|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 05 2007
Lokacja: WhiteStok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Knight Xerro
Świat: Elysia
![]() |
![]() A więc
Szukam ludzi do rodziny Xerro. Musisz miec nick np : Marek Xerro, Ziutek Xerro, Demon Xerro, To będzie rodzina do expienia, ale jak ktoś ruszy kogoś z nas lub nam coś "odwali" xD to i my zaczniemy pkować ^.-. Wszystko dobrze tylko jest jeden problem ![]() Nie mam pacca i nie mam zamiaru kupić (w najbliższym czasie) ![]() Świat Elysia PvP. Msg tylko w grze ! Knight Xerro . See You in Tibia ! aa, i zapomniałem dodać, że będziemy raczej w mieście Kazordoon, lecz można zmienić ;p Ostatnio edytowany przez MKenjiSxD - 29-05-2007 o 14:45. Powód: Miasto |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to możesz mieć już pierwszego członka
![]() Co do PACCA to tu będzie problem, bo ja na 70% nie kupię ;/ <ale zostało 30%> Ale chyba wystarczy to "nazwisko" @edit: [CHAR]Ovidius Xerro[/CHAR] @edit2: Może by jakieś forum się przydało ;p Tak swoją drogą to jak ktoś zaczyna to mamy dwa sety(prawie najlepsze na rooku) jeden jest lepszy,drugi gorszy (ale lepszy na razie używany) @edit3: Dlaczego nikt się nie dołącza ![]()
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 03-06-2007 o 15:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 05 2007
Lokacja: WhiteStok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Knight Xerro
Świat: Elysia
![]() |
![]() Cytuj:
lub napisz na gg (jeżeli masz), 8756560 ;D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Odświeżam temat, ponieważ wydaje mi się że upada, a nikt do nas nie dochodzi
![]() Może fakt że macie dobry start (czyt.EQ najlepsze na rooku, więc szybko da się go przejść) Was zachęci ![]() P.S.: Dzisiaj mnie jakiś 18 druid bił...niestety noob z niego i go zjechałem do red hp i zwiał ![]()
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 04-06-2007 o 16:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
|
![]() Zarandiel Xerro...
Mam nadzieję, że nie będzie pośród nas noobów. Mam PACC'a ![]() |