Synergy
Poziom: 100
Skille: 86/81
Poziom mag.: 7
|
![]() Yash~
Ty kurwa pajacu wtedy gral bohun aka paulinka. I za to wlasnie ze gowno wiesz a bluzgasz na forum masz juz hunta do kwadratu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Iława
Imię: Kazuru / Kere amagorius
Świat: Azura / Obsidia
|
![]() Marco jezeli to jest wojna WK vs Tegnu to dlaczego ja i Kuban'Amagorius jestesmy hunted i jeszcze kilku moich znajomych, którzy sa z polski ?? Widocznie nie do konca jest to wojna WK vs Tengu
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja tam nawet nie wiem kim ty jestes rotfl.. Pytaj tych co cie hunca , mnie nigdy Tengu nie "wywali i shunci" rotfl
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: Elk
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Marco rozumiem... w ch*j czasu jest z Tengu i gdyby wygrali nie dostalby hunta (chyba?). I to miala byc wojna WK vs Tengu, ale wielu graczy nie bedacych w rzadnej z powyzszych gildii rozprzestrzenili to na tlo rasowe. Ucierpialo na tym wiele osob zarowno z Polski jak i ze Szwecji, ktorzy nie biora udzialu w wojnie. Prosze, wiec zebyscie zachowali swoje komentarze, w ktorych macie zamiar rozladowac rozpierajaca Was energie, a zaczeli pisac cos madrego.
KTOS ZACZNIE NA MNIE BLUZGAC? NIE MAM ZAMIARU ODPOWIEDZIEC... Olewam takich ludzi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2007
Imię: Mattrixo
Poziom: 143
Poziom mag.: 75
|
![]() Cytuj:
Po 2 gdyby WBk mialo by 3 sorcow 150+ i lvle przyblizone do was to ciekawe czy by byla gadka "open battle plx" Po 3 dobic 75+ knighta na black hp to wyczyn 1 klasa gz! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Ventui
Profesja: Elder Druid
Gildia: Wannabe Kamikaze
Poziom: 77
Poziom mag.: 57
![]() |
![]() Marco.
Get the fuck out of here. A co do Samka to on chociaz grał z tengu na morganie i gra juz z nimi długo.. a ty poprostu jesteś piz*ą i chcesz tylko "byle by móc expic byle by móc expic! exp exp exp plx plx plx" To moze przypomniec ci wojne z This is?! Ohh nagle poszedles retired... dziwne nie? Jak Tengu wygrało wojne to juz zaczałeś grać! GRATZ U R THE BEST! MARCO THE WARRIOR [;
![]() |
#74 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Master Bonczek
Poziom: 113
Poziom mag.: 66
|
![]() Cytuj:
A co do lvli - to było iść do szkoły zamiast wbijać lvle bo widzę, że troszku ucierpiałeś ;-)
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: Elk
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Haa, a ja myslalem, ze Marco gral z Tengu na Morganie. Tak to jest jak sie ma slabe informacje.. bede sie staral nie wypowiadac na tematy o ktorych malo wiem. A co do OB to WK pokazalo na Edron 'sile' Tengu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
smieszysz mnie, chuja robisz w wojnie, srasz sie fragiem na 81(!) ek i masz sie za mastah gracza, bez urazy ale twoj styl bycia wskazuje na to, ze jestes malo wartym dzieckiem tibii. Niedawno jeden z twoich RL w rozmowie ze mna powiedzial ze kiepski z ciebie player, kradniesz, kozaczysz i sprzedajesz chuja warta protekcje po czym ignorujesz graczy. Czas zejsc na ziemie, troche samokrytyki mr. pro =] Cytuj:
Edit: Przed chwila w thais jak to codziennie szalała Firawind.. wielki kozak =] Zawsze kozaczyla az tu dzisiaj nagle widze ze leje jakiegos knighta, za chwile wpada hampish, dankoo i ja przekrecili.. za chwile nie wiem po co wyszla znowu, potem zaczela uciekac i zamiast wbic do depo to wbila bana na kolesiach z pod dp. A wydawalo sie ze taki ziomal tengu =( Ostatnio edytowany przez wrogonastawiony - 22-05-2007 o 15:19. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2007
Imię: Demon Ahmet
Profesja: Knight
![]() |
![]() @Marco Jezeli to Jest wojna WK vs Tengu To czemu jestem Hunted jak ani razu nie bylem na rzadnej akcji a swe mnie hunta?? Bo....? Już sie ich pytalem to Snustorr mowil ze mam 50k placic ale za co mam hunta hmm za niewinnosc? a moze za to ze jestem pl i mogem przyexpic i pomuc Wk? Zapytaj swoich ziomow
12:13 Swierzon [18]: swe ma przewage bo ma neta z tele2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]() xDDdd