![]() |
#121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() up:
Wiesz, ze ja na tych camperow tez sie dre..itp ![]() Kampuja tylko i czekaja na s3... heh... a jak wyjda troche dalej to gina w 10 sekund... a jak walcza juz s3 vs s1 to mysla ze sa pr0 (bo maja s3). |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
|
![]() nie prawda na s3 wciaz campia xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Kłodawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kuan Ju the Sorcerer
Profesja: Sorcerer
Świat: Pacera
Poziom: 20
Poziom mag.: 28
![]() |
![]() www.tremulous*********
No i zapraszam do klanu [DVP] xD 15 nas juz jest Feel my wrath na Linux62 me pawnzord ![]() light armor+battpack+helmet+luci i zegnam ![]()
![]() |
![]() |
#124 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
![]() |
![]() O lol.. To sa jeszcze noobki z Light Arm+ Jet Pack + Helmet + Luci ???
ROTFL A ja myslalem ze Flammer z jetpackiem to szczyt kretynstwa xD BS + Shotgun , BS + Chaingun, Light Arm +b.pack + Mass Driver FTW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik Forum
|
![]() adv basil+gas=tricki disco :E
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
|
![]() sry za dabyl post ale musza ludzie przychodzic.
Rekord gry pobity przez 13/14 latka?:> http://img441.imageshack.us/my.php?i...hot0255zg5.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Użytkownik Forum
|
![]() Odświeżam
![]() Gra jest spoko. Mój ulubiony mod to balanced. Ale szkoda, że w patchu 1.2 mają zrobić takie ułatwienia, że 90% walk to ludzie wygrają. Aktualnie robie mapkę. Screen w linku(jest duży) Mapka - Screen
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Secura
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() No, skoro odświeżony, to trzeba coś powiedziec.
Wg. mnie mody są do dupy, xael jest cholernie lamerski i tylko adv. tyrant w balanced i biokity i kamuflaże w TremX się przydają ![]() Prawda że 1.2.0 odwróci strony niezbalansowanych teamów na szale humanów, ale przynajmniej gra będzie ładniejsza i adv. goon będzie dostępny na S2 ponoc ^^ :btw. mój nick to [DVP]PLant ![]() www.pts.xt.pl wiem, że nie ładnie sie przechwalac, ale to najładniejsza strona polska o Tremie Zapraszam, gra jest naprawde warta ściągnięcia, gram w nią prawie rok i pogrywam w nią codziennie conajmniej 1 godzine xD Ostatnio edytowany przez Heliwurab - 05-04-2007 o 13:13. Powód: 2 lata to za dużo ;> |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
|
![]() moj to Sage aktualnie YK@M^ortred i lubie wkurzac planta potem dostaje muta:<.
btw dzis wygralismt 7:0 z Empire=] Gralem na nowym tjw i jest to tak. Zap mary trwa caly czas poki nie zejdziesz z zasiegu(wydaje sie ze wymiata zap) ale naprawde nie jest tak latwo utrzymac zapa z 5 sekund ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Knight Patryk - 09-04-2007 o 19:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Dzięki że odświeżyliście, zajefajna Giera
![]() PS. Jak się nazywa najsilniejszy Alien? ![]()
![]() |
![]() |
#132 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() @up
tyran? Chyba, że coś zmienili ![]() Swojego czasu jak w to grałem nieźle wymiatałem, nie było na mnie mocnych ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tyrant nie tyran.Turret nie turrent.
@Up zawsze odemnie baty dostawales ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kolejny raz odświeżam. Ostatnio dużo gram razem z kumplem.
Mój nick GallPL Jego Kharos Szkoda, że nie widzieliście obrony ludzi na s1 przed tyrkami(mapa ATCS). Obaj wzieliśmy chainguny reszta miała kase tylko na jakieś shity(las gun, shotguny itd). Z trudem udało się obronić nam baze. Efekt? została zbrojnownia (10%hp) medistation(50%), 2 spawny(100%), jeden turret(15%) i React(prawie zniszczony). Wszystko było dzisiaj.
Jarassimus- na zawsze w naszej pamięci :F Może wróciłem, może nie ![]() 272 posty Ostatnio edytowany przez Tawer Redeye - 24-05-2007 o 16:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() a mam pytanie bo kiedys tez niezle sie gralo w ta gierke czy zmienilo sie cos w niej ? jakies updaty itp ?
![]() |
#136 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Secura
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Numer to nadal 1.1.0 stand-alone, jednak jest zapowiedziana wersja 1.2.0 za coś około miecha powinno wyjść. Narazie mozna pograc w betę na paru serverach.
Szczerze mowiac to wersja 1.2 bedzie do dupy ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 12 2006
Lokacja: Nie znasz
Stan: Niegrający
|
![]() Tawer, dla ciebie Pulse jest shitem? Sorry, ale widziałem nie raz, jak na s3 ludzie zamiast brać lucyfery (albo coś innego), latali z Pulsami. I dobrze im szło. Zresztą sam nieraz mając full $ biorę właśnie Pulse'a.
Z Pulse'a jednym magazynkiem można zabić Tyranta. Trzeba tylko trafiać. Zaś na dretche, maraudery i basiliski jest to broń doskonała, bo we dwóch można zrobić taki ogień krzyżowy, że... Chociaż średnio sobie radzi z goonami, gdy te uciekają. Chociaż ciekawie wyglądała obrona ludzi na ATCS na s3. Został jeden koleś z luckiem, jeden resp i reactor. Dookoła niego tyr, dwa goony i dretche, wszystkie dość poobijane po długiej obronie. I koleś jeden potężny strzał w ziemię, zabił tyra i goony, dretche zwiały. I z radości postanowił na wiwat strzelić... trafił w resa niszcząc go i się zabijając się... Ostatnio edytowany przez Thamion - 24-05-2007 o 00:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 03 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Tharion Do'Urden
Gildia: Fatal Illusion
|
![]() Cytuj:
Own3d.... Chainguny sa do dupy lekko mówiąc. lasgun,shotgan shity? to są najlepsze bronie w tej grze (no i md) Cya. Sage...ja całego skilla straciłem(jeśli w ogóle kiedyś miałem^^)3 miechy nie grałem ;p Ostatnio edytowany przez exeros - 25-05-2007 o 13:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tia... Shotgun może i jest dobry ale musisz być blisko aliena co oznacza łatwy dead. Las gun. Nigdy nie widziałem gościa z bs i las gunem jeśli miał kase na lepszy sprzęt. Nawet na s2 po nich ani widu ani słychu..
Chaingun jest dobry na goony i mary tylko trzeba mieć BS albo kucnąć.