![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2007
Lokacja: Gorzow
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sellemon
Profesja: Royal Paladin
Świat: Selena
Poziom: 110
|
![]() jest fajnie bo lubie slonce , slonce jest fajne bo grzeje w glowe , grzeje w glowe bo jest cieplo , cieplo jest bo zbliza sie lato , lato jest fajne bo sa wakacje , wakacje sa fajne bo sa wakacjami
![]() nie wiem o co mi chodzi :/ to dlatego ze was nie rozumiem ![]() PS. jesli chodzi o wydarzenia z seleny ...szkoda ze nigdy nie pada deszcz tyle odemnie KTHXBYE ![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Niegrający
![]() ![]() |
![]() @up;
Nie nawidzę Słońca. Nie nawidzę lata. -.- Wqwia mnie jak mam do wyboru siedzenie w domu w tym skwarze przed pc lub wyjście na ten p**przony skwar >.> I owszem zgodze sie z Toba : szkoda ze nie pada deszcz ;/ @Wojna Frat~ vs. Cruo~; Fajnie bo nie wiem o co mi chodzi :| |
![]() |
![]() |
#83 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() PS dzis burza byla ale nie bylo wlasnie tylko byla obok a szkoda chociaz wsumie fajnie ale nie wiem dlaczego tez lubie misie , z misiami sie dobrze zasypia BAH omfg lol ow3ed phi lawl gl ![]() |
|
![]() |
![]() |
#84 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2007
Świat: tam i tu
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#85 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Cytuj:
Nie obrazzz sie misss world 2010 plx :S
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? |
|
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Elbląg
|
![]() Gówno nas obchodzi jaka jest pogoda.
To jest temat w którym rozmawia się o wojnie więc jeśli nie masz nic do powiedzenia - to się nie wypowiadaj. Dzis o 3 w nocy była akcja zorganizowana przez Polaków z Deesse Misericordia, a dokładniej - Laros Feleon, Master Macavelli, Ethiellant, Alucard de'Moon i Balu kiler. Ta niepozorna (w porównaniu z gildia Cruoris) piątka potrafiła zabic Warim Shan (87 rp), Joe Nocturna (51 ek) i utrzymać się pod naporem ataków większości z Cruoris. 2:0 dla Deesse Misericordia. Niestety przez takie dzbany jak Xyriela i Koti wojna nie moze byc wyrównana, gdyż sprzedają oni co tylko się da i to za darmo :/ |
![]() |
![]() |
#87 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wes czlowieku tak sie nie napinaj bo Ci zylki peknom . A wlasnie ze sie bede wypowiadal bo jajko Ci do tego moj komputer moje konto nie twoje forum nie mow mi co mam robic ^^ a co do uzycia slowa "dzban" to to nawed nie jest obrazilwe ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez sellemon - 26-05-2007 o 14:55. |
|
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bron sobie sellemonku dalej Kotiego tylko zebys sie nie zdziwil jak wpadnie do Ciebie Wrath i Dany, a Koti powie ze nic nie mogl zrobic, sry...
Juz widac ze kiedy Cruoris ma przewage zaczyna sie PA - przyklad Cedrik from Hell, i nie myslcie ze ludzie z Cruoris beda Was bronic przed PA bo oni sami beda Abusing stosowac. A Polacy w Cru nie maja w ostatecznosci jezeli chodzi o sytuacje na Selenie nic do gadania. gratuluje wyboru, Koti na pewno obroni pol servera przed Nocturnami ![]() Btw. Sellemonku Ty nie jestes obiektywny wiec nie bede z Toba rozmawiac na temt czy Koti zrobil dobrze czy nie. Wyplaciles sie z wojny zanim sie na dobre zaczela, jak szedles sie "bic" to jakims cudem nagle nie miales 100 gp na statek albo tez nie miales sdkow -.-' Tak nawiasem mowiac to chyba jestes nowym ownerem (znowu) albo zaczales sharowac bo od 102 lvl nie miales deda (obecnie 107) no no. a moze przeczytales Tutorial do Tibii? ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Pieczarmistrz - 26-05-2007 o 15:17. |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2007
|
![]() @up
Czlowieku to czy sie wyplacil czy nie to jego osobista sprawa. A co do kotiego i xyrieli to mieli racje ze dolaczyli ciekawe co ty bys zrobil jak by cie fraternity ciagle nawalalo ;o Zreszta znam macavelliego troche czasu i wiem jak on potrafi zmyslac rozne sytuacje wiec idz za nim to dojdziesz do "Prawdy" co u wielu ludzi jest przyjmowana odwrotnie. A co do tego ze Twoja "Piatka wspanialych obroncow seleny" ubila np. Warim shana to co to jest za problem ubic 87 rp jak by sie alucard postaral sam solo by go stuknol ;o Ostatnio edytowany przez Ezh - 26-05-2007 o 15:39. |
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
|
![]() Taki madry to ubij Warim Shana, zreszta w calej akcji uczestniczylo 5 osob a Warima zabil Alu i Balu. Poza tym cieciu naucz sie czytac bo nie wybijasz ponad srednia prezentowana na tym forum. Nie ocenialem gry Sellemona a jedynie przypomnialem fakty.
Heh...wspominam czasu kiedy rozpoczynala sie wojna. Wiekszosc ludzi chciala jak najbardziej pomoc Macavelliemu i Kotiemu w wojnie. Koti sie wyplacil (no ok mial prawo) i zaczela sie jechana po Macavellim bo wiekszosc poszla za kotim - bo ma wyzszy lvl. Zastanowcie sie bo ludzie chetni do pomocy 5 miesiecy temu teraz okazuja sie szmatami. Ja nie ide na slepo za macavellim, czesto sie z nim nie zgadzam, ale chlopak ma czasami racje i dobre pomysly. |
![]() |
![]() |
#91 | |
Użytkownik Forum
Świat: Selena 4ever
|
![]() Juz kiedyś byl post na forum ze Sellemon bronil mnie i Xyrieli ale jaki jest w tym sens zeby mial bronic kogos kogo niezna oO (chodzi o mnie) On jest poprostu obiektywny nie tak jak inni ktorzy nieznaja Xyrieli ani Kotiego a sluchaja co mówią inni i wyrazaja swoją opinie niemają zielonego pojęcia o czym piszą.
Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ezh, tak dla twojej wiadomości to Fraternity nie "nawalalo ciagle" Kotiego i Xyrieli. Oni dołączyli do wojny ponieważ uwierzyli, że Cruoris wygra, a po wojnie będą mogli spokojnie expić. I TO JEST GŁÓWNY POWÓD. Zresztą to ich wybór i sami narażają się na nieprzychylne komentarze ze strony innych graczy.
Dany napisał posta o wygranej wojnie. Wg mnie nie można jeszcze wszyskiego przesądząć, ale wygląda na to, że Słoweniec ma rację. W każdym razie liczę na DM i Fraternity, aby choć trochę pokrzyżowali plany Cruoris. I na koniec jedno pytanie. Alphon był w ogóle na jakimś OB ? |
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() double post
Ostatnio edytowany przez Tevah - 26-05-2007 o 16:44. |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
Świat: Selena 4ever
|
![]() Koti i Xyriela napewno niemieli 100% pewnosci ze wygra cru~~
![]() A nawet gdyby mieli taka pewnosc to dolaczyli do nich bo to ich strategia przetrwania na serwie chyba o to chodzi w tej grze, nietylko o expienie czy pkowanie ale glownie o strategie... Przetrwaja najsilniejsi xD Pozdrawiam Djinn de'Moon ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2007
Poziom: 150
Poziom mag.: 75
|
![]() Cytuj:
sam solo? :| |
|
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2007
Poziom: 150
Poziom mag.: 75
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
|
![]() 4drian-ku. Koti jakby nie mial pewnosci to by sie nie dolaczyl. Zaufaj ze walczyc nie potrafi (pokazal to beda po stronie Ultimation), wiec nie mogl sie dolaczyc kiedy wynik wojny byl 50/50.
@Tevah Z tego co sie orientuje to Alphona nie ma (tzn. nie moze uczestniczyc w akcjach because of rl), chociaz prawdopodbnie niedlugo znowu bedzie mogl byc aktywny. 4dran dalej...Niechodzi wg. Ciebie o pekowanie? Zobaczysz co sie zacznie dziać na Selenie jak Cruoris na dobre sie rozkreca. PA takie jak bylo kiedys. Jak mozna wierzyc PA ze walcza przeciw PA?:/ I nie pierdol ze obrali jakas strategie przy rekrutowaniu bo gówno wiesz a gadasz. Cruoris, po dolaczeniu Fraternity do Ultimation, rozpaczliwie poszukiwali wsparcia. Znalezli je, a w miedzy czasie my troche oslablismy. Sytuacja kolejny raz sie zmienila, ale na poczatku wojny Cruoris tez mial przewage, wiekszosc twierdzila ze nie mamy szans, a tu nagle Frat sie dolaczylo i Ci wszyscy ktorzy nam zle wrozyli zaczeli nam "kibicowac" dupy lizac i nagle jakos tak nawet uspokoila sie ta nagonka na Macavelliego. Pozniej sie dziwicie ze tibijczycy na calym swiecie uwazaja Polakow za bande pojebow. Sami na takie miano pracujecie. Zero lojalnosci, zero honoru. naprawde ciezko znalezc polaka gotowego poswiecic sie za drugiego na Selenie. a zaufajcie ze aurat w tym calym starym ultimation bylo najwiecej takich ludzi i generlanie zostali do tej pory Ci na ktorych mozna bylo liczyc i ktorzy sa lojalni i wierni swoim idealom |
![]() |
![]() |
#98 |
Guest
|
![]() @ up
Czytajac twoj post poczaółem sie jak polski żołnierz ktory ma wyjechac na misje pokojowa do iraku O.O naprawde ten honor itp xD |
![]() |
#99 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2007
Świat: tam i tu
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#100 | |