![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2006
Lokacja: Warschau
![]() |
![]() Średnie te prace ale przyjemne dla oka, oprócz tego robota i pierwszego smoka, te są dziwne. Te dwa nowsze smoki sa już niczego sobie, tylko ten drugi ma skrzydła chyba tylko dla picu, nie ma możliwości żeby je rozłożył. Ale ten ostatni smok najlepszy, rysuj dalej.
|
![]() |
#22 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Ten ostatni smoczek średniawy jakoś... mogłeś dać z siebie więcej...A może rozwiniesz tą ciekawą myśl?... na przykład dodając uzasadnienie...
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
#Wieszok: Nie radzę wdalać się z nim w dalszą polemikę, bo on, to wiesz, "wyższa klasa robotnicza". #Topic: Bazgrol dalej, coś z tego będzie :-).
9% ludzkości ma gen głupoty, dobrze, że należę do pozostałych 71%. Bądź uroczy dla swoich wrogów - nic ich bardziej nie złości. - Carl Orff Dzień, w którym się nie śmiałeś, jest dniem straconym. - Phil Bosmans Ostatnio edytowany przez Zupka_Chinska - 21-05-2007 o 18:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Kapłan Preclanski
|
![]() * Michoss zatyka Wikipedyście usta nadgryzionym bananem
Zamknij się. Prace cacy, Robot mi się podoba, smoki też, tylko pierwszy faktycznie trochę kozłokształtny. Rysuj rysuj.
![]() |
![]() |
#25 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 05 2007
Lokacja: In a black grave...
Profesja: Rookstayer
![]() ![]() |
![]() * Heidar odrzyna łeb Wielkim Rozpierdzielatorem +20 jakiemuś tam trollowi. Wszędzie dookoła leje się posoka, mag bojowy stoi uśmiechnięty z powodu usunięcia kolejnego szkodnika
Skomentuj to. Ostatnio edytowany przez Heidar - 21-05-2007 o 21:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Topic Coraz gorzej moim skromnym zdaniem... Do tego do MTA chcesz iść... Powinieneś ćwiczyć. Dużo ćwiczyć. ;[ Och, ach! |\_;[ Spyerdalay? )) \\
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() Nie no smok jest wypasik
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2005
|
![]() Fajnie że rysując smoki poszukujesz inspiracji w innych, realnych zwierzakach, tak trzymać. Jeśli chodzi o samą technike to czeka Cie sporo pracy jeszcze
![]() ![]() pozdr
![]() |
#29 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 05 2007
|
![]() Cytuj:
Chyba kończe z rysowaniem ze względu na fakt ,iż więkoszść osób twierdzi że nienadaję się do rysowania. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() Nawet tak nie mysl, dopiero zaczales i juz chcesz konczyc ? Do kazdej pracy potrzebny jest trening, nawet przy kopaniu lopata po pewnym czasie zauwzasz, ze mozesz zrobic to samo przy mniejszym nakladzie pracy, a z identyczna skutecznoscia ;P Cwicz i pobij tych, ktorzy mowia, ze sie nie nadajesz ;]
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: Tarnów, Bochnia, Limanowa, Stary Sącz, Dębica - róznie
|
![]() Negatywy powinny być tylko motywacją do dalszego tworzenia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Forgotten Land
|
![]() Ludzie - nie badzcie tacy slabi psychicznie... Nie satysfakcjonuja Cie komentarze, sprawiaja, ze masz ochote przestac, to rysuj dla siebie. Mnie zawsze motywuje i denerwuje, gdy widze, ze ktos rysuje ladniej ode mnie i dalej robi postepy, a ja utknalem w miejscu i nie mam czasu na ta piekna sztuke.
Co do prac - przedostatni smoczek mi sie podoba. Sprobuj narysowac je inaczej jak tylko z profilu. Nawet dodawaj do nich tlo i inne bajery ^^ Jak sie wyszkolisz dobrze, to sobie jebniesz takiego na scianie i wszyscy beda Ci zazdroscic xD Cwicz dalej i posiedz troszke dluzej przy prackach - popracuj nad rzeczami, ktore Ci slabo wychodza i za jakis czas pokaz, jakie postepy uczyniles.
![]() Pieśń II: Honor Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci, Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę, Bo wstydem jest nie szanować Tego co dla innych święte. Słabością jest duma, jeśli Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana. Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty, Który czuje, a los dla niego jedyny... |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Praszka
Profesja: Elder Druid
Świat: Calmera
![]() |
![]() coraz lepiej wg mnie :} trzymaj tak dalej
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]() ninja
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
|
![]() Pierwsza grafika jaką zrobiłem w photshopie : )
![]() Jeżeli ktos mi zarzuci że nie moja to moge dać sketch i kilka warstw pokazać ![]() mam psd (już raz mi to zarzucono) 3h ;/ niedopracowana po 2 h nie miałem dużo cierpliowści : ) @down tableto ale wcześniej nie mazałem ;d więc wprawiony nie jestem myszką to by mi zajęło 2 lata ; d Ostatnio edytowany przez Ratafi - 31-08-2007 o 20:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Giżycko
Wpisy bloga: 1
Imię: Matekaratek
Świat: Broa
|
![]() Ładne, podoba mi się, ale matiiii zawsze musi znaleść błąd, tak więc trzonek mogłeś zrobić chudszym pędzlem.
![]() tablet vs. myszka? @up Tylko grubosc zmien pedzle w trzonie, bo ten jest lipny. ![]()
a kto nie jest z nami w klubie - niech go piorun trzaśnie. Oby nasze wszystkie prace były najpiekniejsze inni przecież się nie znają - to jest najważniejsze. Niechaj nasze forum nigdy sie nie skończy a kto źle o nas napisze, szybko go wykończym... Ostatnio edytowany przez matiiii - 31-08-2007 o 20:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: 30cm od Monitora
Imię: Zaforin Dret
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Zomo
Świat: Refugia
Poziom: 32
Skille: 66/33
Poziom mag.: 13
|
![]() Cytuj:
Watch and learn vol.3 - o tym już nie wspomniałeś ;d a .psd dorzucali do linka z filmem ![]() |
|
![]() |
![]() |