|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
Lokacja: Zabrze
Imię: Boski Palladynek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Polish Army
Świat: Pacera
Poziom: 666
Skille: ../..
![]() |
![]() Vern Frok.. ok 1kk hauhaau :[[
16:14 Dimbedion Angabrius [15]: moj stary ma wystarczajaco duzo kasy 16:15 Dimbedion Angabrius [15]: zeby 16:15 Dimbedion Angabrius [15]: kupic twoja szkole 16:15 Dimbedion Angabrius [15]: frajerze 16:15 Boski Palladynek [42]: ROX |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Największy o jakim słyszałem był na kilku serwerach w odstępach czasu, ofc. hacki. O ile dobrze pamietam koles dorobił się 4 avengerów, 2 arbalestów, 3-4 soft bootow, 10-12 mpa, 10-12 mms, kilku sca, sovów. Pomijam kasę w gp i inne itemki.
![]() to all: jeżeli ktoś nie wierzy- jego pech. Ale napewno niektórzy wiedzą ![]()
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2006
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Kyra
|
![]() Cytuj:
OWN TIBIA? !
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Obsidia
Poziom: 50
Poziom mag.: 45
|
![]() Ti - po skonczeniu anni (udalo sie 3 osobom) zaproponowal zrobienie screena po czym wzial itemy pozostalych 2 osob
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Ti - nick knighta, ktory zarabal anni itemy kiedy wszyscy mowili <smile> do ss. Oczywiscie gonilo go pol serva. Bylo to jeszcze przed update 7.7 z tego co pamietam.
@up aff... szybszy byles bo afka strzelilem >.< Ostatnio edytowany przez Bakuo - 09-05-2007 o 12:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() @Up:
BUAHAHHA XD! Bubbiish...
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2. to był inny pan w takim razie ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() najwieksze to slyszalem ze gosc wziol domek z 10 abarlest, 7 soft boots, z 14 avangerow + super eq
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2006
Lokacja: Żary
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Adraul Wielki
Profesja: Druid
Świat: Vinera
![]() |
![]() Dobre z tym GM'em
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() POI na Refugi
![]() Ponad czterdzieści osób zapłaciło po 100k aby sie na niego wybrać było dużo problemów ostatecznie dziś rano o 10.00 do depo w venore gdzie miała być zbiórka aby wyruszyć przyszedł organizator i podziękował wszystkim za ok. 5kk ![]() Tutaj film mojego autorstwa.. filmik może nie ciekawy ale 5kk suma nie mała ;] wszystkim opadły gęby jak dowiedzieliśmy się że kase sobie zagarnął ![]() tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/24405 skopiujcie bo mam za malo postow aby wstawic linka oczywiście złodziej to MS 118 lvl - Lucius Ra ;] |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() I niby ze jego śmieszna gildia miala czyscic POI ? Oczywiste bylo ze nie da rady to po kiego ch..a mu placiliscie ? No chyba ze mial inna ekipe.. no ale glupota was nieusprawiedliwia ^^
teraz pozostaje mu tylko niszczyc hunty o ile gra tym charem ;p Ostatnio edytowany przez wrogonastawiony - 14-05-2007 o 19:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2007
Lokacja: Barcelona
Imię: Elberzasty
Profesja: Knight
Świat: Danubia
Poziom: 100
Skille: 91/88
Poziom mag.: 7
|
![]() Na Danubii jakiś czas temu Xoxepin zrobił loterię na... nie pamiętam, ale w każdym razie jakieś dobre itemki... No i zgadnijcie czy nagrody rozesłał :>
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 05 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 05 2007
|
![]() ja i moi rl koledzy (112rp,141ms i ja 119ek) Mielismy wspolne Gh ;p i jeden z nas mial haka niepowiem kto ;d..i stracilismy 3x Soft boots,2x Sov Demon Armor 3x avenger,15kk~~I itemki na 2KK
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 05 2007
|
![]() Myślę ze Wizzardoz z Lucery.Miał invita go guild housa nalepszej gildii (elementalis) i dorobil sie okolo 20kk xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 04 2005
Lokacja: B-B
Profesja: Knight
Gildia: none
Świat: Furora