|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 05 2007
|
![]() nie grałem w tibie ponad rok i teraz chce wrócić, tylko nie wiem jakiego chara zrobić możecie mi doradzić co sie zmieniło po update'ach tak sobie myślałem ze by zrobić knighta i skillowac go do 70/70 i dopiero iść expic albo palka tylko ze nim trudno sie skilluje zanim znajdę monka,dożo kasy leci na speary itp. sorca ani druta nie chce nie lubię magicznych postaci
a wiec czekam na propozycje |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2007
Lokacja: w domu xD
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Co cie to? ^.-
Profesja: Elder Druid
|
![]() ja sie zbyt nie znam bo rok w tibie nie gram, ale polecam knighta
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2006
Lokacja: Katowice/Lędziny
Stan: Niegrający
Świat: czekam na nowy
![]() |
![]() Bierz sorca. Knightem jezeli chcesz wbić 70/70 zajmie ci +- 90-95 godzin. Sorcem za ten czas wbijesz już 30-40 lvl (to również zależy od serwera i od tego czy masz pacc czy facc). Zresztą knight jest nudny. Cały czas monotonne expienie w jednym miejscu. Później masz np. 150 lvl najlepsze eq. I co dalej? trzeba wbijac lvl bo kasa już nie potrzebna. Wtedy jestes skazany na orc Fortess do końca... A sorc? Loota nie będzie zbierał na huntach (chyba, że solo lub knight podzieli się) bo mu nie będzie potrzebny. Na 150-200lvl dobry sorc ma kuuupę kasy wiec wystarczy mu to na duuużo bp sd czyli duuużo expa a to jest potem najważniejsze. Graj sorcem.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() a jak już knight to miecze czy topory?
Edit: @up: tylko sorckiem na początku sie wolno expi Ostatnio edytowany przez Poxy - 27-05-2007 o 16:57. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2006
Lokacja: Katowice/Lędziny
Stan: Niegrający
Świat: czekam na nowy
![]() |
![]() Zdecydowanie topory. Liczy sie obrona która jest wieksza. Masz np. vamp shield (34 def.) i Fire Axe (def 16) to i tak liczy sie def shielda bo jest wiekszy. Wiec to, ze axe mają mniej defa nic nie znaczy a to, że mają najwiecej ataku znaczy najwięcej. Wybierz axe.
Owszem. Ale zauważ, że knight zanim doskiluje 70/70 to sorc wbije z 33lvl ma już WOI. Wtedy to sorc expi szybciej a grali taki sam czas ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Goldscorpion - 27-05-2007 o 17:06. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2007
Lokacja: Lubin
Imię: Izbus
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 26
Skille: 56/52
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() @ Poxy
To równiez zalezy od serwera.. Jezeli chcesz grac na nowszym serwerze, gdzie koszta przedmiotów osiagaja strasznie wygórowane ceny, to polecam mace. Jezeli na starym swiecie to swordy lub axe.. Polecam swordy ![]() Ostatnio edytowany przez Mighty_Izbus - 27-05-2007 o 17:04. |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 05 2007
|
![]() Radził bym Knighta
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kościan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Topork
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 87
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() To po h*j się odzywasz?
@topic Knight, pallek ci się szybko znudzi. Tyle że pallkiem najmniej tracisz bez PACCa.
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() z screenów widzę ze ty tez preferujesz toporki, dobrze widzę? ^^
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2007
Lokacja: w domu xD
Imię: Co cie to? ^.-
Profesja: Elder Druid
|
![]() [quote=slimaczek;1453064]To po h*j się odzywasz?
A po ch*j ty sie odzywasz?? Pozatym panie "Ślimaczek" wypowiedziałem MOJA zdanie i nie chce żeby ktoś go komentował. KPW? |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Oleszyce
Imię: XXX xD
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
Poziom: 35
Poziom mag.: 40
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Profesja: Knight
Świat: Thoria/Calmera
|
![]() @topic
Rzuc moneta. Co do wybrania Axe/Club/Sword teraz wybralbym Sworda (z powodu Avengera, ktory na np. Harmonii kosztuje ~300k) |
![]() |