![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Ja Miałem 35 pkt =P
![]() |
![]() |
#83 |
Guest
|
![]() Widze ze wiekszosc z was jest madra ja mialem 30 pkt...
|
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Anglia
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Świat: Refugia
|
![]() ja jestem zdolny więc miałem 39pkt.
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2005
![]() |
![]() Sadzac po przechwalkach w tym i podobnych mu tematach, przecietny Tibijczyk ma 2 albo 3 fakultety, wyciska po 150kg i przerznal co najmniej pol rocznika zenskiej szkoly.
A ontopicznie, mnie te testy jeszcze nie dotyczyly. Ale pytania byly tendencyjne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zbanowany
|
![]() 40pkt. zrobić na tego typu testach to nie problem. Wystarczy mieć inteligencję. Od niej na prawdę sporo zależało; jakieś 95%. Przed chwilą rozwiązywałem jeden taki sprzed 4 lat i powiem, że były chyba tylko 2 zadania (zamknięte), w których cokolwiek trzeba by coś policzyć. I tak proste obliczenia by starczyły (procenty i wyciąganie średniej z 6 liczb), zrobiłem je w głowie, no ale jestem trochę starszy od przeciętnego zdającego, więc nie uważam tego za wyczyn =p
@up, Dodaj, że każdy rzuca palantówką na min. 60m, szczególnie dobrze idzie tym, co jeszcze w gimnazjum nie są. Po prostu w Tibię grają sami pro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Guest
|
![]() jA jst,m glóbi i małem 31 punktuw
|
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2007
Lokacja: Jaworzno
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 135
Skille: 87/83
Poziom mag.: 7
|
![]() ja miałem 38 ptk.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() Cytuj:
Co do testow. Teraz mowicie latwe, w podstawowce wcale nie byl taki lajt, no ale przepraszam sami naukowcy beda w przyszlosci. Sam 4 lata temu mialem 34 i jestem zadowolony z tego. @down nie uwazam sie za wielkiego sportowca, przylozylem sie ot co. Ale to ze ktos rzuca 30m czy 20 nie znaczy, ze nikt nie rzuci wiecej i sie nie nasmiewam z takich osob Ostatnio edytowany przez Zamor1 - 01-06-2007 o 23:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() @ Zamor1
A ja rzuciłem 24m (nie wstydzę się, chociaż uważam, że lamerski wynik). Ale jestem ciota. Ponadto uważam, że jeśli ktoś ma mniej niż 100 pkt z konkursu matematycznego "Kangur", to jest tępym półgłówkiem. Ps. Tja sami naukowcy. To, że komuś przypasują pytania/jest przeciętnie inteligentny, nie czyni z niego geniusza. Ps2. Zaraz się zacznie, kto to po 50+m rzuca, kto wyciska 100kg w przedszkolu. To, że raz Ci się coś udało (a może nawet nie raz) nie czyni z Ciebie wielkiego sportowca. Poza tym, jeśli mowa o podstawówce, to pierwsza i druga klasa, to jest kpina, a nie nauka. Kolejne 4 lata można w 3 zrealizować tak, że mało kto odczuje zmianę, jeśli odsiać totalnie niezdolnych i zostawić przeciętnych oraz zdolnych. @ Slay Sry, pomyliłem się. Jednak przyznasz, że "intelekt" rozumie się najczęściej jako wyłącznie inteligencje i wiedzę, a pomija się coś takiego, jak emocjonalność czy duchowość. Ostatnio edytowany przez DRoN - 01-06-2007 o 23:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2005
![]() |
![]() Cytuj:
I tego sie nalezy trzymac. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Imię: Andrealfus
Profesja: Elite Knight
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() jak pisalem swoj to mialem 36pkt. nie jest to ciezkie, wystarczy ze zrozumieniem przeczytac i odpowiedziec, co za problem. To sa zadania na myslenie logiczne wiec troche sie skupic i bez problemu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Ze wzgledu na dyslekcje (nieladne pismo "tesh") i wiekszosci zadan otwartych mialem jedynie 28 pkt... Biednemu zawsze wiatr w oczy.
Dziwie sie ludziom, ktorzy graja w tibie i chwala sie swoimi 40 pkt z testu z podst. Doliczajac do tego, ze wszyscy rzucaja palantowka na min 60 m, przebiegna 1km w 3 minuty i kazdy posiadajac 11 promili we krwi pilotowal busa420. ;p P.S. Teraz ten test to pikus, ale ciekawe co mowiliscie przed. @down Za to w mojej klasie az sie srali zeby nie miec mniej niz 40pkt. ;p @down 2 Tysh prawda. Ostatnio edytowany przez janek@ - 02-06-2007 o 11:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zbanowany
|
![]() @2up,
Bus420 jest spoko :< @topic, A niech się chwalą 40 pkt. z tego testu. Przecież to nie jest w ogóle osiągnięcie. Wyczynem jest wygranie Kangura / Alfika, a nie umiejętność powiedzenia, że całość to 100%. |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2006
Profesja: Sorcerer
Gildia: Outlaw Alliance
Świat: Eternia
![]() |
![]() Ja mialem 39 pkt ale kiedy to bylo ;p
“There is a voice.. It screeches in my head. It tells me to kill, kill everyone.. When I try to stop it screams even louder. I'm cursed, damned and banished from the rest of the world.. But we are united in our fate. Our fate is to kill. We were not born this way, we chose it out of our own free will! But it was a decision of no return…” Mój film o gildi Outlaw Alliance - http://www.youtube.com/watch?v=YdtwXZOpVso |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
;[ Och, ach! |\_;[ Spyerdalay? )) \\
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4
Imię: pani destrukcji
Profesja: Knight
Świat: kraina czarów
|
![]() RozP, ha, z Kangura dostalam tylko książeczkę zieloną i niebieską, dokładniej tom 15 i 12. Ale i tak wolę Mata i Alfika.
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() @ Kangur
Jak się chwalim, to się chwalim ![]() Po 1. to nie można "wygrać Kangura", tylko być laureatem. Nie klasyfikuje się laureatów od najlepszych do najgorszych. Byłem raz (143,75 pkt) laureatem i pojechałem na Słowację. Reszta wyników, to tak w zakresie 100-125. Ps. W tym roku w kategorii Junior były hardcorowe pytania, mam mniej punktów niż rok temu (a teraz jestem I liceum a byłem III gimnazjum) ![]() @ Alfik Pierwszy raz o tym słyszę ![]() Może w takich wsiach, jak moje miasteczko tego się nie organizuje. @ Oxford W tym brałem udział dwa razy (jesień i wiosna w liceum), ale myślę, że jest dużo prostsze od kangura. |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2006
Lokacja: Rookgaard xd
Imię: Igus Rookhearth
Profesja: Rookstayer
Gildia: Ready to Fight
Świat: Morgana