![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Radom
Stan: Na Emeryturze
Imię: ex. Zaxevo
Profesja: Knight
Świat: Kyra
Poziom: 43
Skille: 75/75
Poziom mag.: 5
|
![]() Historię Kyry mamy, to możemy dać temat początki graczy z kyry
![]() Ja zacząłem grać na Infernie z kolegami z klasy i innymi RL. Udało mi się zrobić 23 sorca, padałem, bo kumple mięli problemy z Payback (największa PK guildia w historii Inferny). Potem brat przeszedł na Kyrę, więc ja też ![]() Mój pierwszy char na kyrze to Pall ![]() ![]() ![]() Potem z czasem zrobiłem druida w sierpniu, teraz knight, którym gram i zamierzam grać, aż mi się tibia znudzi ![]() We wrzesniu/październiku miałem hacka, potem w grudniu odnalazłem mojego Recovery Key'a w starym telefonie i tak oto gram do teraz ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
|
![]() Pierwszewgo chara zalozylem w czerwcu 2004 doszedlem do 18 lev (azura) przez jakies 2 miech
![]() aha i w tibie zaczalem grac przez przypadek ;p znalazlem ja poprostu przez google fartem i zaczalem grac ![]() Ostatnio edytowany przez 0lik - 23-05-2007 o 23:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2004
|
![]() Dolera-pierwsza postać ED lv nie pamiętam jaki był ale szału nie było oczywiście hunted za puźniejsze akcje pk.
Galana-56rp,40ek,38ms jak wiadomo na galanie nie da sie grać powyżej 30 lv xD Kyra-73ek zawiodłem się na paru osobach i the end z kyra i tibia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tizane/Violent Fighter
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Mortals/Demoralize
Świat: Hiberna/Saphira
|
![]() najpierw Hiberna, i co zaskakujące już na pierwszym charze osiągnąłem 105 lvl
![]() Potem były przygody z Danubią, Thorią ale ostatecznie nieudane.. przyszła kolej na Kyre, z którą wiązałem duże nadzieje, z początku tak było, top25, 5 sorc na całym servie ale niestety rozpadła się dominująca gildia i zaczeła "kosic" byłch kolegów. Potem hack, i delete :<. następnie był chwilowo 70 rp na Hibernie a potem baaaardzo długa przerwa w graniu, do czasu... Ostatnio poszedłem na Nebule i w sumie łądny wynik bo w 2 miesiące zrobiłem 74 ms, lecz przestałem tam grac ze względu na dominującą gildie. Po czym postanowiłęm wrócic na Kyre, póki co 41 ms, ale chęci mało bo od nowa robienie chara już mi się znudziło, a pozatym a lot of deaths :< |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki
Profesja: Elder Druid
|
![]() Pierwszy char (koncowka 2003 roku) - tam gdzie moj kumpel, ktory pokazal mi tibie - Trimera chyba max 34lv rp - pacc za gp kupiony ;p. Nastepnie w wakacje Xantera - 47 ek (wtedy to byl h lv). Potem z kumpel z trimery (a pozniejszym Azerisem) sharowalismy na Arcani tez 47lv knight skille najlepsze na servie. Next Neptera 60lv ek - najlepszy polak, najlepszy skill, anjwieksze zagrozenie dla armii br, za co mnie huncili, a po dluzszym czasie znudzilem sie tym uzeraniem z nimi. No i nadszedl czas na kyre, 53 druid - zawsze drugi druid na servie -.-, znudzilem sie gra i retired. Najlepiej z calej mojej kariery tibijskiej wspominam kyre, jesli daloby sie cofnac czas moze gralbym jeszcze tam ;p.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() To byl rok 2004 pazdziernik, zaczalem studiowac, kolega przestal grac w StarCrafta i zaczal grac w jakas dziwna gre. Namowil mnie, dopiero po 3 dniach gry znalazlem szczura w rooku. Dzisiaj jest chywa niewiele miesjc w tibi o ktorych bym nie wiedzial, tibie znam na pamiec, wszystkie picki, ukryte miejsca teleporty. Przekopalem cale Ankrahmun shovelem. Kolejna postacie: 35[CHAR]Bielek[/CHAR], 11D[CHAR]Szalony Inseminator[/CHAR], 35EK[CHAR]Asuka Kasen[/CHAR], 45MS[CHAR]Toni Zipriani[/CHAR], 30K[CHAR]Koreczek[/CHAR] 65RP[CHAR]Alkides[/CHAR], 34D [CHAR]Grukuzu[/CHAR], 24D[CHAR]Kuta Stanislaw[/CHAR], 130+Ek(nie moge podac nicku), obecnie gram magiem jade 200 level. Gralem na Antice, Aldorze, Selenie, Thori, Kyrze, teraz gram po trochu tu i tu.
Ostatnio edytowany przez Bielenda - 28-05-2007 o 13:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Ostrów wlkp
Stan: Początkujący
Świat: Inferna
Poziom: 100
|
![]() Pierwsza postac zrobilem na Infernie w lipcu 2004, i gram nia do dzisiaj
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2007
Stan: Niegrający
|
![]() pierwszy char zrobilem na elysi za namowa mojego kolegi z ktorym nie moglem juz grac w medala bo on zaczol grac w ta smieszna tibie z ktorej zawsze gdy bylismy w kafei mielismy wieelka zwalke
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2007
Stan: Niegrający
|
![]() pierwszy char zrobilem na elysi za namowa mojego kolegi z ktorym nie moglem juz grac w medala bo on zaczol grac w ta smieszna tibie z ktorej zawsze gdy bylismy w kafei mielismy wieelka zwalke
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2007
|
![]() Oh moje początki to były za namową kumpla, który jak to mówil na kazdym serwie mail 60 lvl+ a mial Nemtora, Vilagio itd. ( to był mój rl ). Zanim go nei poznalem próboalem expic na rabbicie no i sie wkurzalem bo nic levela nie szlo
![]() Przestalem grac gdy stracilem Aol. Kumpel zaczal grac na Aldzie mial 80 ek+ to tez zaczalem ale duzo czasu tam nei spedzilem bo wojna i duze PA, a teraz exp limity. Mialem kilka przygod z Celesta i na nowo na Kyrze Skonczylo sie to 57 Rp i 60 Ed ( nei gram po hacku ). W tym momencie zaczynam grac na Pandori od nowa mam 9 najta i skilluje, ale cos czuje, ze sentyment do kyry wroci, i jeszce tu o mnie uslyszycie. Nie moge nie wspomniec, ze przez ten caly czas gralem z moim kumpelm nie rl, nigdy go nei widzialem a znamy sie 2 lata i gdyby nei on wiele razy bym jzu konczyl grac w ta wciagajaca gre. Sorry za ą i ę ale naprawde nie chce tyle czasu marnowac ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Świat: Kyra
|
![]() Cytuj:
|
|