![]() |
#6401 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 09 2006
Lokacja: =TureK=*=oSp=
Stan: Na Emeryturze
Imię: Marvel Lolek xD
Profesja: Knight
Gildia: Killah
Świat: Danubia
Poziom: 154
|
![]() Ej dlaczego wnikacie w sprawy foka sputnika i wogóle b-stoku,nikt z was niema racji,poco się produkować nie znając prawdy ;s.Tak wogóle są ludze i taborety ci drudzy nie mają honoru i tak bijąc się o poje..ą gre później rokuja jeszcze nie swoje chary gzz Neko :* dzięki
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#6402 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2007
Lokacja: Zabrze
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fav'yn Pall
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Revival Souls
Poziom: 137
Skille: 95/72
Poziom mag.: 22
![]() |
![]()
![]() |
#6403 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2007
Imię: Valeruis
Profesja: Paladin
Świat: Titania
Poziom: 79
Skille: 85/63
Poziom mag.: 18
|
![]() Cytuj:
18:17 Athaniel The Second [59]: mialem sen wczoraj 18:17 Athaniel The Second [59]: ze gumis na banshee polegl 18:18 Athaniel The Second [59]: bede musial go pilnowac Ostatnio edytowany przez Valeruis - 27-05-2007 o 15:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6404 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2006
Lokacja: Białystok
Imię: Gare'en
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 154
Poziom mag.: 74
|
![]() "Parkour" jest to sztuka pokonywania wszelkich przeszkód (nawet na pozór niemożliwych) za pomocą efektownych skoków lub uników, a przy tym w pełni wykorzystuje sie możliwości swojego ciała co sprawia ze jest sie zwinniejszym szybszym oraz "elastyczniejszym".
Tak to przynajmniej ja rozumiem. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6405 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Scathach de Danan
Profesja: Elite Knight
Gildia: UnderWorld
Poziom: 110
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Lohohooh tu żeś mnie rozśmieszył xD Sca na Vareeyu jak było to moje, więc nie mam pojęcia gdzie tu Twoje szczęście. xDDD I do tego nigdy nie dostawał go na dłużej niż pojedyńcze dni xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6406 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Gdańsk
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6407 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 09 2006
Imię: Amura Tao
Gildia: After Life
Świat: Fortera
Poziom: 106
|
![]() Cytuj:
No to zle rozumiesz ![]() Parkour to jak najszybsze pokonanie drogi z punktu "A" do punktu "B" w Polsce jest to w sumie niemożliwe... @Topic Gz all ssów |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6408 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 03 2007
Lokacja: Szczecin
Profesja: Master Sorcerer
Poziom mag.: xx
|
![]() @Valeruis wez ty ku..o nie zacznaj znowu klutni bo to forum sluzy do dawania ss a nie do jakis nadetych komentarzy jak ty pier...niety kretynie
ty ku..o poprostu zazdroscisz ze ku..a cos chociaz umiemy a nie siedzisz przed kapem i se konia walisz jak patrzysz na tibie btp. My sie dopiero uczymy to wiesz ... kazdy musi kiedys zaczac i blagam was jak macie dawac takie komenty jak Valeruis ![]() Valeruis wez wypi...laj z tego forum na forum titani -.- a nie jestes na danubi Ostatnio edytowany przez Flaunik - 28-05-2007 o 18:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6409 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Gdańsk
Świat: Obsidia
|
![]() Cytuj:
ty sie pierdolnij najpierw w leb... 10 ownerow i sie dziwisz ze dh zaginal...
![]() |
![]() |
#6410 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Scathach de Danan
Gildia: UnderWorld
Poziom: 110
Skille: 87/84
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6411 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
|
![]() A więc tak zacznijmy od tego, że robiłem sobie BS Questa i napatoczył się mój "kumpel" Lord Rojal, który już po raz 3 probuje mnie ubić.
Popatrzcie na skutki jego cudownego PvP i kolegi Sahara ![]() ![]() ![]() Od BS Questa do Depo w Venore w trójkę próbowali mnie ubić i nie dali rady. Latens, jednak dał mi spokój, lecz "super evul playerzy" Lord Rojal i Sahar dalej próbują mnie ubić grożąc mi całą gildią BB... najśmieszniejsze jest, że mam 46 lvl, a Rojal nasyła na mnie całe BB... nie wiem jak dla was, ale dla mnie to to jest żałosne... nie obrażając innych członków BB, którzy na razie są wporzo to Lord Rojal i Sahar to największe naabki jakich w życiu widziałem... To tyle. Dzięki dla ekipy z BS Questa z pomoc wykonania go. Pozdro Bax Crow
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6412 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 10 2006
|
![]() Z takimi komentarzami bym poczekał, bo może być to samo, co z braciszkiem - kemyr sorcerer wszystko ok, ładnie i od razu bebe wiadomo, dlaczego.
![]() up No szkoda Lord Rojal ma takie piękne PVP bijąc tylko do 20lvl w np. THAIS. ![]() May 15 2007, 13:46:33 CESTKilled at Level 28 by Marvel lolek and by Azizzy |
![]() |
![]() |
![]() |
#6413 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2006
Lokacja: Wrocław
Gildia: Apocalyptic Riders
Poziom mag.: 19
|
![]() Fibula Done !
![]() Dzielny Otul ; ** ![]() @Kafum Co do Rojala jesli ty bendziesz wporządku to i on bendzie, wydaje mi sie ze bez powodu by cie tak nie ganiał. Peace! ~urs Frebsss
![]() Ostatnio edytowany przez Seebol - 28-05-2007 o 21:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6414 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
|
![]() @Up
Niestety fakt jest taki ze hunta mam za free... było kiedyś coś takiego Rojal niby kumpel był i jak potrzebowal na anni to się przymilał, a jak ja i kumple z RL chcieliśmy pomocy na hero to niby przyszedl a potem jak wychodzil celowo nalurował nam monsterów żebyśmy wszyscy popadali. Od tego się zaczęło. Jest noobem i tyle, a Sahar bije mnie tylko dlatego ze Rojal jest walniętym h levlem.
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6416 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6417 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Tychy
Imię: Andrzej Szczelba
Gildia: Top Gun
Poziom: 83
Skille: xx/xx
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6418 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2007
Lokacja: Zabrze
Imię: Fav'yn Pall
Gildia: Revival Souls
Poziom: 137
Skille: 95/72
Poziom mag.: 22
![]() |
![]() Cytuj:
--Stary co ty gadasz , jak nie wiesz kim jest dla mnie Kemyr to nie gadaj -.-, Kemyr jest z rodziny ,ale nie jest moim bratem tylko kuzynem a to różnica(wielka). A pozatem co maja gratulacje Rassela do Kemyra i do tego , że poszedł do BB. Mając taki lvl jak on pchałbyś się do dobrej gildii. I pamiętaj : Nigdy nie oceniaj ludzi , których nieznasz... ...::: Hail Kompania Braci :::... "Z wami na wieczność"
To tylko gra, a ty traktujesz ją jakby była całym światem... Ostatnio edytowany przez Fav'yn - 29-05-2007 o 16:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6420 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Tychy
Imię: Andrzej Szczelba
Gildia: Top Gun