![]() |
#841 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Lokacja: Wawa
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Menera
Poziom: 33
Skille: ...
Poziom mag.: 36
|
![]() Cytuj:
Według mnie powinieneś kupic Blue Robe , ponieważ waży dużo mniej od crown arma ,a i tak do potworow nawalasz uciekajac ![]() Ostatnio edytowany przez mexiko - 23-05-2007 o 22:33. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#842 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2007
Profesja: Paladin
Poziom: 24
Skille: 6x/5x
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#843 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 05 2007
|
![]() Profesja
![]() Lvl:11 Mlvl:4 EQ:dark helmet, nooble armor, plate legs, Guardian Shield, lether boots,Snakebite Rod, Kasa:5k Powinienem coś kupić? a moze cos wymienic? |
![]() |
![]() |
![]() |
#844 |
Użytkownik Forum
|
![]() Więc... 85k w banku
![]() Sorcerer 23 lvl eq:Crown legs,blue robe,crown helmet,boh,vampire shield,platinum amulet,wand og plague. Wiem ze to dobre eq jak na 23 lvl i czy opłaca się kupić lepsze eq czy addon bo mam możliwość kupowania rzeczy na addon więc lepjej kupic demon shield itp. czy addona?? ![]() @up zbieraj na blue robe i narazie na nic innego no cyba ze k legi. Ostatnio edytowany przez Zenir - 25-05-2007 o 18:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#845 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @up
Wyjdz lepiej bo nawet nie wiesz o czym mowisz. -.- @2xup Lepiej Zdobywaj lvl a eq narazie masz dobre ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#846 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Ta i k legi dla druida moze jeszcze dsm ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#847 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2007
|
![]() @Zenir
Tak obladuj sie jeszcze bardziej, i placz jak juz dedniesz i ci all wyleci @Pusiu Eq jak na twoj lv i tak masz niezle. Jak koniecznie chcesz sobie sprawic cos nowego to kup crown helmet. Pozdro
![]() |
#848 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Imię: Pall Smer
Świat: Thoria
Skille: 49 dist
![]() |
![]() Zenir jak na twój lvl to masz naprawdę DUUUUUUUUUŻO kasy...
Na twoim miejscu nie kupował bym jeszcze eq przez ok. 7-10lvli (bo i tak masz dobre)... kup addona ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#849 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 03 2007
Lokacja: South, Pomiędzy Dunajcem, a Popradem - Stary Sącz
Imię: Dragon-Rook
Profesja: Sorcerer
Gildia: ---
Świat: Secura
Poziom: 23
Skille: ---
Poziom mag.: 23
![]() |
![]() Jeśli mam być szczery, to miałem zamiar kupić to samo co miał Zenir
![]() Więc co powinienem kupić ? Całość do 200k. Sorcerer Lvl 17 mlvl prawie 14 Kasę będę miałza jakiś czas, bo kumpel ma zamiar kończyć l Jupi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#850 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Kraków
Wpisy bloga: 1
Imię: Ciosq Shanna
Świat: Nerana
Poziom: 68
Skille: 0/0
Poziom mag.: 53
![]() |
![]() Poziom: 9 xD
Skille: 30/28 (Rosną przed wakacjami napewno bedą pod 70-80/50 Profesja: Paladin M lvl (Nie wiem po co xD): 4 Moje EQ: scale armor, chain legs, soldier helmet, leather boots, 100 spears (w depo: crossbow, 133 bolty, 155 strzał) Posiadana kasa: 3cc I mam pytanie ;] co lepiej teraz kupic. P Seta, Bohy i Crown helmet, bow. Czy: Arrowy, Bolty, Runy? (Mam UH Makera więc UHów nie potrzebuje kupować. |
![]() |
![]() |
![]() |
#851 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 05 2007
Profesja: Knight
Świat: Unitera
Skille: 71/67
Poziom mag.: 4
|
![]() knight 22lvl
warrior helmet knight armor plate legs buty dragon shield knight axe 15k sie zastanawiam na co zbierac... bohy ? 40k fire axe ? 30k knight legi ? 40k+ |
![]() |
![]() |
![]() |
#852 |
Zbanowany
![]() |
![]() Poziom: 18
Skille: mlvl 15 shielding 18 Profesja: Sorc M lvl (Nie wiem po co xD): 15 Moje EQ: scale armor, plate legs, dark helmet, leather boots, wand of dragonbreath Posiadana kasa: 20k I mam pytanie Co mam kupić ? Mam zamiar zakuipć Blue robe, Crown Helmet, BOHy, plate legi chyuba zostawię....no albo wymienię na crown legi, będzie ocniej i ładniej, i mam problem bo nie wiem jaką tarczę wybrać. Co polecacie ? Ale tak, żebym nie musiał jej od razu zmieniać. I czy kupić c legi ? Mam pieniądze więc.. ? I ile mnie to wsyzstko wyniesie ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#853 |
Użytkownik Forum
Poziom: 68
Skille: 0/0
Poziom mag.: 53
![]() |
![]() @Gawroon
Właściwie to Sorcowi EQ jest niepotrzebne. Kup Blue Robe: 10-15k. A potem zbieraj na vampire shield i Bohy. C Legów nie kupuj p legi wystarczą. Za te 5k kup sobie jeszcze jakieś runki (Convise, Uhy, Ihy (Żeby leczyś summonma), Paralyze (dobij 18 m lvl)). Tyle wystarczy. @Shaolin_Hunter Wygląda na to że "walisz z axa" xD. Kup k legi (5k. Zależy od świata). Kilka axe ringów. Uhy jeśli wystarczy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#854 |
Zbanowany
![]() |
![]() @up
Pomyłka !!! Miało być 200k ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#855 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 05 2007
Lokacja: Nie wiem ! 8)
Imię: *** *****
Świat: Celesta
Poziom: 18
Poziom mag.: 15
|
![]() 23lvl
Skile 24mlvl 21shielding 40fishing ![]() ![]() A oto moje eq: -crown armor -Knight Legs -dragon shield -fur boots -devil helmet ![]() -platinum amulet -wand of plague Mam do wydania 12k i co by tu kupić... ![]() Ostatnio edytowany przez NiezniszczalnyCzarodziej - 26-10-2007 o 15:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#856 |
Użytkownik Forum
|
![]() Poziom: 11
Skille/Mlv: 98/97 Mlvl 6 Posiadany Eq: Scal armor ,BS, Dragon shield ,Plate legsy i steal helmet Il. dostępnej kasy: 30+ k Co chcemy kupić:Lepiej kupić GS'a czy może lepsze uzbrojenie Cena przedmiotu który chcemy kupić: GS ~30k , Warrior helmet 6k i inne co polecacie. Nie pytajcie się głupio o skille bo trenowałem je od ferii ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#857 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Venore
Imię: Pavel Knights
Profesja: Knight
Świat: Luminera
Poziom: 48
Skille: 76/74
Poziom mag.: 5
|
![]() Poziom 15lvl
Profesja Knight Skile 56/55 sword 3 mlvl (planuje wbic skile 65/65 i 4 mlvl i isc expic ) Co mam kupic do mojego eq aby muc skilowac juz na slimach mam do wydania ~10k A oto moje eq: -plate armor -plate legs -dwarven shield -leather boots -steel helmet -dagger <lol2> (do treningu , nic innego nie mam ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#858 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2007
Lokacja: Ostrołęka
Imię: Uciekiniereek
Świat: Candia
Poziom: 32
Skille: 66/50
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Witam, no to ja moze poprosze was o pomoc
![]() Mam paladyna : level 16, skille 51/42, mlvl 7 eq: steel helmet, plate armor, plate legs, dwarven shield Narazie kasy mam 10k. Co moge teraz kupic? jak cos to moge niedlugo nabic ten 20 lvl i zrobic deserta to wtedy bede mial okolo 25k a i jeszcze jak cos to arrowsow mi nie potrzeba, sam je robie, zrobilem juz 1700 arrowsow i mam je w bp w depo ![]() PS. Juz 11k xD Ostatnio edytowany przez Uci3kini3r - 02-06-2007 o 11:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#859 |
Guest
|
![]() Zostaw sobie kase na lepsze różdżki i czary. Nic narazie nie kupuj, jak na level EQ masz dobre. Rób potem runy (uh, ih, hmm, itp, itd.). Następnie kup sobie blue robe i ewentualnie vamp shield.
|
![]() |
![]() |
#860 |
Użytkownik Forum