![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kapitan-Chrupek
Profesja: Elder Druid
Gildia: Viribus Unitis
Świat: Nebula ofc.
Poziom: 666
Skille: 666/69
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() i tak to nie Ty
11:52 Boomber Zajbatsu [49]: sry nie mam jak Ci zaplacic juz nawet uhow nie mam 11:52 Crealeth [130]: raz na wozie raz pod wozem 11:53 Boomber Zajbatsu [49]: huntujesz mnie? 11:53 Crealeth [130]: ta 11:53 Boomber Zajbatsu [49]: za co 11:54 Crealeth [130]: znowu wkleisz nasza rozmowe na forum? 11:54 Crealeth [130]: 10k do ankrahmun 11:54 Crealeth [130]: inaczej bedziesz padac 11:54 Crealeth [130]: elo 11:54 Boomber Zajbatsu [49]: musze najpierw loota zrobic 11:54 Crealeth [130]: to masz czas do 20 CHU*A WAFLA I TAK CI NIE ZAPLACE!! ![]()
"Jeszcze raz powtarzam macie moje slowo ze nie bedzie tepienia przegranej strony, oczywiscie My jako VU mamy troche wieksze prawa i tak jest Hidek na kazdym servie, ale jak ktos sie wyplaci to jest normalnym graczem. Wiec jak ktos chce to zapraszam z powrotem na nebule starych ludzi ktorzy kiedys zalapali hunta" |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kielek Master
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Zapłac, ja zapłaciłem odrazu i jest jak dawniej, co nie Crealethu?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Profesja: Knight
Skille: 70
|
![]() Ten typ tak ma. Nie płać. Proste.~~
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ![]() 01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Lokacja: Białystok
Imię: Kapitan-Chrupek
Profesja: Elder Druid
Gildia: Viribus Unitis
Świat: Nebula ofc.
Poziom: 666
Skille: 666/69
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() spoko tylko jestem mu na 2 ue ;/ napisal ze bedzie mnie huntowac wiec chyba sie pozegram z iridia..
Ale nie jestem jakas ciota zeby placic za cos czego nie zrobilem!!
"Jeszcze raz powtarzam macie moje slowo ze nie bedzie tepienia przegranej strony, oczywiscie My jako VU mamy troche wieksze prawa i tak jest Hidek na kazdym servie, ale jak ktos sie wyplaci to jest normalnym graczem. Wiec jak ktos chce to zapraszam z powrotem na nebule starych ludzi ktorzy kiedys zalapali hunta" |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2007
Lokacja: Wrocek CitY
Stan: Niegrający
Imię: Royal Pajerro
Gildia: GTW4ever ;]
Poziom: Xx
Skille: xX
Poziom mag.: Xx
![]() |
![]() Crealeth przemyś co robisz i czyń dobro
![]() zachowuj sie tak dalej (jesli jestes psychiczny ;]) Ripper wg. ciebie kazdy co nie włazi w dupe szweda i niezachowuje sie jak ty, jest idiota.. nie martw sie rozumiemy cie i mamy nadzieje że kiedys wyroślejesz ![]()
Name: Sativaa Former Names: Zjarana Marchewa Sex: female Profession: Paladin Level: 19 World: Iridia Residence: Carlin Last login: Sep 26 2007, 14:12:21 CEST Comment: name not describing person (It means in polish: burned carrot.) HAHA xD Account Status: Free Account |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Imię: Kielek Master
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() I rób tak jak mi Evuller kazał, zamiast robic PG w Tibii, zrób sobie z panienkami.
Jakbyś zobaczył co Tibia zrobiła z moją klatą to by Ci się odrazu odechciało grac ;< Dobra blablabla koniec tematu Crealetha ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2007
Imię: Fenshi
Gildia: Pink Piglets
Poziom: 118
|
![]() Nie uważacie że ten temat powinien zostać zamkniety?
Przecież wojny już nie ma...chyba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Skille: 70
|
![]() I znów będziemy czekać na jakieś wielkie BooM Wydarzenie żeby dowiedzieć się co się dzieje na naszym servie? Don't think so...
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ![]() 01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Guest
|
![]() 21:40 Sio De'Neo [52]: Statement: "09:37 Sir Haken [62]: your mother is fucking kurwa" (May 23 2007, 10:38:41 CEST in 'Main Trade Channel')
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Z ogolnych wydarzen to veremus padl od zen<imie żeńskie w dopełniaczu>. Razem ze Sio walilem Sekulado, przyszedl chealino i pol zenow, ubili avena i kazali nam placic ![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Master Alucard
|
![]() Przypominam, ze o temat o wojnie, a nie chat. Jak chcecie sobie pogadac, to w grze na prywatnym kanale. Nastepnym razem poleca warny za spam.
I am Sirius son I am the infinite space I am the most conquering One Ostatnio edytowany przez Shinjix - 26-05-2007 o 00:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Do UF:
Swoją postawą w wojnie przynosicie tylko wstyd Polakom. Było was więcej + tibiabot, czego chcieć więcej ? Ale wy wolicie wszystko spieprzyć...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
Imię: Bambik
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Rippah@
swiete slowa ; d aha mam ci cos przekazac masz sie odezwac do Phoenixa na gg :x ----- co do wojny , 1 wielka lipa , wogole niepotrzebnie ja zaczynalismy .. skoro polowie skladu odechcialo sie walczyc prawie ze na poczatku wojny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2005
Lokacja: Kraków
Imię: Anas Kiro
Gildia: ................
Poziom: 194
Poziom mag.: 9
|
![]() Do Danthorra:
Dobrze że ty przynosisz dume Polakom;] Eve sprawe mam do Ciebie jakby mnie nie było na Tibii to weź moje gadu od Rasty Ostatnio edytowany przez Anas Kiro - 26-05-2007 o 23:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() @Danth~
Ty nas nazywasz "polaczkami" tak naprawde sam jestes "polaczkiem", ktory sie boi sie walczyc i umie tylko gadac. /Metek.
![]() |
#96 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Info dla idiotów: Jedyny mój char to 10 sorc "Danthie" Danthorra sprzedałem w lipcu 2006, po hacku więc jak mam do cholery nim walczyć? X_x Ps. Gdybym tylko miał 80lv+ chara walczyłbym.
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: Rybnik
Imię: Veremus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Grupa Trzymajaca Wladze
Świat: iridia
Poziom: 47
Poziom mag.: 48
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Everanor skataktuj sie z pheonixem na gg asap |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Usunięty
|
![]() Kolejne konto do mojej kolekcji ^^
Everanor, Lorth, Kurhax catch me on gg ASAP :> Pora odkurzyć stare znajomości ![]() A wojna była przegrana na starcie, temat do zamknięcia ![]() kto jest za? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Ale po stronie Arc~
/Metek.