|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam!
Chciałbym się zapytać czy to prawda ze gdy palladyn biegnie lub goni swoją ofiare to atakuje żadziej bo ostatnio zauważyłem że gdy biegłem i atakowałem potwora to atakowałem mniej więcej co 5 sek a knightem normalnie ![]() Więc czy palladyn wbiegu atakuje wolniej czy nie??; ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mag Eragon
Profesja: Sorcerer
Świat: Empera
Poziom: 28
Skille: 16/23
Poziom mag.: 33
![]() |
![]() Tak, chyba, że będziesz co jakiś czas sie zatrzymywał
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 262
Poziom mag.: 28
|
![]() Tak , wystrzeliwujesz wtedy bolta co 2 ture , czyli 4 sek. natomiast jeśli biegniesz i się zatrzymujesz to hity wpadają normalnie.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Czyli jak myślicie grać pallem czy knightem
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: woah berry jerry
Profesja: Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 31
Skille: 62/41
Poziom mag.: 10
|
![]() sorkiem na pacc lub drutem na facc
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2006
Lokacja: Darashia
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Kings of Apocalypse
Świat: Celesta
Poziom: 27+
Skille: 15/22
Poziom mag.: 26
![]() |
![]() ON SIE PYTA KNIGHTEM CZY PALLEM!!
wiesz, czytanie ze srozumieniem nie jest twoja najlepsza strona. aaa co do pytania to jesli chcesz grac do h-lvla to biez pallka.
![]() |
#7 |
Zbanowany
|
![]() Graj kim wolisz i nie sugeruj się odpowiedziami innych. Czy to takie trudne i trzeba zakładać miliony tematów? Dla jednych lepszy jest palek dla drugich No Vocation ludzie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() No ale pallem sie trudno treni i jest kosztowny a knightem sie trudno treni i jest mniej kosztowny chodzi mnie oto czym by sie lepiej grało a byście mi mogli pokazać albo znaleśc poradnik jak palem zorbić skille gdzie jak jak miec kas ena bolty/arrowsy itd plxxxx!!!
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
Wg. twojego zaj***ego porównania to: Pal trudny trejn drogi Knight trudny trejn tani Więc jak masz takie proste i mocne argumenty to bierz knighta i opuść te forum... Niby jest po to, żeby pomagać, no ale ILEŻ MOŻNA?
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Hity pallka zależą wiadomo od Skillowania tak samo jak i u knighta im większe skille tym większy HIT
![]() Na skillach 60/40 (chyba) z blokerem lub nie mozna chyba już iść na draga z uhami ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |