![]() |
#2821 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2822 |
Użytkownik Forum
|
![]() GZ Questa ... Szkoda tylko dwóch dedów
![]()
Ostatnio edytowany przez Yrelius - 30-05-2007 o 17:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2823 |
Użytkownik Forum
|
![]() sorka ale czekalismy dlugo ja potomek i smyk czekalismy 5 h na wszystkich
a ciebie poprostu nie bylo bardzo dlugo po2 ja sie nie przyczyniam do tego co robili na calym quescie bo mie tam nie bylo ja bylem tylko na final room ale up popieram ze ekipa byla boska 1,5 h meczyli sie zeby wejsc za magic wale pozniej gdzies sie porozbiegali a pozniej poszlem im pomuc w banshee quen i ona ich teleportla a mnie zostawili !!! musialem dac loga obok final roomu dopiero na drugi dzien przyszli po mnie z kilofem ( bo podrodze kilof potrzebny ) ale ogulnie dzieki za questa a w final room knighci bali sie bloczyc bo stali razem ze shoterami na shodach i nie walili prawie wogle wiec tak samo jak by nic nie zrobili tylko sie uhali ![]() razem na quest Padly 2 osoby jeden na banshee i jeden na warlockach jedna osoba nie dokonczyla i musiala dac loga jedna osoba nie zaliczyla jednej z sal wiec wrucil do miasta a jedna osoba spoznila sie na final room reszta przeszla Ostatnio edytowany przez Albertus - 28-05-2007 o 23:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2824 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hehe Sorka Even ale musialem to napisac bo nie mogłem wyrobic z twojego podpisu , zajefajny ;D pzdro for "dzieci neo " ;]
Co do banshee to ladnie wyście sie namęczyli, ja z despem i sekiem wykonywalem i ładnie szło ,wykonywalismy troche krócej niz wy i calego w 1 dzien ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2825 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Lord-Mutikax:
Gz Anni i DHQ na 31 lvlu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Albertus ... gdzie twoja ortografia?? ![]() Poszliście na Final Room mimo że trzy osoby chciały robić o 21 (w ty i ja)... wytłumaczysz mi czemu nagła zmiana planów?? Pozdro ... oby tak dalej !!... n/c |
![]() |
![]() |
![]() |
#2826 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2007
Stan: Usunięty
Imię: Potomek smoka/Potomus
Profesja: Sorcerer
Gildia: vx team
Świat: Luminera/Titani
Poziom: 100
Poziom mag.: 17
|
![]() a propo's questu
dla tych co mówią że run nie wzielismy: licze waste 7 bp manasów 7,7k 1,5 bp sd 9k bp explo 4k bp gfb 2,5k bp hmm 1,5k 1,5k bolcow 4k no i 1,5bp uh co dalem blokerom aby nie padli 4k razem=32,7k radośc z ukonczenia questu: bezcenne ![]() i nie mówcie mi że oszczedzalem bo mnie krew zalewa a tu lev który wbilem na ghoulach czekając ze smykiem i moonem na ekipe, pozdro dla was ![]() Ostatnio edytowany przez potomus - 29-05-2007 o 10:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2827 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Nowa Ruda
Świat: Luminera
![]() |
![]()
![]() |
#2828 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2006
Lokacja: Siedlce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Don Mokate
Gildia: Mystic Warriors
Poziom: 104
Poziom mag.: 67
|
![]() zna ktos loot z orsza?? czy na prawde tylko gs czy to oficjalna wersja??
![]() ale albertus ty za to u nas na banshee sie popisywales;] @down na TibiCams masz filmik, krecil Zcap Ostatnio edytowany przez Don^Mokate - 29-05-2007 o 18:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2829 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2830 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Poziom: 65
Skille: 82/42
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2831 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2007
Lokacja: Elbląg :)
|
![]() co do orshaa to jest filmik w tibia cam
![]() http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/25236 co do filmiku to mozna spokojnie przewinac do 40 minuty bo wtedy dopiero zaczyna sie akcja, ale i tak dla mnie lipny filmik :/ Ostatnio edytowany przez Safi - 29-05-2007 o 19:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2832 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Poziom: 65
Skille: 82/42
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2833 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2006
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 24
|
![]() @Albertus
Moon lepiej nic nie mów o banshee quest bo nie chcę sobie przypominać twoich wyczynów jak byłeś z nami. Co do blokera to mu się nie dziwie że nie chciał uhów marnować ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2834 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2835 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ yerelius
ja nie wiedzialem o kturej godzinie bylem bardzo w*****ony jak mnie zostawiliscie samego na banshee quen i ona wam tp dala i sie all wylogowaliscie zamiast po mnie wrucic wiec nie wiem jak sie umawialiscie tylko klnelem na prv chacie na drugi dzien all sie zebralismy i czekalismy na ciebie ( okolo 1,5 h przed twoim przyjsciem ) ale ludzie zaczeli wariowac nie bede mowil nickow jeden poszedl se expic drugi poszedl se gdzies na dwur a dal kompa bratu zeby se na harmoni pogral ( pul questa wypelnil mu brat ![]() i mielismy pojsc do banshee quen i tam bloknac respa a jeden mial zostac i czekac no ale juz sie niecierpliwil to po niego wrucilo kilku i jakos tak poszlismy sorka wielka ale kilku niewypelnilo wiec napewno znajdziesz ekipe i masz dobze bo idziesz tylko na final tak jak ja teraz ![]() @ ludek uwierz mi ze to co ja robilem to nic w porownaniu z nimi zapytaj smyka to cie poplaczesz ze smiechu jak to brali po 10 sd ja chociarz mialem duzo sd ![]() @ don mokate przyznam troche znoobilem jak z wami bylem ale to co bylo teraz to byl poprostu zal powiem ci kilka zeczy o kturych mi smyk mowil na wrl ropneli wrl zagonili go konta i smyku chcial zobaczyc cos i nie walil i wrl stal se z 10 sek na zielonym bo nikt nie stukal ! wtedy smyk zaczol stukac ogulnie smyk dostawal za wrl po 2-3,5 k expa w tej komnacie gdzie kase trzeba klasc to wszyscy sie wpierdolili przed siebie bylo mase zeczy ja znoobilem ale to to byl szczyt wszystkiego ( kilka osob dobze sie spisywalo ) @ orsh gratuluje zabicia i bardzo sie ciesze ze ktos mishie trapna ![]() Ostatnio edytowany przez Albertus - 30-05-2007 o 12:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2836 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2007
Imię: Cret'cik
Świat: Nebula
Poziom: 77
Skille: 94/82
Poziom mag.: 18
|
![]() Koncze z Luminera
![]() 3 kicki w 5 dni i siema jak ktos chce kupic chara to pisac lub dzwonic 508366349... Cena do negocjacji ![]() [CHAR]Despair Embodied[/CHAR] |
![]() |
![]() |
![]() |
#2837 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 05 2007
|
![]() Powiem jedno najs ss^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2838 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Hell
Imię: Rushofa
Gildia: flying pigs
Świat: Pacera Rox
Poziom: 240
Skille: 101/79
Poziom mag.: 27
![]() |
![]() odzyskalem swojego knighta
![]() ![]() ![]() ![]() @albertus srry ze wziolem se poczatek twojego nicku ![]() ![]() ![]()
http://forum.tibia.pl/showthread.php...86#post2650786 Ostatnio edytowany przez Zabic - 30-05-2007 o 14:25. Powód: bo łazienka byla nie czynna:D |
![]() |
![]() |
![]() |
#2839 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2840 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Desp
Nieee...Zostan! ![]() ![]() @ Even Jezeli nie zmienisz tego podpisu to pewnego pieknego dnia umre ze smichu kolejny raz patrzac na niego ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |