![]() |
#101 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Profesja: Knight
Skille: 70
|
![]() Cytuj:
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ![]() 01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2005
Lokacja: Hajnówka xd
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Iridia/Xerena
|
![]() Phoenix ja jestem za =) Uważam, że już jako takiej wojny nie ma, więc ten temat nadaje się do zamknięcia jeżeli nie można poruszać innych wątków.
@Karolek może jakaś podpowiedź co do tych linków? =p
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Philo
Profesja: Elite Knight
Gildia: Demolition
Świat: Candia
Poziom: 172
Skille: 93/88
Poziom mag.: 8
|
![]() @ Ripper wziąłeś rozwód z kochanymi szwedami?
May 29 2007, 22:10:11 CEST Killed at Level 63 by Chealino |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2007
|
![]() Taa, wzialem rozwod tydzien przed koncem bana odchodzac od atmo i stajac sie random peka, a jakos tydzien temu zabilem rla od tych brkow i nie zaplacilem, a jak nic nie wiesz to nie pisz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jinikao
Świat: Iridia
|
![]() Hehe i co diliver dzieciaku, pamietasz ajk mowiles ze ja nei pogram a ty bedziez gral an iridi?? i jak wyglada dzisj wytuacja? ja gram arc mi oddalo cos kasy za deda, wpisali mnie za namowa eve na poi, a ty padasz od Chea
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Jinikao - 31-05-2007 o 20:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Guest
|
![]() rowy arc są juz czyste wiec go nie potrzebują, zrobili z tym smieciem to samo co zrobią z innymi lizodupcami ;> i na ch uj tak robic lol
|
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2007
Lokacja: Wrocek CitY
Stan: Niegrający
Imię: Royal Pajerro
Gildia: GTW4ever ;]
Poziom: Xx
Skille: xX
Poziom mag.: Xx
![]() |
![]() Kisia nie pamietasz co sam kiedys robiles :<???
Name: Sativaa Former Names: Zjarana Marchewa Sex: female Profession: Paladin Level: 19 World: Iridia Residence: Carlin Last login: Sep 26 2007, 14:12:21 CEST Comment: name not describing person (It means in polish: burned carrot.) HAHA xD Account Status: Free Account |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kielek Master
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() A większośc UF już się wypłaciła, so wojny chyba już nie ma. Temat pewnie w najbliższych dniach zamkną :/
![]() |
#111 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() To zalezy którym ownerem jesteś
![]() Btw, co do lizodupstwa, masz na myśli mnie? =(
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2005
Lokacja: Sulechów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Maxxonek
Gildia: Doom Brigade
![]() |
![]() Cytuj:
<ot tak sie porwałem, bo dawno nic nie mówiłem ;o>
![]() |
![]() |
#115 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Usunięty
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() co do Ciebie to nie wiem jak to wtedy było bo akurat było to w trakcie mojej 6 miesiecznej przerwy z pixelkami |
|
![]() |
![]() |
#117 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Usunięty
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
sam przyznales, kobieta zmiennią jest. walczylem z arc dopóki zaczeli robic rzeczy które mi sie nie podobaly ![]() |
|
![]() |
![]() |
#119 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2007
Lokacja: Wrocek CitY
Stan: Niegrający
Imię: Royal Pajerro
Gildia: GTW4ever ;]
Poziom: Xx
Skille: xX
Poziom mag.: Xx
![]() |
![]() Cytuj:
kisia to dwulicowa szmata i co tu dalej mówic....
Name: Sativaa Former Names: Zjarana Marchewa Sex: female Profession: Paladin Level: 19 World: Iridia Residence: Carlin Last login: Sep 26 2007, 14:12:21 CEST Comment: name not describing person (It means in polish: burned carrot.) HAHA xD Account Status: Free Account |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Mówię tylko to co słyszałem, od osób które razem z Tobą wtedy były z Arc (Polaków). Ze mną było tak, że zaoferowałem swoją pomoc podczas którejś tam wojny (z AQ chyba, już nie pamiętam) i polaczki odebrały to za lizodupstwo. No cóż. Ja tylko chciałem walczyć po tej stronie, których racje uważałem za bliższe mi. A wszystko się zaczęło, gdy jeszcze byłem w DB, prowadziliśmy wojnę z Sky Walkers (banda noobów, w szczególności Polaków), których było 3x więcej~. Wtedy Chea chciał nam pomóc. Ale okazało się to zbyteczne bo wojna się skończyła po 1 bitwie (6:0 dla nas). Później zaczęło się moje (jak to niektórzy określają) pgowanie. 125 dni z 50 lvla do 100 to w cholerę dużo. No i na pewnej bitwie na Edron napisałem do kilku członków Arc (m.in Frelle'go, którego jako jednego z niewielu nie trawiłem), że chętnie pomogę (w tym czasie utrzymywałem bliskie kontakty z Chea, Helun, Zielp, i wiele wiele więcej, więc to wydawało mi się właściwe. Fakt, Arc prowadzi dość brutalną politykę, żeby nie powiedzieć zaborczą, ale wszyscy to dobrze wiedzą (choć głośno nie mówią), że taką samą byście prowadzili wy, gdybyście byli u władzy. Więc nie wiem po co ta cała afera, z tym, że lizałem dupę Szwedom tylko po to, żeby coś znaczyć. Prawda jest taka, że zabijałem każdego, na którego miałem powód i dowód.
Ps. Pamiętam też, jak Kisiu przyszedłeś po mnie na Poh (moje ulubione miejsce expa ![]() Ps2. Taka rada na przyszłość, bo pewnie nie jedna jeszcze wojna z Arc będzie: zróbcie gildie, nie tymczasową jak UF, robioną na czas wojny, ale taką w której osoby będą ze sobą zgrani, będą zaprzyjaźnieni i będą wiedzieli za co i przede wszystkim ZA KOGO walczą. Wybierzcie też porządnego lidera, który będzie umiał pokierować taką liczbą osób i słuchajcie się go. Tak było w DB i tak było w Arc (zresztą, sam to wiesz)No i wygrywaliśmy większość wojen. Każdy wiedział, jakie było jego miejsce w szeregu. Nikt nie wychodził do przodu i nigdy co ważniejsze, nie zostawał z tyłu. Ps3. Chętnie bym pomógł w następnej wojnie, nie wywyższając się, ale sądzę, że gdybym był liderem gildii takiej jak UF (lvle i ilość osób) to bym wygrał z Arcanium.
|
|||
![]() |
![]() |