|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#702 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#703 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
Lokacja: Łowicz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lord Quazar
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 109
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#704 |
Guest
|
![]() Stary myslisz ze to smieszne jest??? no moze dla 13 latkow... robcie dalej offtopa wyzywajcie kogos pokazujcie swoja glupote i prowokujcie dalej zeby ktos wam odpisal i zrobil jeszcze wiekszego offtopa (naprzyklad teraz ja sie do tego przyczynilem piszac ta odpowiedz) to zapewniam ze ten temat dlugo nie pociagnie :/
Ostatnio edytowany przez murarz89 - 23-05-2007 o 19:58. |
![]() |
#705 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 11 2004
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() @Yaspen
HAHAHA! Dobre xD |
![]() |
![]() |
#706 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Dobre? Raczej żal ;/
Gz dla Dusków wygranego OB;] Szkoda, że 20 był tak ostry pogrom xP
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
#707 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Imię: Drizer Mastah
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Wolny Strzelec
Poziom: 170
Skille: 20/27
Poziom mag.: 75
|
![]()
![]() May 19 2007, 10:09:57 CEST Killed Imargam at Level 204 unjustified Dec 12 2008, 20:45:52 CET Killed Mizdek at Level 225 unjustified Dec 14 2008, 00:04:44 CET Killed Ymy at Level 203 unjustified Dec 14 2008, 00:08:36 CET Killed Czipsu at Level 198 ok Dec 21 2008, 01:23:32 CET Killed Taifun Devilry at Level 275 ok 10:45 Elite Rafal Furora [21]: daj 1cc 10:45 Elite Rafal Furora [21]: bd twoim murzynem ;p |
![]() |
![]() |
#708 |
Użytkownik Forum
|
![]() open battle - bitwa otwarta dla noobow
a wiec tak ![]()
#709 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2005
![]() |
![]() Tak, to jest open battle. Czy to wina Vision że po tym jak padło od was z 3 osoby to zwialiście do dziury, sami się tam trapując?
|
![]() |
![]() |
#710 |
Guest
|
![]() http://img487.imageshack.us/my.php?i...gayteamoz8.jpg
edytowany bo chciłlem dać obrazek na forum ale za małe nie kej... Ostatnio edytowany przez Velo - 23-05-2007 o 21:29. |
![]() |
#711 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Lokacja: Krosno
Stan: Niegrający
Imię: Shadow Palladinio
Profesja: Royal Paladin
Gildia: narazie ni ma
Świat: Zanera
Poziom: 42
Skille: 76/50
Poziom mag.: 12
|
![]() Cytuj:
Czy ja wiem mi Dusk inie odpisali a stali w depo i gadali tylko jedyny Zull Lucyfer mi odpisal (jak byl w duskach) napisał mi "Nie" hehe ![]() A co do Zwidka to jest spoko koleś, gadałem z nim kiedys w Ab'Dendriel i normalnie ze mną pisał chociaz nie mam h lvl... Haha ale fotki Imargama (pakerka xD) i Zwidka a skąd wzieli siostre Zwidka?? Katrila też taki ziomm... Ostatnio edytowany przez M@TeUsZeK - 23-05-2007 o 21:21. |
|
![]() |
![]() |
#712 |
Użytkownik Forum
|
![]() 21:36 You see a dead human (Vol:10). You recognize Sephriot. He was killed by Kriss Sorcerer.
21:41 Sephriot [111]: ![]() OWNED !!! http://rapidshare.com/files/32990869/sephnooby.rec.html /\ Filmik ale niestety tylko do polowy bo kamerzysta padl ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#713 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Po 5 minutach to napisal czyli ciekawe czy byl afk czy moze jakas inna przyczyna
![]() |
![]() |
![]() |
#714 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: stąd
Imię: nie rozumiem
Profesja: Sorcerer
Gildia: kiedys Ormo
Świat: Arcania
Poziom: 5+
Skille: nie
Poziom mag.: 1
|
![]() MILAN ROOX!!!
HAHAHAHAHAH OEE OEE OEOEEOEOEOE sry za offtopa ale nie moglem sie powstrzymac ;p
#715 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Niegrający
Imię: Suppressor of Dragons
Świat: Pandoria
Poziom mag.: 51
|
![]() Co was kurwa obchodzi kto,jak wygląda? większość z was to dzieciaki po 13 lat którzy się jarają takimi fałszywymi fotkami a sami maja twarze jak nie powiem kto. Ważne że robią duski i wizje w dupę jak chcą.
Z wrócę honor jeśli wynik wojny się zmieni... ale w to wątpię. Więc darujcie sobie te żałosne wjazdy na zwidka. i innych'.
#717 |
Guest
|
![]() O ile dobrze pamietam tego na zdjeciu "misiaczka" na fotoblogu Qel miala podpisanego Zwidek. Moze to jest 2nd owned zwidka a 1st ten przy sobie
![]() |
![]() |
#718 |
Guest
|
![]() Żal mi cię, twoje zachowanie jest na poziomie 12 latka, który śmieje się z grzywki, która jest postawiona na żel? Prawie wszyscy powyzej 17 lat maja wlosy do góry, a nie jak jakieś cioty przyklepane do glowy. Nooo ale to nie jest temat o fryzurze, ok. Pomyśl nad tym co piszesz, bo naprawde, stwarzasz wizerunek dziecka.
Ostatnio edytowany przez Majkell - 24-05-2007 o 09:02. |
![]() |
#719 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#720 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Co Ty to swe xP
@Majkell Podpisuje się pod Twoimi słowami ![]()
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |