|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Niech napiszą coś o zbalansowaniu profesji ,bo to mnie najbardziej ciekawi.
|
![]() |
![]() |
#23 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań
Świat: Galana
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lord of Ax
Profesja: Elite Knight
Świat: Pythera
Poziom: 152
Poziom mag.: 8
|
![]() Do dupy z takim updatem
|
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Xerena
Poziom: 40+
Skille: xx/22
Poziom mag.: 40
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#26 |
Kapłan Preclanski
|
![]() @Zanchio
Widać że miejce z którego patrzą koledzy jest pietro wyżej Fajnie. Mnie się podoba, nareszcie nie quest podejdź i weź ze skrzynki. @Edit. Ech, 2 minuty ;<
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() W sumie masz racje bo to by bylo za proste jak druid by siochal. Przeciez to ma byc "solo"
|
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2005
|
![]() A czy item można wziąć raz czy z każdego poziomu po jednej. Ktoś wie?
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2006
Lokacja: Poznań
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 93
Skille: ujdą
|
![]() Nie ma to jak typowy, żałosny polaczek, który nawet gdyby mu CIPsoft zafundował za free "panienkę do wszystkiego" i tak by narzekał, że dostał brunetkę a woli blondynki... Zrobiłeś w życiu kiedykolwiek coś konstruktywnego czy poprostu spędzasz je na siedzeniu i stękaniu, ze nic Ci się nie podoba?
#30 |
Guest
|
![]() od miesiaca probuje sie zalogowac i nie moge i mi wyskakuje napis timeout a ja k sie loguje na tibia com to sie normalnie loguje a w grze sie nie moge pomocy prosze pomuzcie
![]() jak cos prosze pisac na moje gg 4684040 Ostatnio edytowany przez horyniec2 - 01-06-2007 o 20:33. |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() o ciekawy pomysł chyba pierwszy naprawde ciekawy pomysł cipów od kąd gram, był by jeszcze ciekawszy gdyby nie to ze jest mało orginalny ale pomińmy tą kwestie ciekawe co bedzie nagrodą w tym turnieju. Obawiam sie że jakiś nowo powstały rar który po 6 miesiącach rarem być przestanie, no zobaczymy jak to bedzie
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Wroclaw
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir mapes
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Vampires Brotherhood
Świat: Lunara
![]() |
![]() A ja mimo wszystko mam niejasne wrazenie ze arena na penwo nie bedzie za wygodna dla palkow. Nie bedzie jak uciekac itp. Chyba ze dadza jakas nowa bron jednoreczna do miotania, np. topor do miotania
![]()
Robisz błędy? Nie potrafisz napisać wyrazu "góra" poprawnie? Cały czas wykręcasz się "że nie musisz pisać poprawnie bo nie umiesz?" Zainstaluj FireFox'a 2 a może w czymś Ci pomoże -.-' http://www.mozilla-europe.org/pl/ |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2005
Lokacja: Tarnów
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Thoria
|
![]() napewno bedzie dalo sie wejsc tylko raz bo , tak to 100 ek czy ms , wchodzil by sobie caly czas i nabijal exp >.<
a nagrody to pewnie bedzie mozna brac 1 nagrode za kazdy poziom , oczywiscie za kazdy poziom inne nagrody do wyboru ... fajnie sie zapowiada , ale zeby nie spieprzyli smierdzi mi to :d |
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]() od miesiaca probuje sie zalogowac i nie moge i mi wyskakuje napis timeout a ja k sie loguje na tibia com to sie normalnie loguje a w grze sie nie moge pomocy prosze pomuzcie
jak cos prosze pisac na moje gg 4684040 |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Legnica
|
![]() zapomnieliscie o reklamie firmy drom ;d
|
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmmmm.... Przecież POI czy Ferumbras też miał być questem dla wybranych, a jak widac do "graniczenia z cudem" to jest jeszce troche daleko... Za 3 miechy jakeis 25 osob bedzie pewnie mialo ten rar ( obstawiam jakis Gem lub inne "nic niedajace gowienko, bezuzyteczne)...Ale obym nie krakał...
Aaa: Przetlumaczycie reszte posta z tibia.com?
#39 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 02 2007
|
![]() Mi tam sie podoba pomysl z arena, i mysle ze ten update bedzie udany. Na szczescie ma PACCa to moze sprobuej swych sil na arenie
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lord of Ax
Profesja: Elite Knight
Świat: Pythera
Poziom: 152
Poziom mag.: 8