|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Ssy mi sie podobaja.. CHyab dlatego ze dajesz all co wylootujesz
![]() Btw.. Gsy sa lepsze od hero, przynajmniej ciagly exp a tam gdzie hunciles na heroskach to masz 30 min >.> |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Na chuj mi ? xD
Świat: Harmonia
Poziom: ^.^
![]() |
![]() @up: gsy moze i maja lepszy exp niz hero co do tego niema zadnej dyskusji ale jeżeli chodzi o loot to nawet największy rare z gsa ( knight legi ) ma prawie taką samą cene na harmonii jak z hero red piece of cloth.. ;/ więc gsy są mało opłacalne a ja i tak teraz klepie hero bo musze zebrać kaske na bohy , bless, aol ;] juz mam około 80k jak all posellam więc niejest źle jeszcze zostanie 50 do zebrania ;D potem trzeba kombinować 300k na poia ale to w swoim czasie :d
![]() |
#44 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 04 2007
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Danubia
Poziom: 60
Poziom mag.: 52
|
![]() Fajne Sski
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Next screenki
![]() 59 mlvl ( troche mnie to zaskoczyło o.O ) ![]() No i jak mogłoby zabraknąc next hero huntu ?? a konkretnie lootu ![]() ![]() Tutaj odrobiony 80 lvl ( all po dedzie już odrobione - i po co tu sie martwić po dedzie jak się odrobi ?? ) ![]() I behemoth quest done ![]() ![]() ![]()
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dzisiaj troche skromniej ze screenami :
8kk exp done ![]() a tu loot z bk i troche gsów oraz naginata quest w sumie : k-armor z gsa , k-legi , warrior helmet , knight axe , bohy z bk i naginata z questu ![]() ![]() Dla tych ktorzy pomysla ze podlozylem swoje bohy radze popatrzec na screeny up gdzie to niemialem bohów i ciągle w softach albo wogóle bez butków ![]() na dzisiaj tyle ![]()
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wchodze tutaj czasem bo naprawde fajne ss'y
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() hiho dawno nic niedawałem no to czas zacząc wklejać ale najpierw historyjka z dziesiejszego dnia - Poszedłem z kolega sorceser of darknes'em na hero wpadliśmy na pomysł ubicia warlocka z exori mortów ( udało się ) - potem ja zaproponowałem ubicie demona ( mieliśmy 12 sd i niestarczyło <lol2> ) XD! i sorceser of darknes padł ale gra dalej i teraz jest z tego zieja - a na końcu poszliśmy na behemothy i spadł nam behemoth fang ( buy it plz )...
K tera screeny : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : ]
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Oo Wiocha
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sorceser of darknes
Profesja: Sorcerer
Gildia: Legendary Friends
Poziom: 106
Skille: 20/20
Poziom mag.: 66
|
![]() Hiho ładne scriny
![]() No dzisiejszy dzien byl roxowy , wrl own3d i g armik spadl , potem demon ale niestety byl za silny xD < pewnie miał mpa > a na koncu behe i dl niestety nas nie lubia. Może jutro wypadzik na wrl ^.^ Pzdr;d ![]()
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2007
Lokacja: Wrocław
![]() ![]() |
![]() Bodoba mi się to
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() noo. mi nie wchodza ;p
fajnie ze powracasz ![]()
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |