![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ventui
Profesja: Elder Druid
Gildia: Wannabe Kamikaze
Świat: Xerena
Poziom: 77
Poziom mag.: 57
![]() |
![]() Marco moj warriorze powiedz mi jak to bylo z Tengu vs This is... moze kiedys zaczne cie szanowac
|
![]() |
#82 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2004
Lokacja: Konin
Gildia: Anima/Anima/Tengu
Świat: Aldora/Xerena
|
![]() Cytuj:
Cry me a river ![]()
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Mazuren
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Xerenian March
Poziom: 57
Poziom mag.: 50
|
![]() Panowie trzeba robić jakaś akcje
![]() SWE za mocno expi ![]() Jak jakieś SD, trap itp to zawsze gotów !! ![]()
17:06 Lanner Elwi [18]: Polowa dzieci w tibi ginie z powodu pk.Podziel się UHem.. ![]() Hail _/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2007
|
![]() 17:28 Zulin theseius [157]: DED
lol żulin właśnie do mnie takie coś xD a mam 37 lvl very nice... Mr. Caamel ha ha Teraz myśle że go nie doceniałem ale to naprawde ładny noob i boter, ciekawe czemu tak napisał ha ha pewnie dlatego że sobie chodziłem koło 20+ sorca który stał na małej łódce jak się na żółwiki expi [zawsze tam stoi jak żulin expi] pewno mu bocik piszczał i się w*****ł na mnie very nice ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Wilkasy
Gildia: nje wjem
Świat: AZURA
Poziom: hmm
Skille: bylo 98
|
![]() xerenawar.no-ip.info
WBIJAC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1/1 WBK 2/2 TENGU OTS NA TIBIE 7.92 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2006
Imię: woah berry jerry
Profesja: Paladin
Poziom: 31
Skille: 62/41
Poziom mag.: 10
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
|
![]() No no a szwedzi jak expili tak expia
![]() PS co do otsa to nie denerwujcie sie ze niedzialaja hotkeye itp. bo narazie jest na próbe i wciąż jest udoskanalany xD
17:06 Lanner Elwi [18]: Polowa dzieci w tibi ginie z powodu pk.Podziel się UHem.. ![]() Hail _/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
|
![]() #edit# diobra juz znalazlem
I 've got war hammer in my grip... I can fly so high, I can fall so deep... la la la Ostatnio edytowany przez enderty - 23-05-2007 o 21:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tibia MULTI-ip changer
wpisz sobie tak w Google ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
|
![]() dzieki ale i tak trudno mi zanalezc :/
jakis tibia loader byl na tibia.org.pl ale zip jest chroniony haslem :/
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 03 2007
Lokacja: wwa
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() hasło: tibia_org_pl
17:13 Eternity Rob [60]: masz DOKLADNIE 5 zl? 17:14 Bakunlen [84]: za sec zobacze tylko skoncze jesc oki? 17:14 Eternity Rob [60]: to co ty to kurwa w sejfie masz? 17:15 Bakunlen [84]: nie ale jak wstane to mi kot wpierdoli kotleta ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
|
![]() to informuj o nich bo naarzie nie ma nawet sensu tam wchodzic
![]()
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
|
![]() moje zdanie o wojnie...
zapewne wielu z was zastanawia sie po czym poznac ze sie wygrywa woje lub ze sei ja przegrywa jesli chodzi o taka wojne z jaka mamy do czynienia na xerenie ktora trwa juz jakis czas i zapowiada sie iz bedzie trwac to najwazniejszymi rzeczami sa: fragi, expienie i nabijanie kasy i wszystkie te rzeczy sa ze soba powiazane. wiadomo ze w dlugim okresie przetrwa ten kto bedzie mial wyzszy lvl od swojego przeciwnika ale co to dokladnie oznacza? iz suma sumarum z fragow i expa decyduje czy dana strona wojny odsuwa sie bardziej od zwyciestwa czy sie do niego przybliza. i tak nie dosc ze tengu ma przewage zarowno liczebna jak i lvl'owa to jeszcze expia wiecej niz przeciwnicy i nabijaj przy tym tez troche kasy. wiadomo ze wbk i outstanders tez zarabiaja na noob charach ale nie odrabiaja expa ktorego traca i to traca wiecej niz tengu bo wiecej padali. tak wiec jesli wbk i outstanders nie 1. urosna w sile dzieki posilkom w charakterze innych playerow 2. nie beda expic wiecej od tengu (i padac mniej od tengu) 3. beda padac wiecej od tengu (i expic mniej) (prawie ze tozsame z pkt 2 ![]() a jaka jest sytuacja teraz? zarowno mniej expia jak i czesciej padaja a wiec to tengu zmierza w kierunku sukcesu ![]()
![]() |
#98 |
Użytkownik Forum
|
![]() Enderty masz całkowitą racje, nie dość ,że przegrywamy ta wojne to jeszcze coraz berdziej sie oddalamy... mam tu na myśli expienie swe ,wystarczy wejść na erig.net żeby zobaczyć że tak na prawde jest coraz gorzej
![]() po ostatnim open battle były 2 dni spokoju i Polacy normalnie expili (tak jak powinno być) ale niewiem co sie stało ,wszystko wróciło do "szwedzkiej normy" Apeluje już kolejny raz ZRÓBCIE COŚ Z TYM ! w was nadzieja naprawde szkoda mi tego serwera gra/ło tu na prawde wielku zajebistych ludzi co chcieliby tu wrócić Niedajmy tego serwera bez walki !! Expcie, Fragujcie, No i najważniejsze - HAVE A FUN !! ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
|
![]() Prawda jest taka, na totalnej opence to nie mamy szans, ale w jakims miescie mozemy powalczyć.
|
![]() |
![]() |