![]() |
#2381 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() No właśnie. A mi jest wstyd, że wśród nas są takie męskie, szowinistyczne świnie.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2382 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Nie stereotypy, zdaje sobie sprawe z tego jak powstal ruch skinheads i z tego, ze nie kazdy skin jest rasista. Zwrocilem tylko uwage na biale sznurowki, ktore u skinheadow czesto symbolizuja poglady rasistowskie...
![]() |
#2383 |
Blondynka
|
![]() Ale ja nie czuje sie urazona. Jak sam napisal, jego wypowiedz nie miala ani nikogo mnie obrazic ani pokazac "wyzszosci mezczyzn". Poza tym, z tego co wiem, on wcale szowinista nie jest ;). Ma odmienne podejscie niz wiekszosc, lecz szczerze mowiac bardzo mi sie to podoba.
![]() |
![]() |
#2384 |
Zbanowany
|
![]() Ta rozmowa zaczyna mi przypominać "wielkich, sprawiedliwych, młodych Amerykanów, którzy są wielkimi wrogami rasizmu i układają swoje wypowiedzi godzinami, tak żeby tylko nie urazić czarnych, a jak tylko ktoś powie coś nie tak to całe społeczeństwo się od nich odwraca". Jak będziecie tacy delikatni to Was zjedzą w RL'u.
@down, Wczoraj wyszedłem ze szpitala i mam nogę w kawałkach. Jak się dobrze nie zrobi to koniec z Z1A = koniec studiów, a przynajmniej tego kierunku. Korzystając z tego, że już rozpocząłem temat; dzięki wszystkim za życzenia śmierci/kalectwa, zarówno te w temacie o wypadku, jak i te z PW. Jestem iście wzruszony, na pewno dzięki temu szybciej wyzdrowieję ![]() Ostatnio edytowany przez Korektor - 26-05-2007 o 13:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2386 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Ale lipa, nie?
![]() @Korektor : no coz, raczej nikt powaznie nie podszedl do twojego wypadku po waszej (tj. Oxego i twojej) serii "zartow forumowych" ![]()
![]() |
#2387 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() To ściema była, korek wkręt robił, a wy łykacie wszystko
![]() Nie wiem jak wytrzymał w ukryciu tyle dni bez forum ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2389 |
Krzyżak
|
![]() Raul, wyjaśniłem to łopatologicznie wręcz, a Ty nadal tego nie rozumiesz? A butki już się nauczyliśmy wiązać? ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2391 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2392 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2394 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Dark Zone
Świat: Nebula
|
![]() Korek jaki bulwers ; | hahahaha ja iwem ze to sciema od zaufanego zrodla \m/ coz za intryganci
;s
"GDYBYS BYL, CHOC W POLOWIE CZLOWIEKIEM JAK LUDZIE, KTORYMI GARDZISZ TEN SWIAT BYLBY LEPSZYM MIEJSCEM!" Wlochaty "Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy." Marta Wawrzyn/ pardon.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#2395 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Giżycko
Wpisy bloga: 1
Imię: Matekaratek
Świat: Broa
|
![]() Korek dawaj fotkę z szynami w nodze.
![]()
a kto nie jest z nami w klubie - niech go piorun trzaśnie. Oby nasze wszystkie prace były najpiekniejsze inni przecież się nie znają - to jest najważniejsze. Niechaj nasze forum nigdy sie nie skończy a kto źle o nas napisze, szybko go wykończym... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2396 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() I w tym momencie całkowicie obnażyłeś moje braki intelektualne i manualne.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 29-05-2007 o 00:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2397 | |
Krzyżak
|
![]() Cytuj:
@Edit: @down: Kto tu się bulwersuje? Wkurzyłem się raz, jak Raul nazwał mnie szowinistą bo na to już sobie nie pozwalam, take it easy. ; P Ostatnio edytowany przez Glamri - 29-05-2007 o 19:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2398 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() To juz nudnesie robi , oni sobie ciagle z ciebie jaja robia za tamten "obiekt" , a ty sie bulwersujesz ciagle...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2399 |
Blondynka
|
![]() Eh..
Kurde, to chyba mnie dotyczy... To czemu ja nie mam zdania w tej sprawie? Moze ktos mnie zapyta? Lecz czego ja oczekuje... Mozna sie przyzwyczaic.
S. J. Lec Ostatnio edytowany przez Slythia - 30-05-2007 o 02:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2400 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
![]() |
![]() Cytuj:
@Glamri Wsadz swego penisa w cos innego niz swoja krzywa reke, dobrze Ci zrobi, zobaczysz. Ostatnio edytowany przez Oxygane - 30-05-2007 o 12:45. |
|
![]() |
![]() |