Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Selena

Notki

Selena Wydarzenia z Seleny.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 26-05-2007, 20:15   #101
Jackess
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2007

Świat: tam i tu
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez lekkopodsuszonatwarzyczka Pokaż post
@ up
Czytajac twoj post poczaółem sie jak polski żołnierz ktory ma wyjechac na misje pokojowa do iraku O.O naprawde ten honor itp xD
ty byś nie pojechał bo po pierszym wystrzale srał bys w majtki
Jackess jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 26-05-2007, 20:31   #102
Pieczarmistrz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Elbląg

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Selena
Domyślny

eeee...zle mnie troche zrozumieliscie, nie chodzilo mi o patriotyzm, tylko o lojalnosc wzgledem ludzi z ktorymi sie trzymasz oraz o honor a wlasciwie jego brak w momencie gdy odchodzisz.
nie mieszam w to patriotyzmu bo tak robia tylko nooby ktore do tej pory mysla ze to jest wojna polsko-szwedzka a wcale tak nie jest, druzyny sa pomieszane, gdzieniegdzie jest wiecej polakow albo szwedow. niestety musz powiedziec ze tylko nocturni i karde na poczatku (zreszta zdaz sie to do tej pory i to nie tylko im ale i nawet kotiemu - z tego co wiem polakowi) ktorzy mieszaja w smieszna wojne na selenie cale nacje wykrzykujac hasla ze polska smierdzi, ze polakow trzeba wybic... no sry ale chocby za takie cos (oni do tej pory zdania nie zmienili) jak mozna dolaczyc sie do Cru albo trzymac ich strone bedac polakiem?;/
Pieczarmistrz jest offline  
stary 26-05-2007, 20:37   #103
Jackess
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2007

Świat: tam i tu
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pieczarmistrz Pokaż post
eeee...zle mnie troche zrozumieliscie, nie chodzilo mi o patriotyzm, tylko o lojalnosc wzgledem ludzi z ktorymi sie trzymasz oraz o honor a wlasciwie jego brak w momencie gdy odchodzisz.
nie mieszam w to patriotyzmu bo tak robia tylko nooby ktore do tej pory mysla ze to jest wojna polsko-szwedzka a wcale tak nie jest, druzyny sa pomieszane, gdzieniegdzie jest wiecej polakow albo szwedow. niestety musz powiedziec ze tylko nocturni i karde na poczatku (zreszta zdaz sie to do tej pory i to nie tylko im ale i nawet kotiemu - z tego co wiem polakowi) ktorzy mieszaja w smieszna wojne na selenie cale nacje wykrzykujac hasla ze polska smierdzi, ze polakow trzeba wybic... no sry ale chocby za takie cos (oni do tej pory zdania nie zmienili) jak mozna dolaczyc sie do Cru albo trzymac ich strone bedac polakiem?;/
niestety uzyje tu tego mozecie mnie jechać bo to żydz* są
Jackess jest offline  
stary 26-05-2007, 21:44   #104
Ezh
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 05 2007

Domyślny

Ey nie udawaj takiego madrego bo wcale taki nie jestes tutaj juz jest mowa o patryiotyzmie "nacje wykrzykujac hasla ze polska smierdzi, ze polakow trzeba wybic... no sry ale chocby za takie cos (oni do tej pory zdania nie zmienili) jak mozna dolaczyc sie do Cru albo trzymac ich strone bedac polakiem?;/"
Ezh jest offline  
stary 26-05-2007, 21:47   #105
4drian
Użytkownik Forum

4drian's Avatar

Świat: Selena 4ever
Domyślny

Ja powiem tak moze i to sie niewiaze z tematem do konca to co napisze ale naprowadza na niego i pokazuje sytuacje realną....

Wyobrazcie sobie ze jestescie piłkarzami ...
Gracie w polskiej druzynie ... wygrywacie wasza druzyna odnosi sukcesy zarabiacie na tym ...
Nagle nadchodzi czas ze z nieprzewidzianych sutuacji zaczynacie przegrywac, co sie z tym wiaze dostajecie mniej kasy ...
Inna druzyna zagraniczna z panstwa ktore niedokonca jest lubiane w polsce i ono samo tez nielubi polski i polakow proponuje wam lepsze warunki, zarobek itp

I co robicie w tym momecie ... zostajecie ze swojom stara druzyna i klepiecie biede czy odchodzicie do innej druzyny ...
Kazdy by wybral 2 opcje chociaz zdanie innych by niebylo zamiłe na ten temat..

To byl przyklad ze spotru ale ta sytuacja wiaze sie w tibią. Poprostu idzie tam gdzie mu lepiej i nieliczy sie z opinia innych a wy jako dawni koledzy z jednej druzyny a przedewszystkim polacy powinniscie to zrozumiec i ruwalizowac ze soba a nie non stop na siebie wrzucac i wtracac sie w to co robia inni...

A co do PA ktore ma nastapic po wygranej CRU~~
Powiem tak, myslicie ze jak wygra FRA~~ to tego niebedzie? Myślicie ze polacy niebeda na sobie robic PA tylko na swe? Bedzie tak samo ...

No ale z 2 strony lepiej placic polakowi niz szwedom

Pozdrawiam obiektywny Djinn de'Moon
4drian jest offline  
stary 26-05-2007, 21:55   #106
Ezh
Użytkownik Forum

Domyślny

Djin wedlog mnie ty na selenie nic nieznaczysz i niepowinienes sie na ten temat wypowiadac bo jestes noobem ktory 24h/7dni w tygodniu siedzi w tym dp i tlumaczysie posiadaniem rsa.
Ezh jest offline  
stary 26-05-2007, 22:06   #107
Grypek
Użytkownik Forum

Grypek's Avatar

Data dołączenia: 28 12 2006
Lokacja: Wrocław

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Gildia: Nazgul
Poziom mag.: 16
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez 4drian Pokaż post
Ja powiem tak moze i to sie niewiaze z tematem do konca to co napisze ale naprowadza na niego i pokazuje sytuacje realną....

Wyobrazcie sobie ze jestescie piłkarzami ...
Gracie w polskiej druzynie ... wygrywacie wasza druzyna odnosi sukcesy zarabiacie na tym ...
Nagle nadchodzi czas ze z nieprzewidzianych sutuacji zaczynacie przegrywac, co sie z tym wiaze dostajecie mniej kasy ...
Inna druzyna zagraniczna z panstwa ktore niedokonca jest lubiane w polsce i ono samo tez nielubi polski i polakow proponuje wam lepsze warunki, zarobek itp

I co robicie w tym momecie ... zostajecie ze swojom stara druzyna i klepiecie biede czy odchodzicie do innej druzyny ...
Kazdy by wybral 2 opcje chociaz zdanie innych by niebylo zamiłe na ten temat..

To byl przyklad ze spotru ale ta sytuacja wiaze sie w tibią. Poprostu idzie tam gdzie mu lepiej i nieliczy sie z opinia innych a wy jako dawni koledzy z jednej druzyny a przedewszystkim polacy powinniscie to zrozumiec i ruwalizowac ze soba a nie non stop na siebie wrzucac i wtracac sie w to co robia inni...

A co do PA ktore ma nastapic po wygranej CRU~~
Powiem tak, myslicie ze jak wygra FRA~~ to tego niebedzie? Myślicie ze polacy niebeda na sobie robic PA tylko na swe? Bedzie tak samo ...

No ale z 2 strony lepiej placic polakowi niz szwedom

Pozdrawiam obiektywny Djinn de'Moon
Po 1) Niektórzy przechodzą do zagranicznych drużyn w poszukiwaniu respektu lub z zamiarem walki o wyższe trofea (LM) bo w Polsce co? Nawet w intertoto sobie nie radzą ;d

Po 2) Czasami jednak transfer nie wychodzi na dobre np. Matusiak

Po 3) PA jest częścią gry. jeśli sie komuś nie podoba są NoN-PvP światy.

Po 4) Co do rywalizacji. Właśnie wojna jest rywalizacją
Grypek jest offline  
stary 26-05-2007, 22:50   #108
Pieczarmistrz
Użytkownik Forum

Domyślny

@Ezh...ale Ty jestes malo kumaty, no kurwa jak mam mowic o patriotyzmie nie mowiac o nim. napisalem WCZESNIEJ NIE MOWILEM NIC O PATRIOTYZMIE tzn. ze WCZESNIEJ a nie w tym poscie. czytanie ze zrozumieniem, rozumiem ze matury nie miales i jeszcze nie za bardzo ogarniasz o co kryje sie pod tym haslem :/

4drain. porownanie z pilka jest dobre. masz racje. tyle ze ta zagraniczna druzyna nie bedzie nam co sezon w polskiej lidze przeszkadzac w zdobyciu mistrzostwa, czyz nie?

co do PA, no sry kiedys bylem abusowany przez Alfisa, dopoki sie z nim nie poznalem, a jak sie z nim poznalem, pomyslisz ze przez wojne ze bylismy po jednej stronie, no nie do konca, poprostu zaczelo sie od tego ze sie w*****alem ze lata za mna i bije mnie, i tak gadalem z nim i w koncu zostawil mnie w spokoju. tak poprostu powiedzial ze jestem w porzadku a nie tak jak inni Polacy na moim lvl (moje poczatki na Selenie wiec okolo 30 lvl). Wszystko co robisz i co zwiazne z Toba zalezy tylko od "Ciebie", to "Ty" musisz umiec sie w zyciu ustawic i umiec walczyc o swoje a nie liczyc na innych.

grypek zgadzam sie z nim fajnie wszystko wyjasnil, krotko i na temat, ja jakos nie umiem krotko ^^
stary 26-05-2007, 23:16   #109
4drian
Użytkownik Forum

4drian's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ezh Pokaż post
Djin wedlog mnie ty na selenie nic nieznaczysz i niepowinienes sie na ten temat wypowiadac bo jestes noobem ktory 24h/7dni w tygodniu siedzi w tym dp i tlumaczysie posiadaniem rsa.
Hehe, dla Twojej informacji niemam juz rsa A w depo siedze tylko czasami zeby porozmawiac ze znajonymi w Tibi raczej niechodzi o samo expienie. Gdzy mialem rsa to siedzialem w depo bo co mailem robic?? No chyba ze pkowalem XD

A co do wojny to mam prawo do tego zeby sie wypowiadac i bede to robil bo gram na tym serwie, i nikt niemoze mi tego zabronic takie zycie nie mój problem a jak neichcesz czytac to poprostu omijaj moje posty i tyle

Hmm... moze i nic nieznacze, czyzby tylko dlatego ze mam 20 lvl ;>
4drian jest offline  
stary 26-05-2007, 23:23   #110
4drian
Użytkownik Forum

4drian's Avatar

Domyślny

Tyklo pilka nozna mi przyszla na mysl zeby podac jakis przyklad

Co do PA to ja jestem tego samego zdanie ze sa swiaty non pvp i nikt nikomu niekarze grac akurat na seleniechociaz niejest zafajknie pasc tego ofiara

A co do stwierdzenia ze wojna jest rywalizacja to wlasnie dokladnie o to mi chodzilo zeby rywalizowac tylko w wojnie a niepozaniom.
W wojnie byc najgorszymi wrogami a po bitwie isc razem na piwko

Ostatnio edytowany przez 4drian - 26-05-2007 o 23:24. Powód: Sry ze nie edytowalem tamtego postu ale mi wylecialo z glowy :P
4drian jest offline  
stary 27-05-2007, 04:26   #111
Pafel
Użytkownik forum

Domyślny

Co do wojny to :
Qxzu (41ms) doloczyl do fraternity.
Dany Karde:
May 27 2007, 01:50:06 CEST Killed at Level 125 by Qxzu
Qxzu:
May 27 2007, 01:56:08 CEST Killed at Level 42 by Uber Nooper
and by Schnapie

ciekawe tylko czemu macavelli nie wpisuje w soim temacie na forum tibia.com dedow czlonkow fraternity i Deesse Misericordia
Pafel jest offline  
stary 27-05-2007, 10:10   #112
Xyriela
Użytkownik Forum

Xyriela's Avatar

Data dołączenia: 01 12 2006
Lokacja: 1337

Stan: Początkujący
Imię: Xyriela
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Cruroris
Poziom: 111
Skille: 0,1 pvp
Poziom mag.: 68
Domyślny

Bo jest chory na umyśle? ?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Channel saved at Mon Sep 03 00:36:44 2007
00:12 Master Macavelli [108]: chcesz to mozesz zaplacic 300k
00:12 Master Macavelli [108]: i dolaczyc do nas
00:13 Master Macavelli [108]: z tym, ze dajesz nam passy

Dżaper rox
Xyriela jest offline  
stary 27-05-2007, 11:29   #113
MalleL1990
Użytkownik Forum

MalleL1990's Avatar

Data dołączenia: 12 02 2007

Domyślny

@UP

Ja bym pierw spojrzal w lustro, a potem pisał głupoty

~

@4DRIAN

A gdzie buzi dla Xyrielki naszej kochanej! (*lick* *lick* plax?)

Ostatnio edytowany przez MalleL1990 - 27-05-2007 o 11:33.
MalleL1990 jest offline  
stary 27-05-2007, 12:50   #114
Marczio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack

Stan: Usunięty
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
Marczio ma numer GG 1065481
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MalleL1990 Pokaż post
@UP
@4DRIAN

A gdzie buzi dla Xyrielki naszej kochanej! (*lick* *lick* plax?)
Nudne. Przerabialismy to ponad tydzien temu wiec nie jestes na czasie :S

Macavellemu poprzestawialo sie kilka rzeczy, chodzi o to, ze wydaje mu sie ze jest nie wiadomo kim w tej wojnie, natomiast on swiadomie jeszcze dolewa oliwy do ognia takim zachowaniem i doskonale wie jakie sa tego skutki.
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one?
Marczio jest offline  
stary 27-05-2007, 15:28   #115
lekkopodsuszonatwarzyczka
Guest

Domyślny

:O dzis Kyo sisusa i golle wracaja do gry tzn banny im sie koncza miejmy nadzieje ze znowu zacznie byc ciekawie w tej niezbyt intensywnej wojnie

stary 27-05-2007, 15:41   #116
Ezh
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pieczarmistrz Pokaż post
@Ezh...ale Ty jestes malo kumaty, no kurwa jak mam mowic o patriotyzmie nie mowiac o nim. napisalem WCZESNIEJ NIE MOWILEM NIC O PATRIOTYZMIE tzn. ze WCZESNIEJ a nie w tym poscie. czytanie ze zrozumieniem, rozumiem ze matury nie miales i jeszcze nie za bardzo ogarniasz o co kryje sie pod tym haslem :/

4drain. porownanie z pilka jest dobre. masz racje. tyle ze ta zagraniczna druzyna nie bedzie nam co sezon w polskiej lidze przeszkadzac w zdobyciu mistrzostwa, czyz nie?

co do PA, no sry kiedys bylem abusowany przez Alfisa, dopoki sie z nim nie poznalem, a jak sie z nim poznalem, pomyslisz ze przez wojne ze bylismy po jednej stronie, no nie do konca, poprostu zaczelo sie od tego ze sie w*****alem ze lata za mna i bije mnie, i tak gadalem z nim i w koncu zostawil mnie w spokoju. tak poprostu powiedzial ze jestem w porzadku a nie tak jak inni Polacy na moim lvl (moje poczatki na Selenie wiec okolo 30 lvl). Wszystko co robisz i co zwiazne z Toba zalezy tylko od "Ciebie", to "Ty" musisz umiec sie w zyciu ustawic i umiec walczyc o swoje a nie liczyc na innych.

grypek zgadzam sie z nim fajnie wszystko wyjasnil, krotko i na temat, ja jakos nie umiem krotko ^^
;o Sam sie gubisz w tym co mowisz
Zanim napiszesz 1 zdanie przeczytaj to co napisales up Dobra rada przyjaciela
Ezh jest offline  
stary 27-05-2007, 15:43   #117
Ezh
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez 4drian Pokaż post
Tyklo pilka nozna mi przyszla na mysl zeby podac jakis przyklad

Co do PA to ja jestem tego samego zdanie ze sa swiaty non pvp i nikt nikomu niekarze grac akurat na seleniechociaz niejest zafajknie pasc tego ofiara

A co do stwierdzenia ze wojna jest rywalizacja to wlasnie dokladnie o to mi chodzilo zeby rywalizowac tylko w wojnie a niepozaniom.
W wojnie byc najgorszymi wrogami a po bitwie isc razem na piwko
A co do ciebie to wez idz na wojne bo udajesz takiego madrego -.-
Kiedy wyjdziesz z dp wogole bo co przechodze to ciebie widze, ty wogole wiesz co to jest zdobywanie punktow doswiadczenia??;d
Ezh jest offline  
stary 27-05-2007, 17:26   #118
behi
Użytkownik Forum

behi's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast

Imię: BURNIASTY
Poziom: 102
behi ma numer GG Parampampam
Domyślny

"niepozaniom" - przebiłeś wszystko tym słowotwórstwem.

Postaw się ludziom notorycznie puszczającym smuty i kwasy! Powiedz BURN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
behi jest offline  
stary 27-05-2007, 18:33   #119
Pieczarmistrz
Użytkownik Forum

Domyślny

@Ezh...nie jestesmy przyjaciolmi, wiec nie udzielaj mi "przyjacielskich" rad. pojecia nie mam gdzie powstala sprzecznosc w moich wywodach wiec mozesz mowic jasniej?
btw...te pierdolenie moglo byc spowodowane tym ze caly piatek i sobote zakuwalem z prawa rzymskiego - Wł. Rozwadowski "Prawo Rzymskie (...)" - polecam do poduszki :/

"niepozaniom" : )
stary 27-05-2007, 19:52   #120
4drian
Użytkownik Forum

4drian's Avatar

LOL

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ezh Pokaż post
A co do ciebie to wez idz na wojne bo udajesz takiego madrego -.-
Kiedy wyjdziesz z dp wogole bo co przechodze to ciebie widze, ty wogole wiesz co to jest zdobywanie punktow doswiadczenia??;d
Jesli chodzi o moje expienie to expie codziennie i codziennie wbijam nowy lvl bez pacca to niejest takie proste z tego powodu ze expowiska sa zapelnione i mozna tam spdkac wielu PK xD ja wczoraj spodkalem i musialem odrobic 60% lvl mialbym juz 22

Co do mojego udzialu w wojnie LOOOL ...
Po 1) niemam pacca a wiekszosc bitw jest na wyspach
Po 2) jak by ktos niezauwazyl to mam az 21 lvl xD padam po 1 hicie z sd

@Xyriela
Wielkie buziaki dla Ciebie :* xD

AhA CO DO MOJEJ WIZJI SLOWA TO PISALEM POSTA SZYBKO I WIDOCZNIE SIE MACHLEM Z GORY PRZEPRASZAM ZA WSZYSTKIE BLEDY

Ostatnio edytowany przez 4drian - 27-05-2007 o 19:55. Powód: buhahahah
4drian jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania