|
Notki |
Elysia Wydarzenia ze świata Elysia |
Pokaż wyniki sondy: Na kogo obstawiacie kto wygra war ? | |||
Wri & Hk |
![]() ![]() ![]() ![]() |
43 | 39.81% |
GiPO & CVG |
![]() ![]() ![]() ![]() |
65 | 60.19% |
Głosujących: 108. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#241 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2006
Lokacja: Białystok
Profesja: Knight
Świat: Elysia
|
![]() Cytuj:
Dorotka powiedz ze zabolało cię to zę tak napisalem ? ![]() Przy kolacji to macie temat . Żeluś zeluś (tak matka baxa mówi do syna hahahaha) wbiles dzisiaj zamało ekspa Mamo zrobiłas zamało runek ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#242 |
Guest
|
![]() @COLLIOS
Jesteś zabawny ![]() Właśnie się nieźle uśmiałam z Twojej głupoty ![]() Co miało zaboleć? Od kiedy miłość boli? Naucz się kochać innych, wtedy może ktoś Cię pokocha ![]() Mimo, że jesteś wulgarny, to jesteś zabawny ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 05 2007
|
![]() "Idzie zauważyć, że większość osób na tym forum to same dzieciaki łącznie z Tobą chyba;p
Zrozum, że nie chodzi o bronienie nikogo! Nie mogę zrozumieć jak można wypisywać takie kłamstwa. Dlaczego dla Was jest najważniejsze: obłuda, zakłamanie i oszczerstwa?" Otóż w swoim poście nie miałem zamiaru obrazić nikogo,zwłaszcza Pani (mam nadzieje ze rodzice dobrze mnie wychowali). Mówi Pani,że nie chodzi o bronienie kogoś. A co Pani robi? Odpiera Pani non stop czyjeś argumenty. Co do wypisywanych kłamstw. W swoim poście nie minęłem się z prawdą, wszystko o czym napisałem,wypłynęło z ust Pani syna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Guest
|
![]() @PEPHY
Powiedz mi kiedy BAX Trzymał z "POLAKAMI" jak Wy to mówicie? NIGDY!!! Zawsze walczył po stronie przyjaciół!!! |
![]() |
![]() |
#245 |
Użytkownik forum
|
![]() Angelo zawsze uciekał od wojny jeśli się dało. Kiedy z polakami trzymał? Nie rozumie Pani sensu tego o czym mówię. Otóz pierwsza kwestia,pierwszy poważniejszy hunt od kogo Bax miał? Drugia kwestia,całkiem swieża. Dlaczego Vivienne De Marco "wydaje zgodę"a wręcz nakłania m.in Elixanora do zabicia Vegeta-anty? Jako leader gildii,oddaje "swojego" człowieka. Jeśli coś bylo między nimi nie tak, to rzeczą naturalną byłoby wyrzucenie Vegety z gildii. Dlaczego Bax tego nie zrobił? Bo lepiej być po stronie Elixanora(wiemy dlaczego),a sympatia badź niechęć do Vegety nie ma tu znaczenia. Jeśli teraz Pani napisze,że to zachowanie było w porzadku,strace do Pani szacunek,jako dorosłej dojrzałej kobiety.
I za to właśnie Pani syn nie jest i nie bedzie szanowany, jest i będzie obrzucany oszczerstawami. Ostatnio edytowany przez pephy - 22-05-2007 o 18:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Stan: Niegrający
Świat: Obsidia
![]() |
![]() czy ludzi krzyczacych co minute "komora gazowa" mozna nazwac przyjaciolmi ? co sie robi na forum tibia.com jak jest nudno ? wyzywa polakow ,oczywiscie i to wlasnie robia "przyjaciele"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2005
|
![]() minelo ponad 7 miesiecy kiedy ostatnio pykłem tego hotkeya, jesteś tu osoba, która wie najmniej bądź też wogóle nic nie wie, a o udawaniu mądrego nie wspomne :}, a co do wyzywania polaków nigdy sam nie zaczełem, sami prowokujecie a potem płaczecie :S, jak bys czytal forum.com to byś wiedział, że polacy tam zemna nie "dyskutują".
? Ostatnio edytowany przez Kafes - 22-05-2007 o 19:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#248 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
musze ci powiedizec, że bax z zabiciem vegety nie miał nic wspólnego, osoba która podrzuciła mi powód na zabicie go był dark sorcer piter, powiedzał, że vegetą gra aiwen, co oczywiście zmusilo mnie do podjęcia odpowiednich kroków w tej sprawie ;]
![]() |
![]() |
#249 |
Użytkownik forum
|
![]() O sprawie Vegety wiem od samego zainteresowanego. Co do próby zamieszania w szeregach GiPo,i robienia zdrajcy z członka GiPo,jedno słowo: ŻAL. Btw nie potrzebnie zaczynałem,bo dyskusja nie ma sensu. Życze powodzenia w życiu realnym, bo Tibia to tylko gra. I mówię to bez ironii.
PaPa |
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak Kafes Vegetą gra Aiwen HAHAHAHAHHAHAAHAA
Spem(stary owner) gra vegetą żal was ! Aiwen maggus - Lan vel'Visko - LAn niegra w tibie !!!!! Vegeta-anty - (Allieno) niegra - Gra obecnie Spemalien stary owner ktróry grał do 140 lvl I sprzedał chary Rozumiecie juz ? Ostatnio edytowany przez Collios - 22-05-2007 o 19:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#252 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2006
Lokacja: PL
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ladykukusia
Profesja: Elder Druid
Poziom: 102
Poziom mag.: 69
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#253 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#254 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2006
Lokacja: PL
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ladykukusia
Profesja: Elder Druid
Poziom: 102
Poziom mag.: 69
|
![]() eh kazdy trzyma z kim chce i z tymi osobami ktorym ufa i tyle... ja w porownaniu do innych gram krocej wiec nie znam wojen jakie mialy tu miejsce i znajomosci jakie sie tworzyly. Znam kilka ososb i wiem na kogo moge liczyc jak cos i tyle
![]() generalnie niezle sie usmialam czytajac to forum, a i tak uwazam ze wzajemnie wyzywanie sie jest bez sensu. Poki co na Elysi jest tylko jedna osoba ktora dziala mi na nerwy ;p
![]() |
#255 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
WSTYDZ SIE KOBIETO ! i nie dziw sie ze wszyscy , no moze prawie wszyscy ci tu jadą skoro zachowujesz sie NIE jak dorosła osoba ale jak jakas "BLONDYNKA" czy tez po prostu jak IDIOTKA... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#256 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj: