Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Selena

Notki

Selena Wydarzenia z Seleny.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 31-05-2007, 16:08   #161
KubaGuzikkk
Użytkownik Forum

KubaGuzikkk's Avatar

Data dołączenia: 29 07 2005

Stan: Niegrający
KubaGuzikkk ma numer GG . KubaGuzikkk ma login Tlenu rs6biturbo@tlen.pl
Domyślny

@up;
On nie robi siary o0 Po prostu zachowuje się jak każdy który ma ze mną kontakt xdddd
KubaGuzikkk jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 31-05-2007, 17:38   #162
Tininho
Użytkownik Forum

Tininho's Avatar

Data dołączenia: 31 12 2006
Lokacja: Mielec ;-)

Imię: Tininho
Profesja: Elite Knight
Świat: Selena
Poziom: 73+
Skille: 80+
Poziom mag.: 6+
Domyślny

Lavande bede sie wypowiadal w jaki sposob chce i nawet jesli ci sie to podoba czy tez nie.Napisalem co mysle i tyle to moja sprawa a co do twojego stylu pisania to napisales jedno niecale zdanie a reszta to idiotyczny spam :-) .Jak piszesz pisz to z sensem i jak to ujela wyzej Xyriela "nie rob siary" :-).3maj sie mysle ze tibia da ci coraz to nowszych przyjaciol i zastapi ci kolegow z ktorymi moglbys siedziec pod blokiem bo patrzac czasem w tibie jestes non stop online =D .Tak napinam sie nie potrzebnie w twoim kierunku ,ale mysle ze jakos mi to wybaczysz tobie tez zycze powodzenia :-) .Do nastepnego
23:49 Vuxes [57]: w slemieniu jest Do Dupy
23:49 Tininho [60]: eh kurwa kto tego nie wie-.-
23:49 Tininho [60]: nawet moj pies wie ze tam chujowo
23:49 Tininho [60]: wiesz dlaczego?
23:50 Vuxes [57]: xD
23:50 Tininho [60]: wiesz dlaczego?
23:50 Vuxes [57]: Bo tam mieszkam? :d
23:50 Tininho [60]: ta
23:50 Tininho [60]: XDD
Tininho jest offline  
stary 31-05-2007, 17:44   #163
sir Tifejo
Użytkownik Forum

sir Tifejo's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic

sir Tifejo ma numer GG 4203085
Domyślny

To raczej jego indywidualna sprawa czy gra i ile, nie sadzisz?

[email protected]
sir Tifejo jest offline  
stary 31-05-2007, 22:36   #164
Jackess
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2007

Świat: tam i tu
Domyślny

Cytuj:
Ciebie, stary owner Evila Nosferatu/Maliego Clanna z tej strony. Wiesz stary, zawsze Cie lubialem, ale po tym co pokazujesz ostatnio - jakos sie to zmienilo.

>>pizd** a mie znasz, gra nie odzwierciedla twojego charakteru no może w bardzo malutkim stopniu.

Nie zapomnialem kim bylo Cruoris - zajebista paczka ludzi, ktorzy czerpia z tej gry radosc i przyjemnosc, przynajmniej wiekszosc z nich. Wystarczy umiec podstawy angielskiego, i juz mozna sie z nimi dogadac, nawet po tym jak juz padniesz, a to jest chyba czesc gry, i cena za to, ze wybrales gre na serverze pvp.

>>dogadać=polizać pupy

Tyle dobrze, ze sie przyznajesz ze Twoj topic to propaganda.

>>propagandy uzywaja ludzi inteligetni.

Taak, to bardzo wygodne, powiedziec "macie dowody? nie? to sie odczepcie", bo az taki glupi nie jestes zeby wszystkim naokolo trabic, ze hackujesz ludzi. Nie mam zamiaru nikogo przekonywac ze hackujesz czy nie, Ty tez sie lepiej nie tlumacz, mnie i tak nie przekonasz. I nie chodzi o to, ze masz racje, bo moze po troszce i masz, ale o to, ze dowiedzialem sie o tym od moich znajomych, i im wierze.

>>a niby na hu* on ma ci sie tłumacvzyc? kolo trzepie kase na tej przygłupiej grze a ty tylko mozesz sie napinac tu na forum.

Uogolniasz. Pare osob zapewne tak napisalo (jakos umknely mi oba tematy, nie czytalem ich), a Ty od razu "wy". Zreszta, moze jest to oznaka co ludzie o Tobie i MW mysla? Moze maja do niego wiecej respektu niz do Ciebie?

>>napewno maja wiecej respectu do ms niz do ek

Z mojej strony to wyglada tak, ze za duzo osob sie zrobilo [najpierw w ultimation, pozniej w Fraternity], a wiadomo, ze w tloku sie zle walczy, i trudniej ogarnac wszystkich.

>>to zes kur** wymyslil

A co w tym zlego ze jedzie na zmywak do Anglii? Z tego co mi wiadomo, studenci maja nieco dluzsze wakacje, a nie bez kozery sie mowi "biedny jak student" (taak, mam brata studenta i wiem o czym mowa ). Nawet jesli chcialby tam zostac na stale, to po studiach i odrobinie dobrych checi NA PEWNO nie bedzie zmywal do usranej smierci. Po co ma marnowac swoje wakacje i siedziec w tym..kraju? Zreszta, to jego rl, i nie powinno Cie to obchodzic czy jedzie czy zostaje, gdzie studiuje i co robi.

>>łapie sie na zmywak
Cytuj:
Czyli jednak nie miales konkretnego powodu, moze oprocz tego, ze bili Twoich znajomych. Skad wiesz ze zaczeliby bic Cie?

>>wyrachował sobie

Nie znam chlopa na tyle zeby go oceniac czy jest zalosny czy nie, ale podal chyba WYSTARCZAJACA ilosc powodow na forum na tibia.com. I radze sie z tym pogodzic ze macie 160rp+ przeciwko sobie, latwiej bedzie walczyc

>>nie znasz chlopa ale wiekszosc go zna ten koles jest ŻAŁOSNY jesli chodzi o jego gre w tibi. haha te straszenie w ogloe tu nie pasuje co to jakis sarkazm??

No, w to nie watpie, skoro to juz jego 3cia gildia w tej wojnie, a ludzie dalej do niego dolaczaja

>>omg to ty sie z hu** na głowy zaminiles? szwedzi nie dosac ze nie dawali sobie z podporzadkowaniem ult~ to po dojsciu fra~ srali w gacie. pamietam poczatek wojny i kilka zaliczonych gleb członków ulti~ co mozna bylo uslyszec potem od macaroniego TO NIE KONIEC WOJNY!! TO NIE KONIEC WOJNy!! powiedz mi ile ta wojna juz trwa? mozesz sie napinac ale nigdy jeszce na tym servie jedna osoba nie wplynela na losy tego siwata w takim stopniu

Nie bede tutaj pisal co o Kotim mysle, ale ja przyjalem do wiadomosci, ze jest w Cruoris, nie w Fraternity, i ze mimo wszystko mial jakies powody. Czy to wszystko bylo zaplanowane? Nie mam pojecia, ale szczerze watpie.

a co ty z tymi kotami tak masz fobie jakas ? mial powody <ha ha ha>

Oryginalnie napisane przez behi
Maco, krytykujesz ludzi którzy się przyjaźnią z Cruoris, a sam to robiłeś i nie omieszkiwałeś się z tym wozić "playing in hope for Master Wrath return"^.^

>> czasy sie zmieniaja

Oczywiscie "no offence", przepraszam za "Makaroniego", jakos tak glupio wyszlo

Za makaroniego nie przepraszaj chlopak potrafi zawijac makaron na uszy.

teraz ja jestem wieszczem

Ostatnio edytowany przez Jackess - 31-05-2007 o 22:40.
Jackess jest offline  
stary 31-05-2007, 22:58   #165
Kery_Zorro
Użytkownik Forum

Kery_Zorro's Avatar

Data dołączenia: 31 05 2007

Imię: Kery Zokro
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 125
Domyślny

Hi, nabijacz postow, yes, bye

Xyriela czemu sadzisz ze wojna jest nudna
Wojna jest nudna gdy nic sie nierobi.
Zacznij cos to sie stanie ciekawa :>
stary 01-06-2007, 00:36   #166
Tininho
Użytkownik Forum

Tininho's Avatar

Data dołączenia: 31 12 2006
Lokacja: Mielec ;-)

Imię: Tininho
Profesja: Elite Knight
Poziom: 73+
Skille: 80+
Poziom mag.: 6+
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sir Tifejo Pokaż post
To raczej jego indywidualna sprawa czy gra i ile, nie sadzisz?
Tak jest :-) ,ale tacy ludzie wlasnie nie mowie akurat teraz o Lavande tylko ogolnie o graczach ktorzy siedza na tibii caly czas w szkole przez to sie zle ucza ,znam rowniez przypadki ,ze nie przechodza do nastepnej klasy =D .To poprostu napisalem od siebie co mniej wiecej o takich ludziach mysle i jak to postrzegam.Ciebie pamietam Ty mnie napewno tez nie bede zdradzal swojego poprzedniego nicku ,ale uwierz ze znalismy i to dobrze ,nawet sie nie spodziewasz ,ze to ja =D , jesli oczywiscie teraz pisze o Mali Clann bo tak chyba brzmial Twoj nick a jak nie to mnie popraw.
~Pozdro~
23:49 Vuxes [57]: w slemieniu jest Do Dupy
23:49 Tininho [60]: eh kurwa kto tego nie wie-.-
23:49 Tininho [60]: nawet moj pies wie ze tam chujowo
23:49 Tininho [60]: wiesz dlaczego?
23:50 Vuxes [57]: xD
23:50 Vuxes [57]: Bo tam mieszkam? :d
23:50 Tininho [60]: ta
23:50 Tininho [60]: XDD

Ostatnio edytowany przez Tininho - 01-06-2007 o 00:38.
Tininho jest offline  
stary 01-06-2007, 13:43   #167
Jackess
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2007

Świat: tam i tu
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kery_Zorro Pokaż post
Hi, nabijacz postow, yes, bye
hi,glupi czlowiek,yes,bye
Jackess jest offline  
stary 01-06-2007, 15:12   #168
Ushka
Zbanowany

Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: Bielsko-Biała _/

Imię: Maciek
Świat: Prawdziwy
Poziom: Co?
Skille: Wtf??
Poziom mag.: o0
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jackess Pokaż post
hi,glupi czlowiek,yes,bye
hi, haha, yes, bye
Ushka jest offline  
stary 01-06-2007, 15:36   #169
lavande
Guest

Domyślny

hi, kery zokro rox all shut up, xyriela wie ze ja np nei gram lavande tylko wbijam czasem zabic cos , szkole skonczylem teraz zostaly mi tylko testy do wykonania, jestem w Wielkiej Brytani o0, I mam week off :d, I TAK KURW LUBIE BYC 24H ONLINE BO TIBIA IS MY LIFE YEYEYEYYE, Tak tak mam to po maronku ;s, a i jeszcze scotty mnie dobija ostro z takimi wlasnie textami , Karolinko, "kartofelku" ^^
Kissssssssssss

TWOJ KOCHANY DOMEL ;*

Signed by Taifun Devilry

stary 01-06-2007, 16:43   #170
sir Tifejo
Użytkownik Forum

sir Tifejo's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jackess
>>pizd** a mie znasz, gra nie odzwierciedla twojego charakteru no może w bardzo malutkim stopniu.
Taa, w takim tyci-tyci. A jednak odzwierciedla.

Cytuj:
>>dogadać=polizać pupy
Mysle ze w tej "riposcie" najbardziej pokazales jakim jestes "niedojrzalym graczem" i ignorantem.

Cytuj:
>>propagandy uzywaja ludzi inteligetni.
No.

Cytuj:
>>a niby na hu* on ma ci sie tłumacvzyc? kolo trzepie kase na tej przygłupiej grze a ty tylko mozesz sie napinac tu na forum.
Trzepie kase w sposob, za ktory MOZE isc do wiezienia. I nie napinam sie na forum o,o.

Cytuj:
>>napewno maja wiecej respectu do ms niz do ek
Profesja nie ma nic do znaczenia, tylko sposob zachowywania sie.

Cytuj:
>>to zes kur** wymyslil
To sie nazywa opinia pelna geba. Jestem tylko postronnym obserwatorem, czyz nie?

Cytuj:
>>łapie sie na zmywak
Co?

Cytuj:
>>wyrachował sobie
Nie powiedzialem ze takby nie bylo, wcale prawdopodobne ze zaczeliby go lac. Ale za duzo gdybania tutaj, zrobil co zrobil, i basta.

Cytuj:
>>nie znasz chlopa ale wiekszosc go zna ten koles jest ŻAŁOSNY jesli chodzi o jego gre w tibi. haha te straszenie w ogloe tu nie pasuje co to jakis sarkazm??
Jednak troche go znam, i nie mam nic przeciwko niemu. Na pewno nie jest zalosny, ktos kto taki jest na pewno nie mialby 160lv, nie sadzisz? I nie straszne nikogo, po prostu mowie, ze takby bylo lepiej.

Cytuj:
>>omg to ty sie z hu** na głowy zaminiles? szwedzi nie dosac ze nie dawali sobie z podporzadkowaniem ult~ to po dojsciu fra~ srali w gacie. pamietam poczatek wojny i kilka zaliczonych gleb członków ulti~ co mozna bylo uslyszec potem od macaroniego TO NIE KONIEC WOJNY!! TO NIE KONIEC WOJNy!! powiedz mi ile ta wojna juz trwa? mozesz sie napinac ale nigdy jeszce na tym servie jedna osoba nie wplynela na losy tego siwata w takim stopniu
A to my chyba o 2och roznych wojnach mowimy, Cruoris od poczatku wygrywalo ta wojne, nawet jesli mieli slabsze momenty. I jesli dobrze rozumiem, w ostatnim zdaniu robisz z Macy~ bohatera. Haha, dobre sobie.

Cytuj:
>> czasy sie zmieniaja
No wlasnie.

[email protected]
sir Tifejo jest offline  
stary 02-06-2007, 01:27   #171
Aldruhn of Aldora
Użytkownik Forum

Aldruhn of Aldora's Avatar

Data dołączenia: 01 11 2004
Lokacja: Konin

Świat: Aldora/Xerena
Domyślny

Hail Cruoris _/

~~Friends above all~~
Hail Anima!
Aldruhn of Aldora jest offline  
stary 02-06-2007, 20:45   #172
Xyriela
Użytkownik Forum

Xyriela's Avatar

Data dołączenia: 01 12 2006
Lokacja: 1337

Stan: Początkujący
Imię: Xyriela
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Cruroris
Poziom: 111
Skille: 0,1 pvp
Poziom mag.: 68
Domyślny

JA tu tylko na chwile pozdrowic moich Selenian.. Ostatnio gram se na Aldorze, bo wojna jest na Selenie i to bardzo niebezpieczna, a ja nie chce dedac, bo mi szkoda mlvla wiec czekam spokojnie na cos more open.. like open battle..

Buziaki,

Xyriela

Pozdro Lavande Domel is teh menx!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Channel saved at Mon Sep 03 00:36:44 2007
00:12 Master Macavelli [108]: chcesz to mozesz zaplacic 300k
00:12 Master Macavelli [108]: i dolaczyc do nas
00:13 Master Macavelli [108]: z tym, ze dajesz nam passy

Dżaper rox
Xyriela jest offline  
stary 02-06-2007, 21:04   #173
Ezh
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 05 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez lavande Pokaż post
hi, kery zokro rox all shut up, xyriela wie ze ja np nei gram lavande tylko wbijam czasem zabic cos , szkole skonczylem teraz zostaly mi tylko testy do wykonania, jestem w Wielkiej Brytani o0, I mam week off :d, I TAK KURW LUBIE BYC 24H ONLINE BO TIBIA IS MY LIFE YEYEYEYYE, Tak tak mam to po maronku ;s, a i jeszcze scotty mnie dobija ostro z takimi wlasnie textami , Karolinko, "kartofelku" ^^
Kissssssssssss

TWOJ KOCHANY DOMEL ;*

Signed by Taifun Devilry
Niestety ty niejestes online z powodu ze lubisz grac w tibie :/
Bardzo prosta sprawa 1 owner pogra 12h, 2 owner pogra 12h, i tak sie robi caly dzien
Ezh jest offline  
stary 03-06-2007, 15:09   #174
sir Tifejo
Użytkownik Forum

sir Tifejo's Avatar

Domyślny

Widze, ze Macavelli dalej pokazuje jaki z niego ciec. 5:0 dla jego gildii...bo zabili 2 osoby powyzej 100. Ha_ha.

Ciekawe ile osob z Fraternity sie wyplaci po propozycji MW~ ;-) to pokaze jak bardzo sa zgrani i ufaja sobie.

[email protected]
sir Tifejo jest offline  
stary 03-06-2007, 17:43   #175
Marczio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack

Stan: Usunięty
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
Marczio ma numer GG 1065481
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sir Tifejo Pokaż post
Widze, ze Macavelli dalej pokazuje jaki z niego ciec. 5:0 dla jego gildii...bo zabili 2 osoby powyzej 100. Ha_ha.

Ciekawe ile osob z Fraternity sie wyplaci po propozycji MW~ ;-) to pokaze jak bardzo sa zgrani i ufaja sobie.
albo kto bedzie na tyle naiwny? Nie ma mozliwosci grac spokojnie ani jesli wygra fraternity ani jesli cruoris wiec jesli ktos sie wyplaci to bedzie to glupota no chyba ze ma relatywnie niski payment i chce sprzedac chara.
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one?
Marczio jest offline  
stary 03-06-2007, 22:59   #176
chosen_one
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 06 2007

Stan: Aktywny Gracz
Domyślny Nie wytrzymalem i musze powiedziec to co mysle..

Nie rozumiem.. Macavelli sie stara jak moze zeby niszczyc ta zaraze zwana SWE (chociaz nie kazde swe jest hu*em, ale te z cruoris sa esencja najgorszego zla na serwerze), a tu wszyscy go mieszaja z blotem. Nie powinniscie zwracac uwagi na jakies drobne niescislosci, w koncu cel uswieca srodki.

O Polakach, ktorzy dolaczyli do cruoris uwazam, ze nie maja honoru, ida na latwizne, bo nie chce im sie niczego wypracowac tylko wola dupy lizac swe, bo nigdy nie uwierze (jak kazdy normalnie rozumujacy czlowiek) ze laczy ich przyjazn ze swe.. sa dla nich raczej miesem armatnim w wojnie (kazde sd sie liczy). Fraternity tez swe ale nie mozna walczyc ze wszystkimi naraz a wsrod nich jest chyba mniej zj*bow niz w cruoris.

Gadam jak czlowiek porazony antypatia do tego narodu.. ale jak mozna ich lubic skoro czasem po prostu nie pozwalaja grac. Wystarczy zabic noobchara kogos, ktory jest kolega jakiegos kolegi, ktory zna kolege puga i ma sie przesrane.. czy to normalme do cholery??

Gram na selenie 2 lata i nigdy nie spotkalem sie z pk/pa ze strony Polakow, natomiast swe robia to notorycznie. Rozumiem ze to swiat pvp ale takie przeginanie paly w "spolecznosci tibijskiej" musi sie spotkac z reakcja ze strony poszkodowanych.

Gdybym mial co tracic to tracilbym to z tymi ktorzy postawili sie cruoris.

Ps. Moze to nie ladnie ale anonimowosc daje czlowiekowi pelna swobode wypowiedzi.
chosen_one jest offline  
stary 04-06-2007, 03:40   #177
Xyriela
Użytkownik Forum

Xyriela's Avatar

Domyślny

Master Macavelli

Jun 04 2007, 01:51:38 CEST Killed at Level 106 by Xyriela
and by Nortec Nocturna

Udało mi się! Pierwszy frag!

Fraternity nie chciało wyjść na open battle ostatniego wieczoru.
Postanowilam poexpic i Master Macavelli przyszedl po mnie z Beneckiem.
Oprocz nich 2 nooby zblokowac mnie na dragach. Zabilam noobow, Maca wbil yellow to zaczelam go bic =d potem przyleciala cala pomoc dla mnie..

Nareszcie akcja

Troche mi szkoda Macavellego, bo Beneck go lekko wystawil, nawet nie wzial pz tylko spieprzyl i zostawil swojego polskiego zioma na pastwe losu.
Pieczar Rage oraz Hevender bardzo sie starali Troche waste fragow na nich, ale po co chcieli mnie blokowac

Widzisz, Maca, dzien w dzien powtarzales, ze mnie zabijesz, a w koncu to ja Ciebie dorwalam...

Pozdrawiam,

Xyriela

Dżaper rox
Xyriela jest offline  
stary 04-06-2007, 11:51   #178
chosen_one
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 06 2007

Stan: Aktywny Gracz
Domyślny na kazdego przyjdzie czas..

@up akurat bylem online i wg mnie sciemniasz.. to byla zaplanowana akcja - pulapka na Macavelliego, bo najpierw nie bylo nikogo z cruoris online a pozniej w jednej chwili polowa gildii sie lognela lol.. Tez bym spieprzyl
Nie ciesz sie zbyt wczesnie, oni kiedys cie dorwa (ja bym nigdy nie odstapil od sfragowania cie).
chosen_one jest offline  
stary 04-06-2007, 13:07   #179
Xyriela
Użytkownik Forum

Xyriela's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez chosen_one Pokaż post
@up akurat bylem online i wg mnie sciemniasz.. to byla zaplanowana akcja - pulapka na Macavelliego, bo najpierw nie bylo nikogo z cruoris online a pozniej w jednej chwili polowa gildii sie lognela lol.. Tez bym spieprzyl
Nie ciesz sie zbyt wczesnie, oni kiedys cie dorwa (ja bym nigdy nie odstapil od sfragowania cie).
A czy ja powiedzialam, ze nie była zaplanowana? Pojscie na dragi w Ank jest ostatnia rzecza ktora bym normalnie zrobila

Była zaplanowana. Zgłosiłam sie na ochotnika jako przynęta. Wlasciwie to byl moj pomysl, zebym poszla sprowokowac ich do ataku. Ale najpierw nie chcieli sie zgodzic... Miałam przeczucie, że Macavelli się nie powstrzyma, żeby po mnie nie pójść i miałam racje.

Przestraszylam sie Benecka, bo to w koncu 149 ms. On zachowal jednak zimna krew i nie zaatakowal.

Wiem, ze beda chcieli mnie sfragowac, caly czas robia pulapki w Venore.
Staram sie uwazac.

Pozdro,

Xyriela

Dżaper rox
Xyriela jest offline  
stary 04-06-2007, 15:28   #180
lekkopodsuszonatwarzyczka
Guest

Domyślny

@ UP
Ja kiedys wyciagnolem 5 ludzi z płonacego budynku qrwa czaicie jako jedyny poszlem jestem bohaterem jak xyriela ktora poszła jako przyneta naprawde !
Kurwa co za kobieca intuicja z tym ze maca sie nie powstrzyma a juz myslalem ze nie masz nic z kobiety prócz zarosnietej pizdy..

Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania