![]() |
#181 |
Użytkownik Forum
|
![]() no wlasnie
![]() jak sie nie podoba czy masz narzekac potem i plakac na forum to sdki w lape i do ng. skad ty kochaneczku mozesz wiedziec jaka bedzie obsidia co?
![]() |
#182 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
|
![]() To ja ci powiem jaka bedzie obsidia
Expie sobie na przykladowo vdl, przychodzi rl Pephego i mowi : "Lol wjebales sie w respa, mialem letter wypeirdalaj or daijjjjj" a ja na to: "nie, ja bylem pierwszy niebylo nkogo tymbardziej ciebie" a on na to : "ok w8" i po chwili wpada pephy i na*******a z sdkow ![]() Tak bedzie bo wiem jak bylo kiedy byles w ng ;] bye |
![]() |
![]() |
#183 |
Guest
|
![]() Bo powoli to odczuwam. Btw ja nic nie mowilem jaka bedzie Obsidia.
Edit. Qxwaatz ty nic mi tu nie pie*dol o vdl. -.- Bo sami podobnie zrobiliscie ;o Ostatnio edytowany przez Arha - 23-05-2007 o 21:30. |
![]() |
#184 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Next Generation
Świat: Obsidia
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() @Qxwaaatz
i powiedz mi jeszcze ze wpadlem na vdl i Cie wyjebalem |
![]() |
![]() |
#185 |
Użytkownik Forum
|
![]() kto Cie spaaowal Arha?
jakis member LS lub jego rl friend? NIE ,wiec co drzesz dupe ze bedzie PA itd
#186 |
Guest
|
![]() Ale kiedy ja napisałem ze będzie PA ??
Ja tylko napisałem ze ludzie z Vanum pkują. Edit: Pisałem to pod wpływem emocji. Sorka ;s Ostatnio edytowany przez Arha - 23-05-2007 o 21:34. |
![]() |
#187 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Gildia: Next Generation
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() @up
luzik ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Somewhere...
Stan: Aktywny Gracz
Poziom: 60
Poziom mag.: ~
|
![]() ~boixos
nie komentuj innych. Zobacz sam jak darles dupe. @pephy on jest jaki jest, wiem, że PA nie robi. A jak bije to ma reason. Ale Vanum przesadza.
#189 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Wind kiedy darlem dupe?
![]() |
#190 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Nie mowie ze ty jestes PA czy cos, ale jezeli bedziesz trzymal wladze na serwie to twoi realowce beda kozaczyc na maxa, a niemow mi ze niepomozesz swoim rl nawet kiedy niebeda mieli racji bo Cie wysmieje ![]() |
|
![]() |
![]() |
#191 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Acr dostał w dupę bo kiedyś zadarł z jednym z tych gości gdy ten miał coś koło 50 lvl. Teraz dostał się do Rambo, przyexpił no i oddał Acrowi. Zresztą jak widzimy Rambo lubi takie akcje. Jak widziałem reason zabicia jedengo z gildii Nedomanusa ( że jak Degrand miał 30 lvl, to go próbowali zabić) to nie wiedziałem, czy się śmiać, czy płakać. Dodatkowo ten post Pekki~ który mówił że ma wszystkich w vipie którzy go nawet na Rooku insultowali - boje się o swoją dupę bo raz go zaatakowałem gdy ze scullem, na 25 lvl, latał po Thais ![]()
![]() |
![]() |
#193 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Guest
|
![]() Jak ng przegra to co waszym zdaniem z nimi sie stanie:
a)beda retired b)beda walczyc i szukac nowych czlonkow c)zmienia swiat Obsidia bez mannowa to nie byla by obsidia ale bym sie bardzo cieszyl, moj kumpel sprzedawal cos tam, chyba ape fury za 500gp, a mannow mowi ze kupi za 100gp, on mowi ze zamalo, a mannow "bye, hunted" jak ng przegra to sie skonczy ![]() |
![]() |
#197 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Nawet nie potrafisz skopiować lub specjalnie przekręcasz -,- "18:35 Royal Svett [22]: SELL 36 APE FURS! 18:35 Imhreey [141]: 3.6k 18:36 Royal Svett [22]: Lol 18:36 Royal Svett [22]: 100 gp each? 18:36 Imhreey [141]: yea 18:36 Imhreey [141]: or hunted 18:36 Royal Svett [22]: 500 gp each 18:36 Imhreey [141]: k hunted"
#198 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#199 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2007