|
Notki |
Elysia Wydarzenia ze świata Elysia |
Pokaż wyniki sondy: Na kogo obstawiacie kto wygra war ? | |||
Wri & Hk |
![]() ![]() ![]() ![]() |
43 | 39.81% |
GiPO & CVG |
![]() ![]() ![]() ![]() |
65 | 60.19% |
Głosujących: 108. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#302 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#303 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2004
Świat: Elysia
|
![]() Cytuj:
Jeszcze tak sie nie uśmiałem jak może imię mieć średnią krajową?? :-) __________________________________________________ ____________ Most people can't see the difference with friendship and comradeship. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2004
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Lokacja: Góra
Stan: Niegrający
Imię: Zlobinski
Profesja: Sorcerer
Poziom: 20
Poziom mag.: 11
|
![]() Spemalien
May 24 2007, 23:18:27 CEST Killed at Level 158 by Tras Lowe Nie wiem tylko, czy stało się to po dołączeniu Spema do GiPO. Nie ma nic na ten temat w oficjalnych statystykach wojny. Sam Tras uzasadnia to tak: "Well, Spemalien died for playing on Aiwen Maggus and yes I have reliable sources, also for the flamers out there, no ofcourse I won't tell you where I got this info, since first im not a complete idi*t and second of all I really couldnt care less about what the community thinks about me." |
![]() |
![]() |
![]() |
#306 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2007
|
![]() Cytuj:
I wlasnie dlatego zalozylem sobie tutaj konta, pasuje tu w sam raz! ![]() @zlobinski Spemalien zabil elixanora i kogos tam jeszcze z lowe, wri go za to zabilo, ale zeby nie bylo, ze jednak chronia requiem (kilka dni wczesniej zrobili temat, ze nie maja nic z nimi wspolnego i nie chronia/odpowiadaja za nich), to powiedzieli mu, ze gra kims tam z gipo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#307 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#308 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2007
|
![]() kurwa mac dajcie mi adres baxa to mu ryj okopie...
bardzo irytuja mnie jego "madre" posty.... Film pt."Wywiad z tibiarzem" bardzo dobrze ukazuje jego sytuacje rodzinna ![]() kurwa mac ale mam jazde z tego imienia... "angelo" hahaha ty kurwa imbecylu ja bym sie powiesil na twoim miejcu ze mam takie imie i ze mam taka stara, lubi po cipsku dostac... A stwoja tara moglaby sie powiesic ze ma takiego jebnietego syna jak ty... wiesz co znaczy slowo patologia?? odchyly od normy wiec musisz sam sobie to przyznac i powtarzac w duchu-"...zyje w patologicznej rodzinie, zyje w ptologicznej rodzinie..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2007
|
![]() double post xP
jak gra gitara to jest git xDD ![]() Siema typy jestem graczem pierwszej ligi Posługuję się rapem zatem nie na migi grzeję jak słońce latem i dziewczyny w dół staniki Lecę nad Missisipi mam nawyki takie Ostatnio edytowany przez elysiaforever - 23-10-2007 o 15:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#311 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 05 2007
|
![]() Poziom wypowiedzi to tu jest masakratycznie mały
![]() Collios: Ty człowieku to sie lepiej lecz, masz niby te 18 lat ale rozumowanie to masz maxymalnie 9 latka ktory placze bo ktos mu zabawke ukradł. ![]() @topic. To jest oczywiste że wygra Gipo, ponieważ jest tam bardzo dużo wiary [; lecz czy zmniejszy sie pa na serwerze to niejestem tego calkowicie pewien ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#314 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2006
Lokacja: PL
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ladykukusia
Profesja: Elder Druid
Poziom: 102
Poziom mag.: 69
|
![]() Cytuj:
co do wygranej nie wiadomo, a co do PA to zawsze jest i bedzie jak juz wczesniej pisalam.. @dojrzalosc ludzi tutaj hum jest rozna czasem zdarza sie cos madrego napisac.. generalnie uwazam ze wyzywanie sie nie ma sensu @elysiaforever to tylko gra ![]() kazdy na tym swiecie jak gra widzial co sie dzieje.. sytuacje zmieniaja sie o 180stopni. Rok temu Jape, Arioc i Ekim byli razem dzis przeciw sobie.. to tylko gra.. mnie tez sie zaczeli czepiac bo znam kogos... od wielu roznych Polakow slyszlam, ze jak Polacy beda rzadzic bedzie gorzej niz jak jest teraz... milego weekendu, zaje fajna pogoda ![]() ![]() pozd for all ![]()
![]() |
![]() |
#315 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2006
Profesja: Knight
|
![]() Cytuj:
Ty masz jakis problem borowiku . Moja sprawaa jak się wypowiadam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() collios skonczyles gimnazjum ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#317 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() pozdro Koniec i kropka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() Kukusia ma rację, narobiliśmy tutaj zbyt dużo niepotrzebnego spamu, więc proszę, aby więcej nie robić offtopa, bo nam nasze "polaczkowe" forum zbanują.
@Topic: Wojna będzie długa [możliwe, że nawet tak ja ta na Novie i Aldorze] i pewnie przeciągnie się do moment kiedy jedna strona mocno odpuści/zacznie się wykupować, żeby bić się potem [wbije trochę lvla i zarobi]/ktoś zacznie sprzedawać guildmates.
![]() |
#319 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2006
Profesja: Knight
|
![]() @Midarth
a wy panowie teraz gdzie gracie jaki swiat cały czas aldorka czy jakis new serv? |
![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
Guest
|
![]() Dzień Dobry!
![]() Poklikamy? |
![]() |