Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Selena

Notki

Selena Wydarzenia z Seleny.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 22-05-2007, 16:51   #21
Fexo
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 05 2007

Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom: 90
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jackess Pokaż post
ja jestem za fraternity, wojne juz przegrali jednak zwsze moga im uprzykrzc życie snekami a najgorszą kur*** jaką ten server wykluł jest koti k 2 licowy społeczniak pewnie w rl tez sie tak zachowuje.

slashe i nocturny juz chyba nigdy nie oddadza władzy bo zawsze znajdą sobie frajerów i przydupasów a szkoda bo byłem ciekawy jak moze wygladac nowy ład na selenie a tu lipton
Odsylam Cie do tematu na forum tibia.com jaki zalozyl Koti.W tymze temacie tlumaczy on dlaczego postapil tak a nie inaczej(chociaz osobiscie uwazam ze nie potrzebnie bo to jego sprawa).Jak przeczytasz ten temat i dalej bedziesz uwazal ze jest dwulicowa kurwa to juz jest Twoj problem.Wedlug mnie to Koti poprostu stracil cierpliwosc do Polakow ,ktorym staram sie poprawic zycie na Selenie.Wystapil on przeciwko Nocturna kz ktorymi zawsze trzymal, w imie czego?W imie patriotyzmu i tego ze szkoda mu bylo skamlacych polaczkow na forum ktorzy stracili swoje nowe buciki.I co za to ma? Besztanie na kazdym kroku za wszystko.

Nie wiem czy ujalem wszystko co chcialem bo jestem lekko rozszczepany i nie umiem formowac mysli ale to tak z grubsza tyle.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 22-05-2007, 18:21   #22
Jackess
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2007

Świat: tam i tu
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fexo Pokaż post
Odsylam Cie do tematu na forum tibia.com jaki zalozyl Koti.W tymze temacie tlumaczy on dlaczego postapil tak a nie inaczej(chociaz osobiscie uwazam ze nie potrzebnie bo to jego sprawa).Jak przeczytasz ten temat i dalej bedziesz uwazal ze jest dwulicowa kurwa to juz jest Twoj problem.Wedlug mnie to Koti poprostu stracil cierpliwosc do Polakow ,ktorym staram sie poprawic zycie na Selenie.Wystapil on przeciwko Nocturna kz ktorymi zawsze trzymal, w imie czego?W imie patriotyzmu i tego ze szkoda mu bylo skamlacych polaczkow na forum ktorzy stracili swoje nowe buciki.I co za to ma? Besztanie na kazdym kroku za wszystko.

Nie wiem czy ujalem wszystko co chcialem bo jestem lekko rozszczepany i nie umiem formowac mysli ale to tak z grubsza tyle.
i bardzo dobrze ze ma jechane. jak ten paparuch dolaczyl do wojny to mowil ze kazdy kto odejdzie bedzie mial przje*** a co zrobil? byl jednym z tych co zrobili to jako pierwsi do tego na jednym zbattle jak spier*** to rzucał mwalle pod swoich jeb** komuch. stracil cpierpliwosc do polaków? a co ty myslisz ze ta wojna to pl vs swe? to ty ku*** chyba głupi jestes. o jakim ty kur** patriotyzmie pierdol***? ten człowiek nigdy sie nie kierował takimi wartościami jak patriotyzm. co do odsyłania heh na h** mam czytac te jego pierdol**** skomlenia? a zaaa buty tosie wpier**** dostaje wszedzie. raczej ty to pewnie preferujesz opinacze albo bekeki
Jackess jest offline  
stary 22-05-2007, 18:33   #23
Kusy_Kazakov
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 06 2006

Stan: Na Emeryturze
Świat: Selena
Domyślny

Ciekawe czy jakby Cruoris ubiło Kotiemu jakiegoś frienda to czy dołączyłby do Fraternity? Pathetic...
Kusy_Kazakov jest offline  
stary 22-05-2007, 19:36   #24
4drian
Użytkownik Forum

4drian's Avatar

Data dołączenia: 07 05 2007

Świat: Selena 4ever
Domyślny

Cytuj:
i bardzo dobrze ze ma jechane. jak ten paparuch dolaczyl do wojny to mowil ze kazdy kto odejdzie bedzie mial przje*** a co zrobil? byl jednym z tych co zrobili to jako pierwsi do tego na jednym zbattle jak spier*** to rzucał mwalle pod swoich jeb** komuch. stracil cpierpliwosc do polaków? a co ty myslisz ze ta wojna to pl vs swe? to ty ku*** chyba głupi jestes. o jakim ty kur** patriotyzmie pierdol***? ten człowiek nigdy sie nie kierował takimi wartościami jak patriotyzm. co do odsyłania heh na h** mam czytac te jego pierdol**** skomlenia? a zaaa buty tosie wpier**** dostaje wszedzie. raczej ty to pewnie preferujesz opinacze albo bekeki
Ty wiesz co ty wogule piszesz dzieciaku --.--

Co cie to wogule obchodzi po ktorej stronie walczy koti czy ktokolwiek inny to jest ich sprawa i tyle ...

Ja jestem za freternity osobiscie ale lubie kotiego i i xyriele (<3 xD) i sznuje ich decyzje i niech tak zostanie jak oni sami postanowili i h** was to powinno obchodzic a jak wam niepasuje to zmiencie serwa jezeli sie obawiacie wladzy CRU~~ nad Seleną .

PS: Sry za bledy ale pisze posty w afekcie i staram sie przekladac mysli na forum i pisze szybko zeby nic nie zapomniec.

Pozdrawiam Djinn de'Moon

Aha jeszcze raz prosze o udostepnienie jakis filmikow z war
4drian jest offline  
stary 22-05-2007, 19:54   #25
Pafel
Użytkownik forum

Data dołączenia: 07 05 2007

Domyślny

Cytuj:
Omg a co ma patriotyzm do jakiejs gry?
Pafel jest offline  
stary 22-05-2007, 20:38   #26
Jackess
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pafel Pokaż post
Omg a co ma patriotyzm do jakiejs gry?

a co ja zaczałem z tym patriotyzmem???????????????????

dijn de'moon tak to jest ich sprawa taaaaaa jest a to forum jest do tego by to kometowac jak ci nie pasuje to ciąg sie z tąd. a co mnie obochdzi ze lubisz kotie głąbie ? własnie widac z jakimi analfabetami oni trzymaja. taaa przekładanie mysli na forum ladnie powiedziane ale ci to sprawia trudnosc <HA HA> do tego bede tu pierdol** co mi sie podoba bo mam taki kaprys.
co do dzieciaka to chyba miał byc jakis żart baby?
Jackess jest offline  
stary 22-05-2007, 20:59   #27
behi
Użytkownik Forum

behi's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast

Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 102
behi ma numer GG Parampampam
Domyślny

Cytuj:
Jesteś głupim człowiekiem

Postaw się ludziom notorycznie puszczającym smuty i kwasy! Powiedz BURN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
behi jest offline  
stary 22-05-2007, 21:07   #28
Jackess
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez behi Pokaż post
Jesteś głupim człowiekiem
Postaw się ludziom notorycznie puszczającym smuty i kwasy! Powiedz BURN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niech cie siarczyste ogniste pioruny popalą
nie no to był żart przeciez ja cie kocham moze uderzymy w sliniacza ;*
Jackess jest offline  
stary 22-05-2007, 21:21   #29
Kusy_Kazakov
Użytkownik Forum

Domyślny

Ponawiam prośbę o jakiekolwiek filmy z tego opena, mogą być nawet kręcone jakimś 6 lvl z paraliżem ;] Byleby tylko cała akcja została ujęta...
stary 22-05-2007, 21:55   #30
Tevah
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 01 2007

Domyślny

Filmu nie ma na tibicam, poszukaj gdzie indziej, albo spytaj się kogoś kto był na OB. Akcję kręcił Healek, ale za dużo tam nie widać.
Tevah jest offline  
stary 22-05-2007, 22:18   #31
Balu_kiler
Użytkownik forum

Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: Częstochowa

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Balu kiler
Gildia: Ultimation
Poziom: 95
Poziom mag.: 61
Król Balu is comming

Ta Wojna miała na celu wyrzucenie Nocturnów z Servera. To się jak narazie nie udaje ponieważ takie istnieją taie cioty jak Schnapie, Burniasty, Koti Conqueror, Xyriela. Quetha jedynie można zrozumieć. Niestety walka Polaków ze Szwedami zamieniła się w Pl/Swe na Swe/Pl i to jest przykre bo nie o to tu chodziło. Nie lubię na kogoś najeżdzać kurde no serio nie lubie ale to co zrobił Koti to jest już przesada. Zdecydował się walczyć razem z Ultimation wciągając do gildi pare dosyć istotnych osobistości. Osobiście słyszałem jego słowa na Ventrilo : Jak ktoś się wypłaci to bedziemy go kurwa bić i tyle ( coś w tym stylu ) . Po jakimś czasie chłopakowi coś zaświtało że przecież on jest kumplem Evalora i reszty i nie może przeciwko nim walczyć. Zapłacił ... Zrobił z siebie pośmiewisko. Nagle przyszedł i czas na dołączenie do Cruoris, bo już mu się expić nie chciało i wymyślił jakieś głupie powody związane z Xyrielą. Seryjnie miałem cię za kumpla Koti ale postąpiłeś tak żałośnie, że ciężko o tym w ogóle mówić bo się płakać chce jak się o tym pomyśli.

Co będzie dalej?
Wojna będzie trwała i zapewniam że nawet ze względu na dojście nowych memberów do Cruoris Selena zobaczy Open Battle i to nie jeden. Wojna się nie skończyła i chociaż jesteśmy na straconej pozycji, będziemy uprzykrzać życie naszym wrogom jakimi bez wątpienia jest ekipa Wratha.
Balu_kiler jest offline  
stary 22-05-2007, 23:05   #32
Fexo
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 05 2007

Profesja: Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom: 90
Domyślny

Cytuj:
Tak wlasnie, stracil cierpliwosc do Polakow Twojego pokroju.Sam jestes najlepszym przykladem dlaczego chce walczyc z takimi ludzmi.A Twoj slang niestety do mnie nie trafia bo takowego nie uzywam, wiec wsadz sobie w buty to besztanko(O ile sloma nie zajmuje calej wolnej przestrzeni)

I to koniec tematu Kotiego, nie jestem jego adwokatem, wyrazilem tylko swoja obiektywna opinie.
stary 22-05-2007, 23:23   #33
MalleL1990
Użytkownik Forum

MalleL1990's Avatar

Data dołączenia: 12 02 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez 4drian Pokaż post
Ty wiesz co ty wogule piszesz dzieciaku --.--

Co cie to wogule obchodzi po ktorej stronie walczy koti czy ktokolwiek inny to jest ich sprawa i tyle ...

Ja jestem za freternity osobiscie ale lubie kotiego i i xyriele (<3 xD>*lick* *lick*) i sznuje ich decyzje i niech tak zostanie jak oni sami postanowili i h** was to powinno obchodzic a jak wam niepasuje to zmiencie serwa jezeli sie obawiacie wladzy CRU~~ nad Seleną .

PS: Sry za bledy ale pisze posty w afekcie i staram sie przekladac mysli na forum i pisze szybko zeby nic nie zapomniec.

Pozdrawiam Djinn de'Moon

Aha jeszcze raz prosze o udostepnienie jakis filmikow z war
HuehuehUE.
Ale mnie rozbawiles
Jezeli Cru~ wygra wojne, to Ty tez zmienisz server.
Wparuje Ci kilka razy Dany lub Puge na tombe/guardy/dragi i bedzie pay bohs, a potem i tak padniesz.
A to ze znasz Kotiego czy Xyriele nic Ci nie pomoze.
A moze Ty poprostu lubisz placic i miec exp limity co?
MalleL1990 jest offline  
stary 22-05-2007, 23:24   #34
Marczio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack

Stan: Usunięty
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
Marczio ma numer GG 1065481
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Balu_kiler Pokaż post
Ta Wojna miała na celu wyrzucenie Nocturnów z Servera.
Niewykonalne, nawet jakby przegrali to czesc posprzedaje chary, kupia je nowe pojeby i wszystko zacznie sie od nowa tylko z nieco nizszymi lvlami.
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one?
Marczio jest offline  
stary 22-05-2007, 23:44   #35
Grypek
Użytkownik Forum

Grypek's Avatar

Data dołączenia: 28 12 2006
Lokacja: Wrocław

Profesja: Paladin
Gildia: Nazgul
Poziom mag.: 16
Domyślny

Cytuj:

Napinacz?

Cytuj:
Zapłacił ... Zrobił z siebie pośmiewisko. Nagle przyszedł i czas na dołączenie do Cruoris, bo już mu się expić nie chciało i wymyślił jakieś głupie powody związane z Xyrielą.
Znudziło mu się to walczy. Ale jak widać dzięki takim manewrom nie jest na skraju przepaści. Jeśli chcecie mu odpłacić to po prostu: "Frag Plax"
Cytuj:
Niewykonalne, nawet jakby przegrali to czesc posprzedaje chary, kupia je nowe pojeby i wszystko zacznie sie od nowa tylko z nieco nizszymi lvlami.
Co podsumował Ale niestety to racja ;d

Ostatnio edytowany przez Grypek - 22-05-2007 o 23:49.
Grypek jest offline  
stary 23-05-2007, 00:24   #36
Kusy_Kazakov
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tevah Pokaż post
Filmu nie ma na tibicam, poszukaj gdzie indziej, albo spytaj się kogoś kto był na OB. Akcję kręcił Healek, ale za dużo tam nie widać.
Widziałeś może tego cama o Healka? Jeśli tak to może upload?
stary 23-05-2007, 01:22   #37
Xyriela
Użytkownik Forum

Xyriela's Avatar

Data dołączenia: 01 12 2006
Lokacja: 1337

Imię: Xyriela
Gildia: Cruroris
Poziom: 111
Skille: 0,1 pvp
Poziom mag.: 68
Domyślny

Ludzie, dlaczego ktoś ma być za Polakami, tylko dlatego, że jest Polakiem?

Przecież to nie potop szwedzki ;D To gra w której ma się znajomych i z nimi się zadaje. Pl, br, swe, slo? I tak wszyscy gadają po angielsku.
Albo probują To nie rl, to gra i postaci. RPG. Co Wy się tak burzycie.
Fraternity to gildia pl? Zaraz, zaraz... Na ostatnim open battle szwedow z Fraternity bylo ze 2 razy więcej niż wszystkich Polaków biorących udział w bitwie.

Jak można mieć komuś za złe, jeśli postawił się Macavellemu, temu nieudacznikowi, który kupił sobie program do hackowania i świeci noobkom itemami po oczach, obiecuje złote góry, a tymczasem jego ziomy muszą wypłacać sie z wojny bo ich już na wojnę nie stać.

Na każdym kroku jestem atakowana przez jakieś nooby tekstami o sprzedawaniu się swe. To nie swe, to moi znajomi od początku gry.
Nie zamierzałam dołączać do wojny, ale [CHAR]Master Macavelli[/CHAR] zmusił mnie do tego ciągłymi atakami, zastraszaniem, nieprzyjemnym zachowaniem.

Poza tym, gra jak gra. Wygrają Ci co lepiej umieją w nią grać.

Seriously,

Truly yours,

Xyriela

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Channel saved at Mon Sep 03 00:36:44 2007
00:12 Master Macavelli [108]: chcesz to mozesz zaplacic 300k
00:12 Master Macavelli [108]: i dolaczyc do nas
00:13 Master Macavelli [108]: z tym, ze dajesz nam passy

Dżaper rox
Xyriela jest offline  
stary 23-05-2007, 01:29   #38
lekkopodsuszonatwarzyczka
Guest

Domyślny

Jesli maja wygrac Ci co umieja grac to ty nie wygrasz =((((((((( nie gadaj tu znowu o takim czyms ze trzymasz ze swe od poczatku itp bo wszyscy wiemy jak lizalas im dupe i dlaczego jestes w wojnie tylko dzieki quethowi nic ci nie robia mam nadzieje ze pokazesz sie z jak najchujowszej strony na koljnych akcjach tylko moze nie strzelaj juz tak duzo sd btw. przyznaj sie ale teraz tak szczerze ile sd strzeliłas na tym openie i wogule czy cos zrobilas?i czy mialas pzta

stary 23-05-2007, 02:49   #39
KotiConqueror
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Kraków

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Silent Hill
Poziom: 180
Skille: 104
Poziom mag.: 24
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kusy_Kazakov Pokaż post
Ciekawe czy jakby Cruoris ubiło Kotiemu jakiegoś frienda to czy dołączyłby do Fraternity? Pathetic...
2 tygodnie temu gimli padl od jakis swe. Cruoris zmusilo ich zeby zaplacili 150k
Jak Alfis zabijal moich znajomych to liderzy fraternity sie tylko smiali
KotiConqueror jest offline  
stary 23-05-2007, 02:50   #40
KotiConqueror
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Kraków

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Silent Hill
Poziom: 180
Skille: 104
Poziom mag.: 24
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fexo Pokaż post

Lepiej bym tego nie napisal
KotiConqueror jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania