|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: FLOW
Świat: Morgana
|
![]() Witam !!
Ostatnimi czasy chcialem dolaczyc do jakiejs rodzinki.... Dolaczylem do dwoch.... Obie sie rozpadly.... Zbliza sie koniec roku szkolnego... Bede mial duzo czasu na gre ![]() Dlatego zakladam wlasna rodzinke ![]() Tym razem to nie jest zadna sciema... UWAGA !! JESLI NIE JESTES PEWNY CZY CHCESZ GRAC NIE ZAPISUJ SIE !! NIE CHCEMY SYTUACJI ZE KTOS PO MIESIACU ZREZYGNUJE !! Rodzinka bedzie pomagala sobie w kazdej dziedzinie (questy, hunty, druidzi jesli beda mieli czas beda sio knightow, knightci beda blokowac, bedziemy razem walczyli z wrogami, jak wbije troche wyzszy lvl kupie pacc bedzie gilidia -GH) Do rodzinki przyjmuje na razie 10 osob... jak bedzie duzo chetnych 12-16... Piszcie swoje posty tutaj istnieje mozliwosc komunikacji ze mna przez gg jednak kompa mam w naprawie i pisze z laptopa starszej (nr gg 1767015 jednak do wtorku raczej nie osiagalny) ![]() ![]() ![]() W swoim poscie pisz : -Imie na rl [ ksywe ] -wiek -jakie chary miales ![]() -jaka prof bys preferowal ![]() -co mozesz dac od siebie dla rodziny (jaki jestes.. co oferujesz ![]() -czy masz kumpli na jakims servie (mozliwosc zalatwienia kilku p steow etc.. ![]() -jaki server preferujesz ![]() ![]() JA -Darek [Dirak] -16 lat -Salamence Sarevok - 73 ek - hack oddany -Dirak Mefisto - 114 ms - hack 1 lvl.. delete... :/ -EK!! -Przyjazn ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -mialem kumpli na kilku servach jednak po hacku 114 msa nie gralem w tibie i kontakty sie urwaly -servery pvp, niemieckie: np Eternia, Morgana KNIGHTS: -Dirak - PALLYS: -Bommel - SORCERERS: - - - DRUIDS: -Ania [Happy 16] - - OFERTY PISZCIE W TYM TEMACIE - SRY ZE BEZ POLASKICH ZNAKOW ALE NA TYM LAPTOPIE CIEZKO MI SIE PISZE NAWET BEZ NICH ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam DIRAK ![]() Ostatnio edytowany przez Pan_Dirak - 03-06-2007 o 16:19. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2007
Lokacja: Kielce
Stan: Na Emeryturze
Imię: Stare dobre czasy
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
|
![]() Szkoda czasu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 01 2007
|
![]() Yo
Ja mogę dojść do rodzinki, i będę grał. Ja -Wojtek Bomzaz -13 lat -Bomaverk- 56 pall- niestety hack i delete chara ![]() -Pallek -przyjazny, pomocny, chętny na hunty, lubię przyjazne otoczenie -Miałbym p sety tylko hack...., a kontakt sie urwał z kumplami -pvp Morgana albo Elera Bomm |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chetnie przyjme cie do rodzinki
![]() ![]() juz siedze na swoim kompie MOZNA KONTAKTOWAC SIE NA GG!!!! - 1767015 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Świat: Obsidia
![]() |
![]() lol ,192 ms -hack i delete ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Prosze nie komentuj ... wiem ze polowa z tych co tu pisza nei ma tych charow co podaja ... :/ ale niestety nei umiem tego sprawdzic ... ja mojego chara mialem ... jelsi nei wierzysz trudno ..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Imię: Ania (ksywka Happy Roller)
Lat: 16 Postać: Lady Fanatic 48 druid. (Jakiś noob mnie shackował- nie kłamie) Profesja: Druid Jestem fajna, miła, przyjazna i pomocna ![]() Kumpli np. na Morganie nie mam ![]() Server: Jaki proponujecie???? Ja myślę, że Eternia albo jakiś inny ![]() ![]() Pozdr. for @ll ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() dołączyłem do rodzinki założonej przez gracza : Ghand.
wszystko było super (do 15 poziomu), nadal mam screeny z rooka (ah, ten carlin sword quest...), potem się rozpadło. P.S.:Gram na forterze, to niestety pvp ze Stanów, ale jeśli się zdecydujecie, p sety macie jak w banku (retied ;/). |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Częstochowa
Stan: Początkujący
![]() |
![]() -Łukasz[ Łosiu ]
-17lat - Decat 55 rp , bunin 44 ms ... hacked .. ;/ - Druid - Jestem przyjazny lubie pomagac ludzia oferuje swoja pomoc w prawie kazdej sytuacji ![]() - W tej chwili nie mam... -Mi to obojetne wazne zeby pvp xD Jak cos to gg 1195395 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2007
Lokacja: Sokolniki/Łódź
Imię: Dark Bruss
Profesja: Paladin
Gildia: Phoenix Force
Świat: Nerana
Poziom: 22
Skille: 64/55
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() 1.Kuba [Ogi]
2.17 lat 3. 51 ek Blood brother Vitalic [hacked] 4.moge byc knightem 5.dowiecie sie sami jaki jestem 6.ja preferuje askare tanie rzeczy np plate set okolo 400 gp kosztuje wiec jak wyjdziemy z rooka mozna odrazu kupic szybko milo sie expi ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() DO WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH PISAC NA GG 1767015 - GDY ZBIERZE SIE 10 OSOB ZROBIMY KONFERENCJE I PRZEDYSKUTUJEMY CO I JAK
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
|
![]() -Imie na rl [ ksywe ] : Damian (damek)
-wiek 14 -jakie chary miales NICK I VL - NIE PRZYJMUJE NOOBOW !! : 60+ (nick moge podac na gg albo pw) -jaka prof bys preferowal palladyn -co mozesz dac od siebie dla rodziny (jaki jestes.. co oferujesz ) mily pomocny (jak by bylo trzeba) na wyzszym lvlu pomoge z checia nizzyszm w questach itp... -czy masz kumpli na jakims servie (mozliwosc zalatwienia kilku p steow etc..lub protekcji ) morgana -jaki server preferujesz - jeli napisales wyzszy punkt nie pisz juz tego MORGANA 6625941 napisz do mnie na gg ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Starachowice
Imię: Isaran Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Gildia: No Hve :(
Świat: Isara
Poziom: 11
Skille: zuooooo
|
![]() 1.Patryk (Bąbel)
2.15 3.3 22 dru (Ponura Eufemia) teraz 21 ![]() dru na guardii sorc na celecie ek na Forterze 4.Knight ![]() 5.Jestem przyjazny i pomocny , ale również konfliktowy i nerwowy ;P (te ostatnie jak ktoś mi zalezie za skórę) 6.Mam kumpli na guardii i na forterze o ile pamiętają no i oczywiście rookstayerzy z Isary ;P 7. PvP Morgana Plax ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() -KAc
-17 -ostatnio knight na unitera lvl 47 -knight/pall -mogę bloczyć -dużo mam na fortera i titania -preferuje nowy serwer najlepiej pvp-enf w ostateczności PvP ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Gdynia
Imię: Glev Hammerfall
Profesja: Druid
Gildia: Mystical Creatures
Świat: Celesta
Poziom: 20
Skille: ._.
Poziom mag.: 14
|
![]() Czemu większość ludzi wypowiadających się w tym temacie:
1) pisze pokemoniasto/ma pokemoniastego nicka 2) nadużywa emoticonów 3) dużo gada, mało robi ? >.< |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() Siemka
![]() Widzę, że nasza rodzinka się rozrasta ![]() ![]() Pozdr. ;] |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 06 2007
Lokacja: Z Thais
Imię: Druid'inio
Profesja: Druid
Gildia: Degeneraci
Świat: Secura
Poziom: 17
Skille: 15/18
Poziom mag.: 24
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() no miałem knighta sorca i palla pall:41 knight42 sorc 38
ja proponubje świat pvp z drogimi cennami żeby się hunty opłacały profesję zrobił bym sorca albo druta ![]()
Akcja Stop Glupim Tematom Jesli jestes przeciwny tworzeniu glupich tematow np:narzekajacych na upade 8.0 Skopiuj to do swojego opisu http://forum.tibia.pl/usernote.php?do=newnote&u=103055 napisz mi notke ![]() http://www.fasole.pl/default.asp?id=27395 << zarejestruj się mozesz zarobic na darmowego pacca Ostatnio edytowany przez Kiepa - 19-07-2007 o 00:10. |
![]() |
![]() |